Arkadiusz Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Takie małe spostrzeżenie, może by włączyć ograniczenie czasowe pisania postów 60 sekund, bo się nie raz można zaklikać i wchodzą dwa posty jeden pod drugim, po co robić komuś próżną robotę Ogólnie nowe forum bajerrrr . (powoli ogarniam) Ps. Jeśli się da oczywiście.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2012 Witam Mam problem z wklejaniem linków do stron lub skopiowanej innej treści(nie działa klawisz wklej i to nie zawsze) Przedtem nie miałem takich problemów. Edit Nie aktualne Metodą prób i błędów jakoś się połapałem.
czaro69 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Ciągle nie działa emotikona !happybth w edycji jest ok, ale w poście już nie
Jerry_R Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Przepraszam, pewnie jest to juz gdzies wyjasnione, ale czuje sie troche "slepy" - przestalem dostawac maile z forum o odpowiedziach w subskrybowanych watkach... Sprawdzilem swoj profil - mail jest OK. O co chodzi? PS: hmm, zwiekszylem liczbe powiadomien w sekcji "Ustawienia powiadomien". Mam nadzieje, ze o to chodzi. Dziwi mnie jednak to, ze wczesniejsze subskrypcje nie zostaly zachowane.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Administrator Opublikowano 30 Maja 2012 Komunikat: W związku z pracami technicznymi strona główna może być czasowo niedostępna. Nie ma to wpływu na nasze forum, które powinno działać bez większych zastrzeżeń.
Klaud Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Przepraszam, pewnie jest to juz gdzies wyjasnione, ale czuje sie troche "slepy" - przestalem dostawac maile z forum o odpowiedziach w subskrybowanych watkach... Sprawdzilem swoj profil - mail jest OK. O co chodzi? PS: hmm, zwiekszylem liczbe powiadomien w sekcji "Ustawienia powiadomien". Mam nadzieje, ze o to chodzi. Dziwi mnie jednak to, ze wczesniejsze subskrypcje nie zostaly zachowane. Mam identyczny problem - stare są nadal wyświetlane jako "śledzone", ale nie przychodzą maile, ale nowe, które teraz sobie ustawiam do śledzenia - chodzą poprawnie.
Corleone Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Mam identyczny problem - stare są nadal wyświetlane jako "śledzone", ale nie przychodzą maile, ale nowe, które teraz sobie ustawiam do śledzenia - chodzą poprawnie. Przyłaczam ie do wypowiedzi.... Poprzednie wątki sa zaznaczone jako śledzone a nie przychodzą powiadomienia.... Już myślałem, ze nikt nic nie pisze w tych tematach
Sympatycy Kisiel Opublikowano 31 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2012 Pokasujcie te powiadomienia i ustawcie jeszcze raz, innej opcji nie widzę. Sprawdźcie metody powiadomień - coś się mogło rozjechać.
Jerry_R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Caly czas dostaje powiadomienia o nowych postach (tam gdzie dostaje, gdyz nadal czesci nie dostaje mimo skasowania powiadomienia i dodania) zle przekierowujace: http://www.forum.bur...view=getnewpost * * * Czy Wy tez dostajecie takie linki? Czy tylko ja? http://www.forum.bur...view=getnewpost
Bulba Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Okazalo sie, ze po nowemu mialem odptaszone wszystkie powiadomienia
Lucjan73 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 TFU TFU jakaś ekipa remontowa dobrała się do strony głównej. Chyba idzie nowe
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Administrator Opublikowano 22 Czerwca 2012 Już za chwileczkę, już za momencik...
Lucjan73 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Już jest !!! !TAZ Niezłe cacko fiu fiu !OKK Dobra robota gratulacje dla autorów i podziękowanie za wykonaną prace
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2012 Może być .Tylko ten kierownik na Integrze mnie się nie podobuje;)
kmodzele Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Fajnie, integra pogodzi wszystkich :-) Co do rozkładu reszty głównej strony, to jak zwykle mi się nie podoba. Bo ja nie lubię zmian i mi się zasadniczo nie podbają. Wolę to, do czego się przyzwyczaiłem. Ale pomiajjąc moje subiektywne odczucia, wygląda wszystko zgrabnie. Kawał DOBREJ roboty! Brawo i dziękuję. Forumoiwcz.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 22 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2012 Może być .Tylko ten kierownik na Integrze mnie się nie podobuje;) Grzesiu, odpicuj brykę i wpadnij w czwartek. Zrobimy nowe fotki to się może na swojej załapiesz...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2012 Spoko,od jutra zaczynam picować. Żeby nie było OT,fajnie to wygląda,tylko na nowo trzeba się przyzwyczaić.
szamot Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne,jak dla mnie to super
Klubowicze Roni Opublikowano 22 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2012 W sumie zgrabnie to wyszło ps.1 Przez chwilę przez moją pecynę przeleciał motyw, że może by jeszcze dodać coś na stronę główną , wszak jest TO nieodzowny element naszych spotów,....................ale nie nie, wśród tych skuterów i opisów "solony" by nie pasował ps.2 A teraz sam siebie ukarzę, tak na początek 10%, za głupie żarty
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2012 Podoba mi się, fajnie że udało się wstawić stare newsy. W katalogu skuterów powinno być moim zdaniem alfabetycznie. Trzeba od nowa połazić po stronie i się przyzwyczaić. Brakuje mi skutera jako kursora, wiem że był kontrowersyjny i nawet komentowany w prasie motocyklowej ale ja przywykłem. Dobra robota!!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2012 1. w zakładce "Imprezy" jak się chce wejść w relacje z imprez "przerzuca" na stronę startową 2. starych komentarzy nie udało się wstawić ? 3. w zakładce "wyprawy" nie przy wszystkich tematach są zdjęcia, jak się już wejdzie w temat to zdjęcia juz są no a tak wogóle to szacun za włożoną pracę
upiór Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Szacun za wkład pracę i poświęcony czas . P.S. No i jeszcze ZACNA marka na dzień dobry .
Baśka13 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ekstra! podoba mi się, gratki za dobrą robotę
Sympatycy Miętus Opublikowano 22 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2012 Powiało świeżością ... - kawał dobrej roboty . Brawo, Szacunek dla Twórców, Wszystkich zaangażowanych w realizację nowego projektu. Dzisiaj poklikam, poczytam i oswoję się z nowym image podoba mi się
Rekomendowane odpowiedzi