Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panowie i panie przepraszam że tak prosto z mostu takie pytanko mam czy w Olsztynie są jakieś spoty burgmani.pytam się bo potrzebuje pomocy w moim burgmanem a że jestem z mazowieckiego to trochę mam daleko by kogoś teraz o pomoc prosić z stamtąd.

Opublikowano

grupa W-M spotyka się na całym woj. Warmińsko-Mazurskim , zazwyczaj jest to poprzedzone konkretnymi ustaleniami na forum .Jeśli chodzi o Olsztyn to myślę że powinieneś napisać PW do kolegi z Olsztyna o nicku ,,bargacz,, jeśli będzie mógł na pewno pomoże

Opublikowano

Bartheez5 dzięki już nawet mam kontakt telefoniczny z nim ale niestety techniczne nie jest mi w stanie pomóc ale umówiony jestem z nim na poniedziałek podobno ma tam jakiegoś człowieczka od takich rzeczy.dzięki jeszcze raz za pomoc.

Oczywiście jak ktoś z Olsztyna jeszcze był by mi w stanie pomóc w sprawach technicznych to prosze o wiadomość

Opublikowano

Witam chciałem bardzo podziękować trzem panom Tabaza ,Bargacz i Bartheez5 którym wiszę po ogromnym piwie za pomoc w sprawie mojej SUZI. Na szczęście udało mi się przez weekend dojść do ładu samemu z moją maszyną, ale liczą się chęci i to dzięki że są jeszcze tacy ludzie na forum dzięki którym można liczyć na pomoc w każdej chwili. Jako że jestem z okręgu mazowieckiego trudno mi podziękować osobiście kolegom ale bardzo często przyjeżdżam do Olsztyna do teściów wiec jak będę i okaże się że spot będzie się odbywał tego dnia na pewno zawitam i osobiście podziękuje dużym zimnym piwkiem.

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Cisza jak w Kościole :D

Coś dla zainteresowanych 10:43 minuta..

• Klubowicze
Opublikowano

Jurek dzięki za linka do Parady ubiegłorocznej :) od razu zrobiło mi się cieplej i weselej na duchu :)

Opublikowano

Nie ma za co :)

Ważne że i Burgmanię było widać na Paradzie:)

• Klubowicze
Opublikowano

Tak ale może w tym roku więcej będzie chętnych i weźmie udział w Praradzie

• 1 miesiąc temu...
Gość Bartheez5
Opublikowano

Cisza w temacie więc trzeba ruszyć Maxi Skuterową Brać z W-M Proponuję w drugi weekend kwietnia 11 go małe kulanie. Trasa i godz.do ustalenia. Czy znajdą się chętni? ??

Opublikowano

Szkoda, że tylko z W-M, bo akurat w tym czasie na forum v-sroma nie ma żadnej ciekawej wycieczki :-) , to myślałem, ze się z wami przejadę...

Opublikowano
  W dniu 27.03.2015 o 20:55, Bartheez5 napisał(a):

Proponuję w drugi weekend kwietnia 11 go małe kulanie. Trasa i godz.do ustalenia. Czy znajdą się chętni? ??

sprawdzę grafiki na kwiecień,z chęcią przelecę się w miłym towarzystwie...

Gość Bartheez5
Opublikowano

Jaro milo słyszeć, że jesteś na forum jakiegoś V SROMA :-)

Wiedziałem że jesteś zakręcony w tym temacie, ale aż tak co by w towarzystwo SROMA się wbijać

P.s moja propozycja dot. Nie tylko W-M ale i wszystkich chętnych z forum na małe kulanie

• Klubowicze
Opublikowano

Ja się nie odzywam !

Po prostu ! Tel . do przyjaciela iiii mówisz i masz !

Jadziem z tym koksem !

Opublikowano
  W dniu 28.03.2015 o 13:34, Bartheez5 napisał(a):

Jaro milo słyszeć, że jesteś na forum jakiegoś V SROMA :-)

Wiedziałem że jesteś zakręcony w tym temacie, ale aż tak co by w towarzystwo SROMA się wbijać

spróbuj kiedyś, fajna sprawa... No kulanko sromem się piszę... ;-)

Jak zwykle, na forum aż huczy :-)

Opublikowano

Ja również chętnie się przyłączą, o ile tempo 125 wystarczy.

Gość Bartheez5
Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 07:06, tktomek napisał(a):

Ja również chętnie się przyłączą, o ile tempo 125 wystarczy.

juz wcześniej koledze pisałem, że tempo nie jest wygórowane i dostosujemy się do każdego, ważne że chęci do wspólnego kulania są !!

P.s. Jestem na etapie opracowania jakiejś fajnej traski

Opublikowano

To ja chętnie się pokulam z Wami, aby tylko pogoda podpasowała.

Opublikowano

To może Szymon skusi się na jawie ;-)

Opublikowano

Na jawie i we śnie , też można zaliczyć kulanymi i nie tylko.

Opublikowano

Artur,Ty też masz jechać, zajedziesz do mnie,i na Ełk polecimy razem, przegoń burka przed rynią...

Opublikowano

Ok-tylko niech przejdą te prognozowane opady błota ,śniegu i innego gó..a.

Jestem na tak-tylko dajcie znak, gdzie i kiedy.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 10:20, jaro_4setka napisał(a):

To może Szymon skusi się na jawie ;-)

Pewnie skusi się na jawie , i ze sromem - w towarzystwie :laughing::msn-wink:

Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 22:11, ARTURRO 73 napisał(a):

Ok-tylko niech przejdą te prognozowane opady błota ,śniegu i innego gó..a.

Jestem na tak-tylko dajcie znak, gdzie i kiedy.

kiedy,to już wiemy, 11 kwietnia, miejsce do ustalenia, Rafał ma coś wymyślić, mam nadzieję, że do tego czasu opady przejdą...
Opublikowano

To jak tam chłopaki traska opracowana?w sobotę ma być ładna pogod...

Gość Bartheez5
Opublikowano

Siemka! Jak w temacie wyżej . Z uwagi na fakt, że w sobotę ma być extra pogoda na kulanie proponuję małą trasę która opracowałem. Wyjazd planuję ok 14 ej z Ełku stacja paliw Statoil przy ul. Kilińskiego. Planowany czas przejazdu to około 4 godz plus jakiś mały odpoczynek po drodze (kwestia do ustalenia ) prędkość przelotowa 100-110 km/h, długość trasy ok 330 km Zapraszam wszystkich chętnych na wspólne kulanko 34153f676f6550464948a70bf566fdf7.jpg