Sympatycy Anton Opublikowano 28 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2014 hmmm ... No i sama widzisz jaki zemnie niewdzięcznik! A feeeeeeeeeeeee!!! Asiu jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za naszywkę.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 28 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2014 Dzięki za spotkanko,Grześ dzięki że się w końcu pokazałeś.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2014 Asiu jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za naszywkę. nooo Dzięki za spotkanko,Grześ dzięki że się w końcu pokazałeś. tia .... pokazał się na 3 min i zaraz z Kasią wracał do domu
Sympatycy Foczka Opublikowano 28 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2014 frytki oczywiście, inni natomiast orzeszki i chipse ............... Wnioski wyciągnijcie sami. :-))) Wniosek1 jak będziecie tak wciągać te frytki itd, to nie pomieścicie się w te nowo zamówione kamizelki ! oraz te, które przygotowano dla liderów "cuśka". Pozdrawiam cały Śląsk!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2014 oj tam, oj tam jedna porcyjka fryteczek, 3 czipsy, 2 paluszki i 1 orzeszek na 20 chłopa i 1 kobitkę nie zaszkodzi kamizelkom ... Pozdrawiam wrazidlatą Stoliczankę
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2014 Wybaczcie proszę, że biję pianę, jednak gdyby jeszcze ktoś chciał jakieś tam "tematy" (grupa krwi, Grupa śląska) na rzepach - to proszę dajcie mi znać na PW. W czasie zamawiania kamizelek dla zainteresowanych, podepnę i takie Wasze "prośby". W chwili obecnej mam zamówienie na 5 kamizelek. Poczekam jeszcze do 06.04.2014.
Klubowicze AREQ Opublikowano 29 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2014 witam Anton nie chciałbym wprowadzać zamieszania odnośnie akcji ,,KAMIZELKA '' ale może warto zrobić nowego posta na stronie REGIONALNEJ odnośnie tej akcji Myśle że jak jeszcze pare osób coś napisze odnośnie spotkań tygodniowych to Twój post sie poprostu zgubi w tych odpowiedziach i ( nowi , nieopierzeni ) mogą przeoczyć tą akcje . p.s Anton mimo wszystko SZACUN za podjęcie sie tematu
Sympatycy Anton Opublikowano 29 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2014 AREQ - nie chcę wprowadzać nowego tematu, bo to sprawa tylko "chwilowa", a temat by wisiał miesiącami i "zaśmiecał"
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2014 witam Anton nie chciałbym wprowadzać zamieszania odnośnie akcji ,,KAMIZELKA '' ale może warto zrobić nowego posta na stronie REGIONALNEJ odnośnie tej akcji Myśle że jak jeszcze pare osób coś napisze odnośnie spotkań tygodniowych to Twój post sie poprostu zgubi w tych odpowiedziach i ( nowi , nieopierzeni ) mogą przeoczyć tą akcje . p.s Anton mimo wszystko SZACUN za podjęcie sie tematu Celna uwaga. Świeżak na forum a jaka dojrzałość. Będą z Ciebie ludzie :-)))
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Na ostatnim spotkaniu w Szałasie zwróciło moją uwagę parkowanie naszych pojazdów i tu moja propozycja, która może się przydać podczas kolejnych spotkań i wyjazdów. Nie wspomnę już o Sztafecie Burgmanii gdzie będzie to widoczne na zdjęciach. Propozycja chyba czytelna.
Klubowicze kenobi Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Jeszcze poproszę o podanie odległości (zwymiarowanie) . Kupie sobie COLSZTOK i WASERWOGA. Pomysł,sugestia o'k.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 31 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2014 Celna uwaga. Świeżak na forum a jaka dojrzałość. Będą z Ciebie ludzie :-))) może i świeżak.... ale na Naszym Forum widać człek obyty i z niejednego forum posty czytał
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Parkowanie znów ćwiczę! Na pewno się przyda w najbliższych dniach (tygodniach/miesiącach/), żeby śląskiej grupie wstydu nie przynieść. Tak se myślę - Szałas/Zamek/ Namiot? Pogoda .... hmmmm .... dla mnie super. Więc może Zamek (?). Co do kamizelek: Czy jeszcze ktoś ma jakieś prośby, błagania, zapytania, marudzenia, zmiany i tym podobne ???? Jeżeli nie, wysyłam jutro zapytanie o cenę i Was powiadomię. OK?
Klubowicze AREQ Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Anton jest jutro jakieś spotkanie ? Szałas / Namiot /Zamek ? chetnie bym sie gdzieś karnoł i pogadał chwile co do kamizelek to : jeżeli jutro bedzie jakieś spotkanko to spróbuje zagadać z chłopakami i przymieżyć jakąś kamizelke i wtedy dokładnie dam ci znać co do rozmiaru nie chciałbym robić z kamizelki spadachronu dlatego o ile bedzie jutro taka możliwość poprzymierzam ze 2 sztuki i dam dokładnie znać . straszą na forach ze rozmiarówka jest ponoć zawyżona o 1 rozmiar mimo wszystko cena nie powinna sie zmienić jeśli chodzi o rozmiar XL czy XXL pozdrawiam
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Właśnie! Jutro na gruncie wszystko obadamy i decydujemy jaka i co (choć już się określiłem na PW Antonowi) Jutro męska decyzja i klamka zapadła,a kto zapomi to TRĄBA-he,he,he...Tylko jutro gdzie?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja optuję za szałasem
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Może być szałas
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Szałas jedna opcja .
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jest to mi obojętne gdzie, może być Szałas ale od przyszłego tygodnia (przekazanie CUSIA) to już raczej Chudów
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pogoda dziś jak winko. Myślałem że zamek. No trudno - mamy demokracje i głosy większościowe...
Klubowicze AREQ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 tak jak Wszyscy - SZAŁAS
grzech-72 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witajcie. To może i ja w końcu się pojawię? Przecież krzywdy mi nie zrobicie. Chyba. Tak mniej więcej na którš godzinę?
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Będziesz około 18:00 to już ktoś tam będzie Forsy nie zabieram, no bo poco??? :)
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Oki. Szałas. ~18.00. Czemu? Forsa zawsze się przyda,np.na frytki dla Joasi.
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Oki. Szałas. ~18.00. Czemu? Forsa zawsze się przyda,np.na frytki dla Joasi. Za frytki płacę sercem (krwawię). A dzisiaj grzech-72 chce się przedstawić, no to niech się przedstawia. A kto mu zabroni? He?
Rekomendowane odpowiedzi