upiór Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 A Prezes to co ? . To ja Was tam zabieram , rano w środę śmigamy .
Miro71 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 juz myslalem ze bede pierwszy z pakowaniem a tu Siemik mnie wyprzedzil :-( Ja tez wlasnie przyszlem z garazu kanapa zapakowana jutro reszte i w srode odlot jupi !!!!!
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2012 Dostałem informację, że pierwsze osoby już zameldowały się w ośrodku "Dębina", jutro ich odwiedzę.
Klubowicze Karolina Opublikowano 28 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2012 To oni chyba będą strasznie nietrzeźwi jak my przyjedziemy!...
Karo-Linka Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Hmm no cóż, ja już jestem rozpakowana nie martwcie sie przywitamy was chlebem i solą
Arkadiusz Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Ło Matko, już się Burgmania zaczeła ? Ja to zawsze mam wiatr w oczy !!! Karolinka, dywan i jeszcze raz dywan, bo inaczej tego nie zniosę
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2012 Jak to wszystko układa się na ostatnią chwile. Wczoraj jeszcze miałem wyjeżdżać po południe w środę a dziś się dowiedziałem że muszę jechać jednak w środę ale o szóstej rano hi.hi.hi. Zawsze będzie więcej czasu na skombinowaniu LAWETY. Pozdrawiam Siemik
Klubowicze Ravenka Opublikowano 28 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2012 Zawsze będzie więcej czasu na skombinowaniu LAWETY. Widzę, że po zeszłorocznym zlocie chesz być przygotowany na wszystko;) My będziemy bardziej cwani niż rok temu - po prostu nie przyjedziemy burgerem . Przynajmniej nie stracimy dnia na reanimację chujni... Do zobaczenia w środę Ravenka EDIT: niestety, możemy pojechać dopiero w czwartek...
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 29 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2012 No dobra to ja i Karolina też się meldujemy w czwartek ok. 17:00.
Abach Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Proszę o informację od organizatorów jaką pogodę zamówili na piątek, jaką na sobotę i jaką na niedzielę Ma to istotne znaczenie, jeżeli chodzi o rzeczy, które trzeba przewieść przez Polskę. Możliwości załadunkowe skutera są ograniczone. Mnie niewiele potrzeba, ale wiecie, jak to jest z kobietami. Jak się rozwinie, to w kufrze zabraknie miejsca nawet na moje gacie Lokówki, suszarki i żelazka wybiłem jej z głowy, bo musiałbym ciągnąć przyczepkę. Powoli przygotowuję się do walki o rozmiar kosmetyczki Nie ma to jak pakowanie przed wyjazdem....
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 29 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2012 No cóż Adam, sprawdzałem dziś na icm (Model Coamps) - piątek ma padać w Żywcu, sob. i nd jeszcze nie ma prognoz. http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=862
Klubowicze Jordan Opublikowano 29 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2012 suszarke mam, lokowki nie ale mam okragla szczotke wiec mysle ze wystarczy tusz do rzes i cienie tez mam w razie co a pogode caly czas czaruje aby byla jak teraz czyli piekna wiec zabierzcie tylko kilka ubran i w droge czekamy. karo-linka
Miro71 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Proszę o informację od organizatorów jaką pogodę zamówili na piątek, jaką na sobotę i jaką na niedzielę Ma to istotne znaczenie, jeżeli chodzi o rzeczy, które trzeba przewieść przez Polskę. Możliwości załadunkowe skutera są ograniczone. Mnie niewiele potrzeba, ale wiecie, jak to jest z kobietami. Jak się rozwinie, to w kufrze zabraknie miejsca nawet na moje gacie Lokówki, suszarki i żelazka wybiłem jej z głowy, bo musiałbym ciągnąć przyczepkę. Powoli przygotowuję się do walki o rozmiar kosmetyczki Nie ma to jak pakowanie przed wyjazdem.... Panie Adamie jak wezmiesz zelasko to ja biore deske do prasowania :-)
jaro_4setka Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 tu jest link do prognozy pogody ,wygląda nienajgorzej,tylko temperaturka niewysoka... http://www.pogodynka.pl/polska/zywiec_zywiec ,do zobaczenia
Sympatycy Zenek Opublikowano 29 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2012 Ja sie zbieram w czwartek zaraz po pracy. Zone jutro bede pakowal, dobrze ze mam boczne kufry Jordan masz młotek do wbijania śledzi jak bodajze w Malborku ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2012 tu jest link do prognozy pogody ,wygląda nienajgorzej,tylko temperaturka niewysoka... http://www.pogodynka...a/zywiec_zywiec ,do zobaczenia Jestem pewien, że zlotowicze podwyższą temperaturę.
upiór Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Witam . Karolino jestem spakowany i rano śmigamy do Żywca . P.S. Szykuj się na owocne obrady nad wyższością ZACNEJ nad , Ty wież o co chodzi . Pozdrawiam serdecznie , do startu pozostało 9 godzin . Tak jak pisał Arkadiusz , dywan ma być ładny góralski .
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2012 Siemka Za pół godzinki startuję. Do zobaczyska na miejscu.
Klubowicze robson Opublikowano 30 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2012 Grześ dospać nie mogłeś ? , czekam na Was
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2012 Koniec spamowania - trudno jakąś konkretna informację wyłowić
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2012 Życzę wszystkim udanej zabawy, mam nadzieję że kolejna Burgmania będzie super imprezą tak jak poprzednie. Za rok znów będę się z Wami bawił. PS> Kisiel nie rządź się!!!
Dudara Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Witajcie Wiem, że padła już propozycja wycieczki w trakcie Waszego pobytu na zlocie w Żywcu tj. trasa do Wisły, tym nie mniej serdecznie polecam wszystkim uczestnikom zwiedzenie elektrowni szczytowo-pompowej na górze ŻAR oraz ruin pokomunistycznego ośrodka wypoczynkowego w Kozubniku. Nie jest to daleko a dla tych, którzy w Beskidach bywają rzadko może to być ciekawostką. link do trasy: https://maps.google.pl/maps/ms?msid=201768452263821365041.0004c1467d0f9a17467b5&msa=0&ll=49.754654,19.211655&spn=0.130423,0.297318 przy zbiorniku na górze Żar ruiny ośrodka w Kozubniku Pozdrawiam uczestników zlotu, udanej zabawy. R.
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2012 Koniec spamowania - trudno jakąś konkretna informację wyłowić Daj spokój, zaczęło się finałowe odliczanie a temu zawsze towarzyszy wzrost adrenaliny. Ja osobiście też mam już przyśpieszony oddech .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2012 Coż, nająłem się za psa to i szczekać muszę Warna nikomu nie dałem ... ludzki pan, nie?
Rekomendowane odpowiedzi