Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czerwiec.

LWfilip

Rekomendowane odpowiedzi

Krzyś zgadza się w niedziele wracałem szybko urządzenie pokazało 3 magiczne zera

Tak też mi się zdawalo że w czerwonym... jechaleś.Nie zdarzyłem obtrąbić bo z naprzeciwka jechalem 4oo do Krynicy

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

20

• Arkadiusz

20

• Baśka13

16

• upiór

15

Top użytkownicy w tym temacie

Nie unikam staram się nawet wypatrywać was niestety nie mogę wypatrzeć. Daj znać jak będziesz przejeżdżał to chociaż pogadamy sobie kilka minut.

Pogadamy tylko liczyłem na coś więcej

A ja dziś w domeczku , chciałem trochę z garażem podciągnąć a tu pogoda do bani . Co prawda pogoda nie jest zła jest dość ciepło można by powiedzieć barowa !piwko tylko czemu akurat dziś .

P.S.

Ty Wielki pamiętaj o mnie bo jak nie to poskarżę się Oli , albo inaczej temat załatwimy ;) ;) ;) .

Już tam co mi było:P

Zyję i żyłem, troszkę zaniedbałem forum, bo stwierdziłem po co mam się wkurzac jak narazie nie mogę jeździć...

Mały kryzys...

Już tam co mi było:P

Zyję i żyłem, troszkę zaniedbałem forum, bo stwierdziłem po co mam się wkurzac jak narazie nie mogę jeździć...

Mały kryzys...

Oj tam oj tam ,będzie dobrze

Ten tego jak ja bym miał ten teges to bym wcale kolacji nie jadł a o śniadaniu to bym zapomniał .

Powiem Wam że Krzyś jest jak tęcza nadchodzi z deszczem i znika po deszczu , hi hi hi .

Oki gościu wież co jest grane , a i trzymam Cię za słowo w temacie znanym :) .

Krzyś to dobrze żeś żyw :) myślałam że coś gorszego a tu doła normalnie masz:( zaglądaj, czytaj to dasz radę! A wy robaczki co tu za jakieś tajemnice kurde macie, człowiek czyta i nie wie o co biega :( tak ogólnie też mam jakiegoś doła, słońce potrzebne! pozdrawiam do zobaczyska już niedługo mam nadzieję.

• Sympatycy

Siemka

Siemik dzisiaj pojechał po bandzie. Lewa noga w gipsie, prawa noga potłuczona, lewy bark wypity, lewe przedramię obite. Dwie kule i będę chodził dalej. Przygoda z drogą jumbową i przerwą między nimi zakrytą trawą. Zmiana toru jazdy na zakręcie w lewo przy prędkości ok 30-40 km/h i przednie koło wpada w dziurę, motor kładzie się na lewą stronę przygniatając siemika i ciągnąc jeszcze kilka metrów. Skutek jak wyżej. Najważniejsze że motor uratowany, żadnej rysy na lakierze tyko lewy kufer porysowany i z lewej strony orurowanie mocno porysowane. Co najgorsze to to że kilka tygodni w gipsie !placz1

Wszystko działo się w godzinach pracy na służbowym motocyklu.

• Klubowicze

Oj Grzecho nie strasz ludzi na noc :shock: , to żeś faktycznie po bandzie pojechał.

Trzymaj się chłopaku :thumbsup: .

Oj biedaku bardzo mi przykro :shock: to się troszkę pomęczysz, niestety takie bywają uroki jazdy na 2oo. Zdrowiej Siemiku szybko buziaki :thumbsup:

• Sympatycy

Dziękuję za pocieszenie. Sylwia się cieszy bo teraz będzie mnie miała całego i powiedziała że nie odpuści mi bo nie mogę się bronić. Szczerze mówiąc nie mam nic przeciwko temu !w00t .

Są jeszcze inne aspekty tego zdarzenia a mianowicie nie planowany urlop w sezonie wakacyjnym :thumbsup: .

Proszę jeszcze abyście za bardzo nie przejmowali się mną bo siemik to dość twarda bestia i zawsze spada na cztery łapy jak nasze polskie kotki spadające z kilkunastu pięter wieżowca :shock: .

Jak wcześniej jednak zaznaczyłem, szkoda mi tylko motocykla i kolegów z pracy !placz1 .

Teraz jednak będę miał więcej czasy dla nas i na nasze spotkania.

Pozdrawiam Siemik dający radę przy napoju hi.hi.hi.

Siemik aż zamarłem !!! Całe szczęście żeś cały a te drobne złamania szybko się zrosną. Najważniejsze, że możesz piwa się napić :thumbsup: Trzymaj się brachu :shock:

drogą jumbową i przerwą między nimi zakrytą trawą.

Czyż by zamach? Trza powołać niezależną komisie!!!

Na szczęście Ci "śmigła" nie urwało :shock:

Kuruj się chłopaku, zdrowiej nam szybko, ale teraz chociaż częściej na forum będziesz, całe szczęście, że ręce całe. :thumbsup:

Grzegorz, gdzieś Ty w te polne drogi się zapuszczał. Toc to enduro potrzebne, a nie Fazer z kuframi.

Zrastaj się szybko i całe szczęście, że nic Tobie się nie stało.

A motocykl to wiadomo - szpachla, szpachla i będzie git.

Hejka,

Siemik całę szczeście ze jestes z nami,

a rany się wygoją bądź facet i głowa do góry

noga sie zrośnie i wszystko bedzie oki

wracaj szybko do zdrowia...i na moto