Jurek_mwo Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 No zgadza się blisko to nie jest,choć i więcej śmigają chłopaki po całej Europie.
czaro69 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 A jak widać entuzjazm grupy War-Maz nie powala, także zostanie nam zwiedzanie plenerów Domu nad rozlewiskiem albo serialu Przystań
Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja w Lubomierzu w rynku byłem w tamtym roku gdy wczasowaliśmy z Moplickiem i z żonami w Karpaczu .Rewelacji tam ni ma , ale! ale! w domu Pawlaka i Kargula to nie byłem . Można jechać ( jestem za ) tylko że trzeba by zrobić wypad kilkudniowy z noclegiem np. w Karpaczu w pensjonacie Karpaczówka za 70 PLN od osoby ze śniadaniem i obiadokolacją . Oprócz tego nie daleko jest zamek Czocha gdzie były kręcone filmy takie jak - "Gdzie jest generał" "Legenda" "Wiedźmin" „Tajemnica Twierdzy Szyfrów” , muzeum miniatur pałaców i zamków , jak również wybrać się na wycieczkę do Pragi , oraz dużo innych przygód . Zaznaczam że 5 dni to będzie mało - a zwiedzać wszystko na biegiem to nie warto - szkoda kasy . Na 7 dni to już coś - , ale na 2 osoby trza mieć przynajmniej 1500 PLN . Decyzja należy do Was Pozdrawiam .
CZARO Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 temat jakiś jest, choć ja w tym roku w kierunku Bieszczad bym się skierował, ale zobaczymy......
Gość Bartheez5 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 odnośnie bieszczad to mozna temat zrobić we wrześniu u kolegi Pilota , gdzie osobiście mam zamiar pojechać
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2014 No , no - ja na Bieszczady też mam chętkę .Chodzą już za mną od tamtego roku . Prawie byłem zdecydowany jechać , ale plany pokrzyżowały sprawy rodzinne ( wyprawa córeczki na studia ) . W tym roku chciałbym zrealizować plan zeszłoroczny , ale okaże się w sierpniu czy da radę czy nie . W każdym razie jestem na TAK
wandalistka Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Maki dla Ciebie:)) Wreszcie zrobiłam porządki w zdjęciach i nauczyłam się je wklejać wiadomo, kobita..........
LWfilip Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 no i trzeba przyznać, że fotki też robisz dobre. Widać, że ćwiczysz. Dobry fotograf na wycieczce to podstawa. Pozdrawiamy
boochos Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wanda, piękna gra kolorów. no i chwyciłaś tą iskrę która błysnęła między tymi dwoma przystojniakami-masz może jakieś fotki ze mną i z 4setką ?
Klubowicze MAKI Opublikowano 12 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dzięki Wandziu za takie fotki . Pierwsze zdjęcie było zrobione na trasie Ostrołęka Mrągowo - po drodze zauważyliśmy gospodarstwo ze starociami i tam na chwilę się zatrzymaliśmy, a drugie w Mikołajkach wracając z Ostrołęki po przekazaniu Cusia - tam zrobiliśmy postój na obiad ,lody i spotkanie z Ewikiem i jej Psiapsiółką .
Jurek_mwo Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dzięki Maki za info;] Jeszcze trochę i ja się gdzieś poturlam,po okolicy:) a propo,gdyby ktoś z naszych szukał Maxi to mój idzie pod młotek tak dla informacji.
jaro_4setka Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Coś mi się wydaje,że Jureczek będzie miał nowy sprzęt, czyżby bordowego burgmanka 650?
Jurek_mwo Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Właśnie już zamieszkał na dobre na Mazurach:) Sprzęcior fajny,tylko czeka na kierownika:) jak przyleci na urlop:)
czaro69 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 Gratki Jurek, niech jeździ bezawaryjnie
Jurek_mwo Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wielkie dzięki,Pojazd nabyłem od Kolegi Lucjana73:) Nie muszę go opisywać oo taki jest.
boochos Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 jurek, daj na priv cenę no i GRATKI z nowego nabytku!
czaro69 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 Sprzęt Jordana, kupiony w Sokole, przebieg 13tkm. Będziesz zadowolony, jeszcze raz gratki, fajna maszynka
boochos Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jurek, chodzi mi o cenę którą chcesz za swego skutera-400, Ty masz k7, tak?
Jurek_mwo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tak mój jest Burasek 400-ka k7 2007r Mam dużo dodatków w nim:) jeśli chodzi o śilnik,nie mam żadnych zastrżeżen
boochos Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 ok, dzięki za priv, dałem też odpowiedź. Jurek jak będziesz w Polsce to może uda się spotkać z Tobą i nowego sprzeta obejrzeć!
Jurek_mwo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Też mam taką nadzieję że się spotkamy
Jurek_mwo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Cisza jak w Kościole,cuś na W.Mazurach:) Może mały spontan? kawka? A gdzie? hmmm a może do Ełka by pojechał co wy na to? Nie licząc tego weekendu ,może następna sobota niedziela ,lub,tez w tygdoniu? co wy na to?
jaro_4setka Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 mi pasuje następny weekend,najlepiej sobota,może jakieś inne strony,co by ełk też mógł się przejechac...
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Jestem otwarty na kawkę w Tak doborowym towarzystwie . Co do terminu dostosuję się
Rekomendowane odpowiedzi