Jurek_mwo Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Nooo Rafałku tez to zauważyłem Szymonek,juz nie może usiedzieć:) Co do mego Królika smiga jak ta lala,zrobię kilka fotek i podeślę]] może wkrótce...]
boochos Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 obawiam się koledzy, że macie rację... pewne kroki zostały już poczynione w tym kierunku... niekoniecznie będzie to "Zucuki"...
Klubowicze MAKI Opublikowano 12 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2014 No widzę że wesoło zrobiło się w regionie . No i dobrze tak trzymać . Ja po zakupie nowego maxi.- właśnie 100 km.przeleciało , teraz tank i dalej w drogę . Pogoda nie za ciekawa ,! Ale ja chłop z Mazur jest i wody nie dygam , a na dodatek ciesze się 2oo jak saper spłonką .
boochos Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 (...) Ale ja chłop z Mazur jest i wody nie dygam , a na dodatek ciesze się 2oo jak saper spłonką . Krzychu, w dodatku masz zajefajne wąsy, a to ZOBOWIĄZUJE - przez duże "Z" - rzeczywiście deszczyk to Ci może... wąsa zrosić - one lubią zresztą to...
Jurek_mwo Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 ]]]]] hiiiiii niech mnie Szymon:) Krzysio ma odbić i za jechać do mnie na ciepła kawę,i oczywiście pochwalić się nowym nabytkiem ]
Mateo28 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Powoli zaczynam nie lubić sytuacji ktora sie wywiazuje w kwestii organizacji wypadów. Za każdym razem jak jest pogoda to chętnych brak, z kolei jak sa chętni to pogoda zaczyna stanowić problem, tylko ja za kazdym razem się napale jak pedofil w sklepie z zabawkami. Takie to "obiecanki cacanki a glupiemu stoi.... sprzęt pod domem"
CZARO Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Mateo28 niema co załamki sobie robić.jak masz potrzebę ganiać to wsiadaj i ganiaj,bo im więcej ludzi się zbiera tym mniejsze prawdopodobieństwo sukcesu,wiesz a to coś w sprzęcie do zrobienia,a to pogoda, a to do pracy i tak zawsze.nie załamuj rąk będzie dobrze.. a tak a'propos dziś w Zambrowie jakiś zlot jest.
Mateo28 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 No ja myślałem że to forum jest po to żeby integrować sie i w grupie jako ekipa polatac. Sam to ja latam bez opamiętania i nikogo nie pytam sie o pozwolenie tylko fajnie czasem byłoby złapać się i w szerszym gronie gdzieś wspólnie polatac. Jak to mówią "wyjsc do ludzi" trochę. Ja nie zarzucam nic tym co nie mogą bo praca czy naprawy bieżące czy rodzina w domu powstrzymuje. Martwi mnie jedynie sytuacja że organizowany jest wypad a nagle wszyscy chętni się wycofują bo spadł lekki deszczyk. Zero entuzjazmu, jakiejkolwiek incjatywy "pójścia na żywioł". Ja wam powiem tyle: wiecznie nikt z nas żyć nie będzie i jak za każdym razem będziemy wymawiali sie tym ze pada deszcz to pewnie zbyt wiele nie pojezdzimy, bo "sorry ale taki mamy klimat" swoja drogą w związku z powyższym wytlumaczcie mi po co wymyślono kurtki, spodnie czy buty motocyklowe które mają milion cudow wiankow tylko po to by nie przemakac. To samo z kaskami? Czyzby po to by w praniu sie nie rozpuscilo????
CZARO Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 może nie ten sprzęt kupiłeś ?? na forach ,,trampka'' , ,,afryki'' , ,,xt660'' czy nawet dość szosowego vstroma nikt na pogodę nie patrzy tylko walą po asfaltach,szutrach i innych błotach czy słońce czy deszcz.a niektórzy nawet zimą...oczywiście nie chce powiedzieć że kierownicy maxi są zniewieściali . może tylko na wilgoć dość mocno wrażliwi hehe (no to się teraz zacznie )
criskrakow Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 A jaka jest przyjemność latać w deszczu? Nie mówię, nie raz mnie złapało ale jak już człowiek w trasie to inaczej to odbiera ale jak widzisz że jutro kulanko a woda ci zalewa piwnicę to ci się żyć odechciewa i przekładasz na inny termin. Choć dla mnie słowo ważniejsze to z drugiej strony rozumiem że takie "mokre" spotkania są do niczego.
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 jak tam juras kopnąłeś w oponę nowego nabytku naszego Wąsacza ???
Jurek_mwo Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 A jak obejrzałem sobie sprzęta, pochwaliłem:) i teraz oby do przodu. Krzysiek było widać że jest zadowolony,bo wąs mocno mu sterczał !OKK Ogólnie sprzęcior fajny,nawet zrobiliśmy kilka szybkich fotek,ale to już sam Kierownik je tutaj wstawi:)
boochos Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 no to czekamy na fotki! Maki,wrzucaj zaraz, co tam masz!
Mateo28 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Polecam lekturę ostatniego wpisu w podlaskim, może wam ta wodo-czułość przejdzie;) http://www.forum.burgmania.net/topic/20249-lipiec/page__gopid__361619#entry361619 Pozdrawiam
Klubowicze Doktorek Opublikowano 12 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2014 Mateo nie bądź taki do przodu z tą jazdą w deszczu i ulewie, to że nasz wyjazd został odwołany to jest on znakiem naszej dojżałości, a jada non stop w deszczu nie nalezy do przyjemności dla tego nasz wyjazd został przełożony na inny termin. Czuję się juz lepiej i dobrze mi zrobiło siedzenie w domu, chyba choróbsko odeszło, pozdrawiam Was . Gratuluję Wam i życzę pełnego zadowlenia z nowych Burasków
boochos Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Przemo, jest mi niezmiernie miło widzieć/czytać Cię. Rozumiem, że wszystkie dolegliwości typu "trzepanie" lub "telepanie" minęły. Noo, chyba, że były to "TRZY PANIE", które Cię "telePAŁY" - ogierze, daj fotki na priv.
Jurek_mwo Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Krzysiu,czekamy na fotki. Szybki spontan,kto chętny???? Spontan Olecko??
Gość Bartheez5 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 O której Juras dawaj godzinę i lecim z tym koksem bądź sms-ka
Jurek_mwo Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Rafałku juz się zbieram,spotykamy się w Olecku na stacji Orlen,a potem? hmm lecim przed siebie,nawet i do Ełka jak kto chce, poprostu bez ustawien raz dwa i hejaaa
jaro_4setka Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 A jaka jest przyjemność latać w deszczu? Nie mówię, nie raz mnie złapało ale jak już człowiek w trasie to inaczej to odbiera ale jak widzisz że jutro kulanko a woda ci zalewa piwnicę to ci się żyć odechciewa i przekładasz na inny termin. Choć dla mnie słowo ważniejsze to z drugiej strony rozumiem że takie "mokre" spotkania są do niczego. masz rację, ja jeżdżę z przyjemności, a nie konieczności, jak ktoś lubi,i ma ambicje,to niech jeździ nawet zimą... I myślę, ze już skończymy temat,czy ktoś spękał,czy ktoś lubi się moczyć :-) ,mam tylko nadzieję, że co niektórym,tej werwy starczy na dlugo,bo już paru takich było...
Klubowicze MAKI Opublikowano 13 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2014 Nikt nie lubi jazdę w ulewę ,ale jak jest konieczność ? ( jak w moim wczorajszym przypadku ). Nie mniej jednak jest to nabycie kolejnego doświadczenia i praktyki z jazdy w ekstremalnych warunkach , ( muszę przyznać że w niektórych momentach zwalniałem do 30 km/ h - taki walił deszcz że drogi nie było widać ) .
Jurek_mwo Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Dziękuję Bardzo za miłe turlanko w miłym gronie Suwalsko Ełckim:)
Gość Bartheez5 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Dzięki również kolegom za wspólne km na !scooter spontany zawsze wychodzą najlepiej
Jurek_mwo Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 A jak normalka Rafałku, dzięki za pokazanie pięknych okolic Ełckich:)
Rekomendowane odpowiedzi