Klubowicze bargacz Opublikowano 4 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2014 W następny może też bym dołączył, jak nic się nie zmieni (sobota)
jaro_4setka Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Chłopaki to myślcie nad jakąś traską... :-)
Jurek_mwo Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 A jak!! musowo,gdzieś się poturlać , żucajcie pomysły, ( gdzie jechać jakaś traska mała, a potem kawcia w towarzystwie,Braci W.Mazurskiej,i nie tylko,bo jak wiadome każdy mile widziany)
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2014 Moze polecicie za tydzien do Suwałk? Z mazowieckiego w piątek lecimy jak na ta chwilę w trójkę na Suwałki Blues Festiwal. Wracamy pewnie w niedzielę, więc jakiś miły spocik z Wami. Co wy na to?
Jurek_mwo Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Myślę że chętni będą Na jazdę do Suwałk.) Na tą chwilę dla zainteresowanych:Jutro szykuję się na jazdę do Gdanska ( http://www.moto-akce...ocyklowy_gdansk do tego własnie sklepu)_Jeśli są chętni z W.Mazur na taką przejażdżkę to piszcie.Jutro z rana ruszam,swoim Królem Mała korekta,zmiana kierunku jazdy, zamiast Gdanśk lecę na Warszawę...Firma ta sama, lecz w Wa-wie ] i tam mają to czego szukam:) Czekam na chętnych na taka jedno dniowa jazdę,jutro pogoda ma być super,tak więc z rana ruszam...
jaro_4setka Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Z tymi Suwalkami to nie wiem jak będzie, jeżeli koledzy z Suwałk będą chętni na przejażdżkę z nami,to dla nich ten kierunek będzie mało atrakcyjny... :-), ale jak na razie nie odzywają się...
adam_us Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 proponuję śmignąć się do Leśniewa na Śluzę na kanale mazurskim. Info o obiekcie http://pomazurach.pl...iewo_gorne.html mapka https://goo.gl/maps/nWSlc
Jurek_mwo Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Chętnie obiekt zobaczę w sumie jeszcze tam nie byłem ] Piszcie,kto chętny na latanie w Sobotę..
jaro_4setka Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Jeżeli nie ma innych propozycji,to dla mnie może być to miejsce,ps.martwi mnie to,że maki nie odzywa się...
Gość Bartheez5 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Miejsce jakieś znajome , czy my już tam nie byliśmy ?
Jurek_mwo Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Ten na górze znaczek maciupki,robi wrażenie coo??
jaro_4setka Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Miejsce jakieś znajome , czy my już tam nie byliśmy ? chyba byliście tam :-), ja nie dojechałem, jak dla mnie może być to miejsce,albo inne...
Klubowicze MAKI Opublikowano 8 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2014 Przez kilka dni nie było mnie na forum - ( czasami coś tam przeleciałem pobieżnie ) , ale oferta kusząca . Chodzi mi pewien priv plan po głowie - jeśli nie wypali to byłbym chętny na sobotni wypad gdzieś tam . W piątek będę wiedział co i jak .
Jurek_mwo Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Fajnie,więc już jeden Król więcej Lecę ja: jurek_mwo . jaro4setka . Maki . kto tam jeszcze był???? bo się już pogubiłem hiiii
jaro_4setka Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Romek jak tam chłopaki od Ciebie z Suwałk, robili trochę hałasu, a teraz milczą, piszą się na jazdę?
Mateo28 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Spokojnie spokojnie:D My bardzo chętnie się piszemy na taki wypadzik:D Milczałem do tej pory bo z racji urlopu ogarnął mnie taki entuzjazm że brakuje mi czasu na siedzenie przed laptopem czy dłubanie w komórce, a temat przeglądałem już w weekend:D
jaro_4setka Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 A może ktoś ma inne propozycje co do trasy?
Jurek_mwo Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Nooo Mateo28 w koncu przybijemy sobie piątkę co?
jaro_4setka Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 może spotkajmy się w Ełku, około 10,żebym nie musiał rano sie zrywać,na stacji lotos ,na wlocie od strony Giżycka,,, a potem wszyscy polecimy razem,
Jurek_mwo Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Spoko,stawię się w Ełku,tylko gdzie? się spotykamy w tym Ełckuuuu?
Rekomendowane odpowiedzi