Arkadiusz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 noga sie zrośnie i wszystko bedzie oki Nogę on ma Kasiu OK, ma złamanie kończyny dolnej, nic więcej Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No to proszę bardzo jak ludzie sobie wolne załatwiają na finał EURO 2012 . Że niby urlopów nie ma że wstrzymane , a tu proszę . No dobra to żarty , dobrze że tyś cały , a i Żona jak czytam jest zadowolona . Grześ głowa do góry będzie cacy , poleżysz odpoczniesz a i przy okazji złapiesz trochę wolności od codziennych obowiązków . P.S. Za nie odbieranie telefonu od Prezesa , gdyż dzwoniłem pewnie z 5 razy albo i 10 , Kolega zostaje ukarany w trybie ustawowym karą w postaci paczki batoników , smak kolor i skład wyżej wymienionego towaru pozostaje w gestii poszkodowanego . No rzecz jasna mam gdzieś że sklepy po zamykane po drodze , a moje nerwy to co :laugh: normalnie szok pozdrawiam . Jak powiadał Pawlak ( popadniesz Ty w moje ten teges ) . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Grześ, aż mnie zatkało. Życzę Ci szybkiego powrotu na 2oo gnaty się zrosną i będzie wszystko ok. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Szczęście w nieszczęściu, że ta dolna kończyna jest w gipsie. Będzie cały czas twarda i sztywna to i żona będzie chodzić zadowolona . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Będzie cały czas twarda i sztywna to i żona będzie chodzić zadowolona . Bobas, żony są z reguły zadowolone z odszkodowania a nie ze sztywności Ps. A co tu taka cisza nastała, kujawiaki się opuszczają w statystyce, opuszczają !!! Ściemik się wysypał to się coś dzieje, a tak posucha !!! I nie ściemniać mi tu, że śmigają bo nie uwierzę !!! Siemik, obiecałeś, że będziesz pisał częściej ? Chyba sobie złamię "śmigło" Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Arek jesteśmy , jesteśmy Wczoraj udalo mi się nie zmoknac rano ..... No z tym szamanem upiór musi pogadac Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Siemik robił wszystko by się nie spotkać mówił, że jak będę koło Malborka to mam dzwonić Wszystko zrobiłem jak prosił i co flaszki dalej nie przywiózł boooo Wracaj do zdrowia Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jesteśmy jesteśmy czasu troszkę brak u mnie, komputery okupowane przez resztę rodzinki, po za tym od niedzieli nie jeźdżę, chodzę pieszko,trzeba troszkę kalorii spalić, lato niby jest od poniedziałku mam wolne to chyba przyrosnę do komputera, muszę sobie jakieś zajęcie znależć bo w depresję w padnę! to by było na tyle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Siemik robił wszystko by się nie spotkać mówił, że jak będę koło Malborka to mam dzwonić Wszystko zrobiłem jak prosił i co flaszki dalej nie przywiózł boooo Wracaj do zdrowia W sumie to chorych trzeba odwiedzić,mam wolny pierwszy weekend sierpnia... Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 No, widzę, że coś się tu ruszyło, a masz rację Michu z szamanem ten gość od tego, no, musi pogadać !!! Basia, spoko nie przyrośniesz do komputera, jak by można przyrosnąć do komputera to ja już bym przekwitł Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Czerwca 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Siemka Wszystko toczy się prawie po mojej myśli. Gips już zdjęty, po konsultacji z ortopedą okazało się że złamanie śródstopia było ale kilka lat temu o czym nawet nie wiedziałem bul stopy jednak został. Siniaki teraz powyłaziły na całym ciele. Najlepsze jest to że znalazłem silny środek przeciw bulowy i wcale nie jest on szkodliwy dla zdrowia hi.hi.hi. Wieczorkiem dwa, trzy drinki i spać mogę A tak wygląda bucik, który uratował mi nogę. A to miejsce zdarzenia. A tak wyglądałem po wyjściu ze szpitala Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Twarzowe masz te gatki. Maję takie sexi wzorki. A tak poważnie dobrze że tylko tak się skończyło. Wracaj do zdrowia i na !scooter bo jak widzisz biegowce są niebezpieczne Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 W tych portkach to wyglądasz jak byś z tego szpitala uciekł . Ważne, że się goi bo jesteś facetem. Blizny i rany tylko dodają nam (facetom ) uroku. Wracaj do zdrowia szybko. A czy możesz pokazać jak wygladał motór po tej kraksie?? No chyba, ze to tajne jest. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Blizny i rany tylko dodają nam (facetom ) uroku. To ja chyba jestem mega uroczy Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zawsze powtarzam, że facet musi wyglądać jak facet cokolwiek to znaczy. W przypadku Siemika to raczej kontuzja niż wypadek. Nie chciał bym żeby noga wyglądały tak jak te buty. Zrobiły swoje. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Widac że wraca do zdrowia.Jeszcze w tym sezonie "polata" Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Fajna ta Twoja bielizna termoaktywna Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Siemiczek chlopaku pisz jak tam kuracja Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Czerwca 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Siemka Kuracja idzie w dobrym kierunku. Z dnia na dzień czuje się coraz gorzej - chodzi mi o stan psychiczny bo fizyczny niby lepiej. Teraz co dziennie znieczulam się czymś podobnym do ketanolu jednak bardziej smaczniejszym Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ze skrajnośc w skrajnośc ...Dobrze że prznajmniej urlop latem masz Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Z dnia na dzień czuje się coraz gorzej - chodzi mi o stan psychiczny bo fizyczny niby lepiej. Czy chcesz o tym porozmawiać ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Czerwca 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Czy chcesz o tym porozmawiać ? Jestem właśnie w trakcie rozmowy z psychologiem, gdyż on fajnie gada. Zastanawiam się tylko czy to ja mam lęki powypadkowe czy on Dla mnie jednak ważne jest że leczy hi.hi.hi. Ale dzięki Areczku. Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zawsze możesz dołożyć 15% do emerytury :Jumpy: Zdrowiej chłopie Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zawsze możesz dołożyć 15% do emerytury :) Zdrowiej chłopie Nie takie to proste.Kto potem będzie chciał"wariata-emeryta" zatrudnić?.Nawet na ciecia nie wezmą Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Siemik jakie są prognozy ? Kiedy na moto będziesz mogl wsiąść ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi