Klubowicze Doktorek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witajcie! Sezon w pełni, a w Warmińsko-mazurskim zapadła totalna cisza zauważyłem to już dawno, pisałem parę razy na forum naszej grupy ale nie wiele osób coś pisało, dla tego teraz pisać, ja sam bardzo mało w tym sezonie jeździłem, a spowodowane to jest tym, że gorzej się czuję, pozdrawiam Was kochani i życzę Wam miłego i bezpiecznego sezonu, może zobaczę się z Wami na Leniwcu Przemek Doktorek
Klubowicze bargacz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Próbowałem coś zorganizować w tamtym roku ale nie wyszło. Latem mam tylko wolne soboty i to nie wszystkie. Jeżeli ktoś coś zaproponuje to chętnie się wybiorę na wspólny wypad. Pozdrawiam.
zbys.ko Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Też byłbym chętny spotkać się czy przejechać, tylko czy ktoś by chciał ze 125 jechać , bo bym pewnie nie nadążył Ale w każdym bądź razie, życzę kolegom, żeby kiedyś jakiś spod wypalił Bym zajechał na Leniwca, bo nie daleko, ale w tym okresie wyjeżdżam do rodziny. Pozdrawiam kolegów których miałem okazję osobiście poznać : nie dawno Doktorek - Przemek i wiosną MAKI - Krzysiek
Klubowicze Doktorek Opublikowano 14 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2018 I nastała ponura jesień ☹️ Co u Was? Dawno nie miałem z WamI kontaktu, w tego rocznym sezonie bardzo mało jeździłem Zacną ☹️ ostatnio coś źle z moim zdrowiem ☹️ dosłownie nie mogę chodzić ☹️
zbys.ko Opublikowano 14 Listopada 2018 Opublikowano 14 Listopada 2018 Witaj Przemku tak jak piszesz nastała NUDA :( i chyba już w większości Koledzy pochowali swoje maszyny i czekają do WIOSNY Oby te zimne i chłodne dni szybko minęły jak pewnie każdy z nas trochę pojeździło się w tym sezonie ja też z kolegami z mojej wiochy wypuściliśmy się kilka razy troszkę dalej, a to do Stegny 393km i na Trójstyk Granic 343km w dwie strony tak jak wspomniałem w innym temacie wyprawy/dalsze podróze 125 i tak od czasu do czasu jak to mówią - wokół Komina. W każdym bądź razie fajnie Kurcze szkoda że u Ciebie Zdrówko za szwankowało aż tak miejmy nadzieje że to tak jakoś chwilowo. Ale w każdym bądź razie życzę wszystkiego dobrego, poprawy zdrówka i do zobaczenia kiedyś może Pozdrawiam serdecznie
jaro_4setka Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Tu też wkleję, dla przypomnienia, niedawno odgrzebałem...
jac555 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam i masz rację Jaro to se już ne wruti ! Inne czasy inny klimat teraz ludzie jacyś zaganiani na nic nie ma czasu dziwnie jakoś ??????????????
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2018 Niestety słuszne spojżenie ☹️ każdy jest teraz zalatany i wielu ma brak czasu ☹️
Klubowicze bargacz Opublikowano 5 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2018 Niestety też to potwierdzam, ale może byśmy zorganizowali jednodniowy zjazd w środku W-M, żebyśmy nie zapomnieli jak wyglądamy oraz poznali nowych kolegów.
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2018 Drodzy Koledzy Burgmaniacy Na początek przepraszam za brak odzewu na forum regionalnym jak również ogólnym. Względy te spowodowane są moja sytuacją rodzinną .Oczywiście w miarę możliwości postaram się coraz częściej zaglądać na naszą witrynę. Popieram propozycje Bargacza. Z chęcią bym się spotkał na jakiejś posiadówce nawet z noclegiem. Dobrze gdyby to był tzw. opłatek wigilijny. Jeśli byli by chętni to czekam na propozycję. Jeśli nie uda się przed świętami to może po Nowym Roku? Pozdrawiam i do dzieła !
marig Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 To by było super się spotkać. Jestem za z tym, że dopiero po Nowym Roku. Koncepcja z noclegiem jest bardzo interesująca.
Klubowicze bargacz Opublikowano 6 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2018 Do końca tego roku wszystkie weekendy mam zajęte.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 7 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jestem za spotkaniem opłatkowym w Nowym Roku, 27 kładę się do szpitala na parę dni na Urologię w Giżycku mam tam mieć zrobiony zabieg ... ☹️, czekam na Wasze propozycje i pozdrawiam Was Burgmanijni Bracia
zbys.ko Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Pewnie było by FAJNIE się spotkać gdzieś , ale czy się uda tak jak piszecie MAŁO TEGO CZASU na wszystko ale jestem dobrej myśli że coś kiedy wypali jak będę mógł i czas pozwoli to choć na trochę wpadnę w odwiedziny aczkolwiek nie wiem jak to będzie, bo od jutra zaczynam się szkolić w Olsztynie przez dłuższy czas
jac555 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Witajcie koledzy w nowym roku i życzę wam wsiego dobra i szczastia mnogo i mam nadzieję że jednak uda się nam zorganizować jakiś wspólny trip pomimo ciągłej bieganiny i braku czasu już prawie na nic !!! Co prawda zima w pełni ale myślę że co po niektórzy już szykują maszyny i nie mogą się doczekać suchych dróg i cieplejszej aury !!! Tak że do zoba i coby spotkanie doszło do skutku .
zbys.ko Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja dziś nie wytrzymałem koło południa i była mała przejażdżka 67km, słoneczko, suchy asfalt, + 7, zimowe ubranie i jazda ludzie trochę się patrzyli jak na czubka ?, ale nie byłem sam ? ku memu zaskoczeniu przed Reszlem spotkałem jadącego motocyklistę, za Św.Lipką parę na Motorze i w Kętrzynie kolejnego motocykliste, normalnie szok ? Można powiedzieć chyba IDZIE WIOSNA ? dobrze, że to już z górki i bliżej niż dalej do tej WIOSNY ? A ku fotka z parkingu przy lesie ?
jac555 Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Cuś odwiedził Olsztyn i pojechał dalej fajny z niego gość ?
jac555 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zdrowych spokojnych i wesołych świąt życzy Jac 555
Klubowicze bargacz Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Wszystkiego najlepszego po świętach. Czy teraz będzie Tabunada i przejazd przez miasto?
jac555 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 27 kwietnia o 11-30 jest parada przez miasto i potem spotkanie i konkursy w Kortowie na parkingu jak co roku
Klubowicze bargacz Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2019 To mam nadzieję , że do zobaczenia na paradzie
Klubowicze Doktorek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2019 Hura! Przedwczoraj zrobiłem przejażdżkę poza miasto do Rynu i z powrotem i po powrocie stwierdziłem, ze Zacnej nie sprzedam, ? daję radę nią jeździć ?
zbys.ko Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 To SUPEROWO Przemku, tak 3-maj ? Pozdrawiam
Klubowicze Doktorek Opublikowano 30 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2019 Dnia 2019-06-28 o 16:48, Doktorek napisał: Hura! Przedwczoraj zrobiłem przejażdżkę poza miasto do Rynu i z powrotem i po powrocie stwierdziłem, że Zacnej nie sprzedam, ? daję radę nią jeździć ?
Rekomendowane odpowiedzi