tomekstw Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 I my w domu. Wszystko ok droga spokojna. Zaraz po wyjeździe z Łańcuta zastaliśmy suchutki asfalt i tak do samego domu. Szkoda było zsiadać z Suzi dalej chciało się jeździć taka ciepła nocDzięki za super zabawę z przygodami. Będzie co wspominać. Szacun dla gospodarzy za przyjęcie nas po królewsku.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Czerwca 2016 Spotkanie w odmiennej formie przeszło do historii, było super, i będzie zapamiętane na długo. Garbers z Żoną i Rodziną zorganizowali "małe weselisko" - wielkie dzięki za przyjęcie i organizację. Kolejne spotkanie zostało ustalone na: termin - 22.07.2016r. godzina 18.00 miejsce - Karczma u Jana (wylotówka z Rzeszowa na Głogów Małopolski) miejsce znane.
Fajek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 A był konkurs `Miss mokrego podkoszulka' czy dziewczyny odpuściły? Garber's Family stanęła na wysokości zadania. Organizacja na cztery złote medale.
garbers1 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dziękujemy wszystkim za przybycie. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś do nas zawitacie na dłużej, a pogoda będzie bardziej łaskawa. Rodzinka była zachwycona atmosferą spotkania i Waszym poczuciem humoru, pomimo całkowitego przemoczenia. Pozdrowienia dla wszystkich i czekamy na kolejne spotkanie, mam nadzieje w liczniejszym gronie.Pozdrowienia dla najmłodszej uczestniczki imprezy. P.S.Niestety konkurs się nie odbył, ale może następnym razem
Fajek Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Następny będzie lepszy. Tak na kolanie montowane.
bobbens Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 No widzę, że pierwsze spotkanie uwieczniane na video a mnie nie było - ładnie to tak??? a taki fotogeniczny jestem a tak na poważnie to ta pogoda was nie rozpieściła, tym większe gratulacje za realizację spotkania Fajkowi za film Garbersowi za ogarnięcie i psa reszcie za przybycie nie zauważyłem Gumisia, pewnie jak się odgrażał tak zrobił i nie przyjechał pozdrawiam i do zobaczenia w rzeszy
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Lipca 2016 Wczoraj w serwisie w Pustyni miałem przyjemność poznać kolegę jeżdżącego na Mejesty 400. Kolega jest zarejestrowany na forum. Obiecał że się odezwie i postara się zaglądnąć na jakieś spotkanie. Jeszcze raz zachęcam do odezwania się na forum, a przede wszystkim do przyjazdu na nasze spotkanie :)
Fajek Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Spotkanie w odmiennej formie przeszło do historii, było super, i będzie zapamiętane na długo. Garbers z Żoną i Rodziną zorganizowali "małe weselisko" - wielkie dzięki za przyjęcie i organizację. Kolejne spotkanie zostało ustalone na: termin - 22.07.2016r. godzina 18.00 miejsce - Karczma u Jana (wylotówka z Rzeszowa na Głogów Małopolski) miejsce znane. To ta karczma za Miłocinem?
gumis Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 http://www.karczmarzeszow.pl Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
gumis Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Jutro będę dwuśladem. T-max rozebrany, serwis po 20k, czekam spokojnie na zamówione części i pewnie skręcę go po weekendzie dopiero.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Lipca 2016 OK, a juz się przestraszyłem że masz krzywą rame i stąd te dwa ślady Wsadź do auta na wszelki wypadek kask i kurtkę - bo może się okazać że nie posiedzimy na miejscu - a tak to się załapiesz na plecaczka
Fajek Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Plany się nie zmieniły? Wszystko wg harmonogramu?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Lipca 2016 Dokładnie. Punkt spotkania bez zmian, czyli Karczma U Jana o godzinie 18.00
tomekstw Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Możemy się chwilkę spóźnić bo musimy zajechać do 4bikera na Warszawską.
Fajek Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja w tej edycji spotkania przyjadę bez plecaczka. Niestety jej płyn chłodniczy stracił właściwości i ma 39'C. Zostanie jej tylko obejrzenie kolejnego nagrania
tomekstw Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja w tej edycji spotkania przyjadę bez plecaczka. Niestety jej płyn chłodniczy stracił właściwości i ma 39'C. Zostanie jej tylko obejrzenie kolejnego nagrania Niech szybko zdrowieje.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Lipca 2016 My w domu. A jak tam pozostali ? Proszę meldować szczęślwy powrót do domu
tomekstw Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 My w domu . wszystko ok. Dzięki za super objazdówkę, po górkach.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Lipca 2016 Gwoli kronikarskiego zapisu kolejne spotkanie przeszło do historii i znowu w trochę odmiennej formie. Grzesiek - Saper przyjechał się tylko przywitać i pojechał do domu chorować - Saperku zdrowiej szybko. Po posiłku (co niektórzy byli strasznie głodni - przyjechali prosto z pracy) ponieważ słońce grzało mocno i nie dało się wysiedzieć w ciuszkach moto nawet pod parasolem pojechaliśmy na przejażdżkę w koło Rzeszowa. Przejażdżka chyba udana - nikt nie narzekał Następne spotkanie wstępnie ustalone na piątek 26 sierpnia godz. 18:00. Miejsce do ustalenia - czekam na propozycje. Moim faworytem jest parkin leśny w okolicach miejscowości Kopcie - tam gdzie ostatnio opijaliśmy nowe moto Bobbensa - grila już zakupiłem
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam Burgmaniaków z Grupy Podkarpackiej, chciałbym nieskromnie przypomnieć, że Skarbonka Szlachetnej Paczki jest otwarta i czeka na Wasze spontaniczne wpłaty. Pozdrawiam i szczerze zachęcam do systematycznego zasilania skarbonki na ten szczytny cel.
bobbens Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 A czy spotkania w plenerze nie są zarezerwowane dla: Cykliczne spotkania na łonie natury - podkarpackie. ???
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Lipca 2016 Pewnie że tak ! Ale Saper był chory, Dębica nie obecna. słońce mocno grzało - to wyszło zwiedzanie okolic Rzeszowa. Coś proponujesz
Rekomendowane odpowiedzi