Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki ale dzisiaj nie mogę ale mam w planach odwiedzić Giżycko za tydzień jak będzie Leniwiec wstępnie chcę jechać w sobotę jak by ktoś chętny to proszę pisać . Pozdro J

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 5.08.2017 o 05:31, jac555 napisał(a):

Sorki ale dzisiaj nie mogę ale mam w planach odwiedzić Giżycko za tydzień jak będzie Leniwiec wstępnie chcę jechać w sobotę jak by ktoś chętny to proszę pisać . Pozdro J

Rozwiń  

Bardzo dobry pomysł z tymi odwiedzinami, Panowie działać w temacie :)

Opublikowano

Ja wpadam w odwiedziny na LENIWCA w piątek pod wieczór, ewentualnie mogę zostać do południa do soboty, jakby było się gdzieś przekimać :)  

• 1 miesiąc temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Halo Bracia WM obudźcie się, czyżby dopadł Was sen zimowy.... ? Zaglądam czasami w nasze forum, a w nim zapadła cisza, martwi mnie to, ostatnio czuję się nie najlepiej, nie mogę siedzieć przed kompem bo boli mnie szyja, nawet niedawno nie jeździłem Zacną ...:( , na Mierzeję się nie wybieram, ponieważ z trudem chodzę z kula lub na kijach ... :( .. .

w tym sezonie mało przejechałem kilometrów Zacną,  pogoda też mi w tym sezonie nie sprzyja, często budzę się w nocy pomimo łykanych leków, ok. 1 w nocy szarpie mi nogi ... , nie wiem co się ze mną dzieje... :( , jak tak dalej będzie ze mną to będę musiał sprzedać Zacną ... :( ,zobaczę jak tak dalej będę się czuł to przesiądę się tylko do samochodu ... :( . .

Pozdrawiam Was i jestem ciekawy jak Wam mija sezon,  Przemek

Opublikowano

Cóż pisać :unsure: jakoś naprawdę cisza zapadła na WM i Koledzy jakoś rzadko się odzywają tu, :(  

Ja tam trochę pojeździłem sobie moją 125, jak to mówią " w koło komina i trochę dalej po Mazurach "  !scooter :) nawet tydzień temu trochę było chłodno +11, to znajomy zadzwonił czy robimy jakąś rundkę i 250km  przejechane  !scooter 

Myślę, że nie będzie aż tak źle :(  no i nie będzie koniecznością sprzedawać ZACNEJ Hondy :unsure:  Przemku wszystkiego dobrego i zdrówka życzę !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Choć sezon 2017 zbliża się ku końcowi to w pażdzierniku ma byc jeszcze kilka ciepłych i słonecznych dni . Może rzeczywiście na koniec zrobić w któryś z wekendów spontaniczne spotkanie na 1 a może nawet 2 dnii z objazdem Warmii i Mazur. Moja propozycja to spotkanie w okolicy Mrągowa lub Ketrzyna czy Szczytna ? Wymyśliłem te miejsca z uwagi na równą odległość przebycia km. dla osób z pod granicy z kujawskopomorskiem i granicy podlaskiej i osób z podlasia lub kujawskopomorskiego. Myślę że w tych okolicach są osoby sympatyzujące z Burgmanią i w związku z tym czekam na propozycje ustalenia trasy lub programu 2 dniowego spotkania.

No i co wy na to? Koledzy i Koleżanki z W-M i sasiednich regionów ?

Opublikowano

Jeżeli by pogoda dopisała i byli by chętni któregoś dnia weekendu, :unsure:  to mogę gdzieś podjechać na spotkanie,  !scooter ( ta sobota odpada bo jadę naprawiać auto :( ) 

• Klubowicze
Opublikowano

Do końca października jestem uziemiony w Gdyni, zażywam komory hiperbarycznej więc odpadam.

Opublikowano

Witam kolegów u mnie też z czasem krucho zaczyna się okres wymiany opon czyli dla mnie żniwa tak że mam nadzieję że spotkanie dojdzie do skutku i będziecie się dobrze bawić i wszyscy i zdrowi spotkamy się w przyszłym sezonie bo obserwując ulice to coraz więcej skuterów zaczyna jeździć !V!OKK

Opublikowano

No ja też uziemiony jestem - suzi w Motozbycie czeka na wymianę napędu, więc pewnie do następnego sezonu przyjdzie poczekać.

Opublikowano

Zawsze coś komuś wypada i ciężko zebrać większą ilość do jakiegoś spota, ale może kiedyś się uda spotkać w większej grupie gdzieś na W-M, było by miło :) Pewnie to chyba w przyszłym sezonie może by coś wypaliło :unsure: 

• 5 miesięcy temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

W najbliższą niedzielę, tj. 25.03.2018 zbierają się motocykliści na Jarotach, Krysgum, ul. Sikorskiego. Start o 10.00. Szczegóły - Gazeta Olsztyńska

Opublikowano

To i czas odpalić maszynę i chociaż podjechać i się przywitać to do zoba !

Opublikowano

31 Marca zjeżdżają się MOTOCYKLIŚCI na Święconkę do Świętej Lipki, 10-11 godzina między innymi będą koledzy z RAST-Kętrzyn, PERKUN-Giżycko, KRUK-Mrągowo i inni pewnie z okolic ;)  

Opublikowano

No i paru nas było na rozpoczęciu sezonu Bura została utopiona i skutery w Olsztynie zaczynają się pokazywać może znów uda się coś sklecić ! Oby 

Opublikowano

Było, było, nawet z Bargaczem pionteczkę przybiliśmy. Nawet załapałem się na początku, co prawda z tyłu, ale zawsze ;)

• Klubowicze
Opublikowano

No widzę  że  Warmia  już powoli zaczyna sezon. Nie stety aura nie jest nam w tym roku przyjazna i dlatego wypad 160 km.w takiej temp.to dla mnie byłby szok termiczny.

Nie mniej jednak zapraszam  Na rozpoczęcie  sezonu moto do Stradun k.Elku 15.04.2018 od godz.10.00 pod Kościół   https://www.motowhizzer.com/pl/event/page/1/otwarcie-sezonu-motocyklowego-straduny/6TyLY6.html 

Przepraszam wkradł się błąd. Poprawiłem. 

Jeszcze raz zapraszam i 15.04. będę  osobiście. 

Pozdrawiam i do szybkiego spotkania.

Opublikowano

Maki-a ile sztuk motocykli z Twojej okolicy wybiera sie na wiosenny zlot?

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 30.03.2018 o 21:53, ARTURRO 73 napisał(a):

Maki-a ile sztuk motocykli z Twojej okolicy wybiera sie na wiosenny zlot?

Rozwiń  

Noo chyba tylko Ja jeśli  pogoda  dopisze to na moto. Jeśli nie to auto. 

A z twojej okolicy Putek się  wybiera.

Opublikowano

Ja jade motocyklem ze szwagrem,ale na dwa dni-piątek sobota.

Opublikowano

Jak pogoda dopisze to postaram się zawitać na te spotkanie ;)  A wczoraj pogoda dopisała na Mazurach i byłem na Motoświęconce w Świętej Lipce, było trochę Maszyn i ludzi :) 

6xEDUXR.jpg?1

494nffK.jpg?1

Knt3IKr.jpg?1

z1AZVFS.jpg?1

jBqgpf5.jpg?1

Opublikowano

Wrzucę fotki najbliższych spotkań  i otwarć SEZONU :)  

j1CG66f.jpg

ua0Qz9G.jpg

fmQYmVg.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Noo  pogoda wymarzona na moto szaleństwa. Zapraszam do Stradun k. Elku.Dzis rozpoczęcie sezonu moto i potem parada do Ełku z grilem i muzyka. ZAPRASZAMY!!! Do 13.00 jest jeszcze trochę  czasu.!!!

Opublikowano

Byłem i JA :) przejechałem sie z Kolegami ode mnie z wiochy ;)  na otwarcie sezonu motocyklowego do Ełku, a dokładnie STRADUNY, pogoda dopisała i frekwencja również :) Było FAJNIE  !OKK  Również dziękuje za krótkie spotkanie z Kolegą MAKI :)  było miło poznać Kolegę Krzyśka  !OKK  

FN7s8mh.jpg?1

Lvy9AGr.jpg?1

LvlPyW8.jpg?1

PwOHJg7.jpg?1

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Jutro  Otwarcie  sezonu w Suwałkach

Może ktoś chętny?Ja jadę.