jaro_4setka Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Mam propozycje,żeby zrobić maxiskuterowe koszulki,na region podlaski,wstepnie rozmawiałem z firmą,która sie zajmuje tego typu nadrukami,koszt takiej koszulki około 40-50 zł( ich koszulki,dobre gatunkowo ),cena zależna od ilosci koszulek,i użytych tam kolorów,projekt jest w trakcie realizacji,mają mi przesłać na meila,zostawiłem im wolną rękę co do nadruku,ma to sie kojarzyc z naszym regionem,i ma być niepowtarzalne,myśle ,że kolor czrny bedzie najlepszy,mają jeszcze w ofercie ,granat,czerwień,i khaki... jak bede wiedział coś wiecej w tym temacie,poinformuje... to jest strona tej firmy http://www.sklep.formacjaraster.pl/ ,można tam obejrzec,jak wyglądają ich produkty,i rozmiarówka koszulek,czekam na chętnych... Odnośnik do komentarza
Roman Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Bardzo pomysł.Kolor czarny jak najbardziej pasuje ,ja bym kupił trzy sztuki.Jeżeli chodzi o logo to robią oryginalne i wesołe ,ciekawe jak pogodzą żubra z białym niedźwiedziem jadącym na skuterze . Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 oczywiście wchodzę w to! wstępnie zamawiam 3 sztuki-muszę tylko zobaczyć w jakich rozmiarach. jarek , zapomniałem,logo Burgmanii też będzie, czy PODLASKI KLUB MAXISKUTEROWY- PKM,solo? myślę że chyba solo... PS -te ich produkty na stronie rzeczywiście są oryginalne i widać że ktoś ma talent przy ich realizacji Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 nie bedzie loga burgmani,bo z tego co słyszałem,żeby je uzyskać trzeba niezle nagimnastykować sie , bedzie tylko PKM , chyba że gdzieś na sreduszku wkleić...? ps. a tak przy okazji ,słyszeliście ,że region warminsko- mazurski organizuje 20.07,wycieczke do filmowego wilkowyje? ja sie pisze,może być fajnie Bardzo pomysł.Kolor czarny jak najbardziej pasuje ,ja bym kupił trzy sztuki.Jeżeli chodzi o logo to robią oryginalne i wesołe ,ciekawe jak pogodzą żubra z białym niedźwiedziem jadącym na skuterze . może biały niedzwiedz na skuterze,a w ręku "żubr" Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Jarooo widzę dywersje robisz z W-M?????????????? Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 ...słyszeliście ,że region warminsko- mazurski organizuje 20.07,wycieczke do filmowego wilkowyje? ... Jaro, ja też z podlaskiego tam się wybieram, koniecznie musisz już te nowe koszulki zrealizowac, musimy ładnie wyglądac na wyjeździe, hehe Jarooo widzę dywersje robisz z W-M?????????????? Bartheez, to nie dywersja, to poszerzanie horyzontów. Oczywiście liczymy, że Brac W-M również zaopatrzy się po jednym egzemplarzu w koszulkę, jak i my to uczyniliśmy z koszulkami W-M.. . Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Do wyjazdu koszulek na pewno nie bedzie... Moze na następny... :-) Jarooo widzę dywersje robisz z W-M?????????????? nie ma żadnej dywersji,będziecie caly czas na mnie skazani,i myślę,że na Szymona i Romana też... :-) Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 popieram swego przedmówcę, popieram... i zgadzam się z nim całkowicie . Muszę skoro jest On prezesem PKM - a ja, za przeproszeniem, jego członkiem ( w sensie - PKM,u ) Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 name='boochos' timestamp='1342260903' post='254907']popieram swego przedmówcę, popieram... i zgadzam się z nim całkowicie . Muszę skoro jest On prezesem PKM - a ja, za przeproszeniem, jego członkiem ( w sensie - PKM,u ) [/s] nie ma prezesów w PKMie,jest równo uprawnienie...,każdy jest prezesem i ma swego członka Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 niektórzy są tylko prezeSem, w zasadzie-niektóre... Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A ja zapytam grzecznie CO TO PKM ??????????????? Bo ja nie słyszałem jeszcze o takim wynalazku .................... Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ...PODLASKI KLUB MAXISKUTEROWY- PKM... Bartheez5, no wstyd... przecież to nawet dzieci wiedzą Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 albo Przystojni Kreatywni Młodzi ... Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Cooooooooooooo PODLASKI KLUB MAXISKUTEROWY?????????? To chyba jakiś nowy twór??? Jak Ojciec Dyrektor to przeczyta to się uśmieje ....... Ojjjjjjj magicy magicy za kreatywność.............. P.s. Jak by każdy taki klub w PL zakładał to trzeba by było co miesiąc na Burgmanię jeździć Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 my żyjemy w symbiozie nawet z Gangiem Dzikich Wieprzy -generalnie- otwarci na różne opcje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A dlaczego, logo burgmanii jest takie trudne do zdobycia? Czyżby powstawał nowy klub maksiskuterowy? A może wystarczy tylko rozruszać w ramach Burgmanii region podlaski, tak jak to się dzieje w innych regionach. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Lipca 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 nie bedzie loga burgmani,bo z tego co słyszałem,żeby je uzyskać trzeba niezle nagimnastykować sie , bedzie tylko PKM , chyba że gdzieś na sreduszku wkleić...? To powodem jest gimnastykowanie aby uzyskać logo czy chęć stworzenia nowego "tworu"? Nasze logo ma boochos i nie widzę powodu aby tworzyć jakieś legendy. Sugerowałbym aby finalny projekt, który ma być użyty na koszulkach ktoś podesłał do mnie... bo fajnie byłoby wiedzieć wcześniej czy logo Ogólnopolskiego Klubu Maxi Skuterowego nie będzie sąsiadowało z logiem np. gangu dzikich wieprzy w zrysie tyłka sarny. Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Panowie, jak chcecie logo, to proszę o kontakt do mnie... Zresztą pogadamy na ten temat w piątek Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 stop.stop.stop. Panowie, nikt nie tworzy nowych "tworów" czy innych zjawisk, zwłaszcza że jest nas trzech w podlaskim... Jaro wymyślił koszulki okazjonalne, a nie jako barwy klubowe. Pewnie, że z logo BURGMANII są one dla nas bardziej wartościowe, chodziło głównie o czas realizacji tych koszulek-stąd nie były podjęte kroki aby umieszczać logo B , z kolei-bez wiedzy i zgody Mariusza nie chcieliśmy tego uczynić. Teraz, gdy wiadomo, że i tak nie zdążymy na najbliższy wyjazd, zrobimy to jak z kubkami w Alytus-gdy będzie już projekt- Jaro podeśle to do MariuszaBurgi... PS.Mariusz-oczywiście mam "logo w krzywych", które mi przysłałeś, zgodnie z umową - dbam o nie. Nie wykorzystam go do niczego bez Twojej wiedzy. Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 wreszcie na forum w podlaskim coś sie dzieje... ja już nie bede rozpisywał sie na ten temat,Szymon wystarczająco napisał,jak bede miał projekt koszulki,to prześle dalej ps. szymon prześlij mi logo na meila. jaro.mlk@op.pl Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Jaro sprawdz poczte... Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ok. Dzieki,logo przeslalem do firmy,ktora umiesci je na koszulce,czekamy na wstępny projekt. Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jaro, jak będzie projekt to rzuć go tu... Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 jest wstępny projekt koszulki,Szymon i Roman wysłałem wam na poczte,myśle ,ze naniesiemy małe poprawki,i prześlemy do dalszej akceptacji , mi osobiście rewelacja... Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 mi- bardziej niż rewe !!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi