Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam są chętni na spota o 18 w czwartek? pod Realem a potem gdzie oczy poniosą :question:

Opublikowano

Jurek, popraw link, bo jest napis, że film nie jest dostępny...

PS. Jakim programem montujesz i jakiej kamery używasz?

Opublikowano

Witam Kamera GO PRO II pojęcia nie mam dlaczego się nie otwiera, u mnie wszystko gra;[

Opublikowano

Ja też obejrzałem fajna przeprawa i film odpala normalnie

Opublikowano
:) aaa taki mały filmik wrzuciłem, żeby trochę klimatu było, i bardziej nas nakręcało do jazdy :)
Opublikowano

U mnie też nie otwiera... Komunikat,że film jest niedostępny... Ps.może na laptopie pójdzie

• Klubowicze
Opublikowano

Jurek filmik obejżeliśmy z Mamą, gratuluję jego realizacji i fajnych widoków firdów w nim zawartych :clapping:

Opublikowano

Szału nie ma,ale zawsze to coś, żebyśmy byli bardziej mobilni ::)

Opublikowano

dzisiaj odbyło się sykliczno-spontaniczne spotkanie przy makro w Białymstoku udział wzięli Moplic ,Bartheez i CZARO :) pozdrawiam

Opublikowano

Ja również pozdrawiam kolegę Czaro. Widok, , Karpia, , po dojechaniu do świateł na których oczekiwał - Bezcenny !

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 14.09.2015 o 13:44, jac555 napisał(a):

Witam są chętni na spota o 18 w czwartek? pod Realem a potem gdzie oczy poniosą :question:

Nie wiem czy się wyrobię.

Opublikowano

No to poczekamy :msn-wink:

Opublikowano

Ja w czwartek chętnie

Opublikowano

Witam Panowie jeśli mamy się spotykać w dwa skutery to chyba coś nie tak ! Dobrze że podjechał nowy kolega na Burku 400 to trochę sobie pogadaliśmy niestety ma taki system pracy że nie może się za często spotykać ale jest nas coraz więcej i nikt ni chce przyjechać . Jest propozycja żeby znależć w Olsztynie jakąś knajpkę ,pub żeby sobie podjechać posiedzieć coś wypić i pogadać proszę o propozycje może razem coś fajnego wynajdziemy do spotkań. Propozycje można składać na naszym regionalnym forum czekamy >. Pozdrawiam J

Opublikowano

jac555 , bargacz - dzięki za mini spota , jak już kolega pisał wyżej nie zawsze mam czas ze względu na system pracy .

jac555 , możesz mi podrzucić na PW linka do tej hurtowni co rozmawialiśmy .

Opublikowano

Witam znalazłem fajny pub na starówce nazywa się Cichy Zaułek dawne Indygo na Rodziewiczówny 8 .Fajny klimacik z boku starówki można postawić skuty na Chrobrego ba jest ślepa i może to miejsce zostanie zaakceptowane na nasze spoty ? To myślę że w czwartek możemy się spotkać pod Realem a potem przejechać na oględziny Pubu . Czekam na opinie mojego pomysłu . Czuwaj J

• Klubowicze
Opublikowano

Jak mamy być tylko we dwóch , to chyba odpuścimy

Opublikowano

Adam jeśli zaczniemy odpuszczać to to co się tak fajnie zaczęło to prysnie jak bańka i już tego nie złożymy tak mi się wydaje zobaczmy jeszcze jutro jak nie odpali to trudno

Opublikowano

O której spot w czwartek?

O której spot w czwartek?

Opublikowano

Jak zwykle o ? ⏰ ale mogę się trochę spóźnić

Opublikowano

No dobra poczekałem do 19.30, nikt się nie zjawił. Może w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam

Opublikowano

No właśnie my też byliśmy ale do 18-30 sorki że tak wyszła godzina pisałem z komy i się cyferki zamazały :chair:

Opublikowano

No to szkoda.

Opublikowano

Lordzie ale teraz to ty zapraszasz na spota bo Bargacz powiedział że na dwa skuty to się nie opłaca przyjeżdżać musimy coś z tym zrobić żeby zwiększyć frekwencje jak nie w tym to przyszłym sezonie

Opublikowano

Róbcie spoty np.w Ełku frekwencja będzie na pewno większa ;-)