Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie z braku chętnych sam wymyślę i wykonam jakąś traskę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Maciej? chętnie bym na kilka godzin gdzieś się pokręcił w trasie,lecz zależy to od terminu:) Choć sądzę że to już dziś lub tez na dniach?

Opublikowano

Dzisiaj Jurek - skuter już pod domem - zaraz wychodzę. Podobno dziś i jutro będzie tylko ładna pogoda na wycieczkę - niestety jutro wolnego nie mam więc trzeba kuć żelazo póki gorące...

Opublikowano

Jasne Maciej,spytałem bo sobie tak myślę a może to wkrótce? a ja będę w maju w domku na trochę, więc też chętnie gdzieś się kulnę :Jumpy: i chyba nawet wiem gdzie? Suwałki mam ochotę polatać po okolicy.

Maćku wobec tego Szerokości życzę...

Opublikowano

Jak będziesz Jurek już na miejscu daj znaka - coś się wymyśli i ustali. W zasadzie obojętnie gdzie pojedziemy byle by była przyjemność z jazdy - no może żeby tylko to nie był Wrocław "jednodniowy"...

Opublikowano

u mnie dziewczyny zarządziły rozkładanie trampoliny i zjeżdżalni, więc dziś cieszymy się z wiosny w ogrodzie...

Zapodaj jakieś fotki po wycieczce...

Opublikowano

No właśnie Macek czekamy na foty,a ja lubię przeglądac fotki i to jak:)

• 3 miesiące temu...
Gość Bartheez5
Opublikowano

Serdeczne podziękowania dla Czara i Ady za miłe spędzenie Sobotniego popołudnia w rodzinnym gronie ,no i pogaduchy na tematy czysto Maxi Skuterowe. Pozdrawiam i do następnego......

Opublikowano

My również pozdrawiamy i dziękujemy za odwiedziny w Giżycku. Fajnie spędzone popołudnie, do następnego

Opublikowano

Rypak melduje się na mazurach w czwartek wieczorem swoim burkiem.

Na dzień dzisiejszy nie mam planu przejazdu i noclegu(net nawala-piszę bo chwilowo działa,i nie mam podglądu na kwatery,pole namiotowe itp)

Proszę o pomoc w kwaterunku i ciekawej trasy przejazdu przez wasze piękne jeziora.

Jestem pod tel.602-624-671

Może spotkamy się na trasie lub na miejscu?

Plan wypadu:

Dz.Kłoda-Mazury(nocleg)-Hel(nocleg)-Darłówko(nocleg)-Bornholm-Darłówko(nocleg dwa,trzy dni)-Dz.Kłoda

Chętnych zapraszam na sierpinowy wypad.

Opublikowano

Musisz powiedzieć gdzie będziesz. Mazury ciągną się od Biskupca aż do Ełku. Także jest tego trochę. Z noclegami w hotelach lub hostelach będzie problem z dnia na dzień. Jest sporo turystów bo pogoda dopisuje.

Opublikowano

Hej. Rypakowi zabrali internet, więc będę jego głosem.

Potrzebuję planu fajnej traski przez Mazury, noclegi na polach namiotowych z sanitariatami, czas przejazdu 2-3 dni.

Podajcie co warto obejrzeć przy okazji.

Pozdrawiam w imieniu Rypaka i swoim.

Dopiszę coś od siebie... Dosłownie nie ma żadnych planów. Ani początku trasy, ani końca. Człowiek pierwszy raz jedzie w te okolice i chciałby coś zobaczyć. Ja Mazury znam od strony wody, to też dużo mu nie pomogę. Oczywiście jedzie skuterem, to i jakość bezdroży trzeba wziąć pod uwagę. Towarzystwo w przejazdach również mile widziane.

Opublikowano

polecam stronę http://www.mazury.info.pl

Jest tam dużo użytecznych informacji odnośnie m. in.noclegów i ciekawych miejsc, które warto zobaczyć

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale cisza w cyklicznych spotach... :-(

Opublikowano

No właśnie co tu tak cicho ? /

Tacy fajni ludzie a tu jak makiem ten tego :fireman2: .

Pisać co tam słychać , że komary jak krokodyle na Mazurach to wiemy hi hi hi :helpsmilie::fireman2: .

Co prawda lepiej po czasie ale zawsze .

Podziękiowania dla Wandalistki za załatwienie tematu z pięknymi widokami :clapping:, w imjeniu wszystkich uczetników grillowania .

Opublikowano

Cisza to dobry znak! to jak przed jakimś wielkim wydarzeniem hii :) Może ktoś coś żuci jakiś pomysł, na małe turlanie gdzieś? w miesiącu Lipiec?

Powiem wam Panie i Panowie ze: kręci mnie powtórka wyjazdu śladami fimu,czyli ostatni taki wypad był do (Jeruzal) a mi teraz chodzi po głowie wyjazd Sladem Kargula i Pawlaka krótko mówiąc okolice Wrocławia:) a tu link: http://wesly.republika.pl/polatach.html http://wesly.republika.pl/podejdzdoplota.html

Opublikowano
  W dniu 1.06.2014 o 06:58, upiór napisał(a):

No właśnie co tu tak cicho ? /

Tacy fajni ludzie a tu jak makiem ten tego :fireman2: .

literówka Ci się wkradła,na pewno chciałeś napisać ,, jak makim,, :blush:
Opublikowano

Jurek, na Wrocław i okolice my zawsze jesteśmy chętni....Ciekawe co na to inni.....

Gość Bartheez5
Opublikowano
  W dniu 1.06.2014 o 07:56, Jurek_mwo napisał(a):

Cisza to dobry znak! to jak przed jakimś wielkim wydarzeniem hii :) Może ktoś coś żuci jakiś pomysł, na małe turlanie gdzieś? w miesiącu Lipiec?

Powiem wam Panie i Panowie ze: kręci mnie powtórka wyjazdu śladami fimu,czyli ostatni taki wypad był do (Jeruzal) a mi teraz chodzi po głowie wyjazd Sladem Kargula i Pawlaka krótko mówiąc okolice Wrocławia:) a tu link: http://wesly.republi...l/polatach.html http://wesly.republi...jdzdoplota.html

Juras pomysł świetny :clapping: !!! Tylko z tego co wujek google podpowiada to ponad 700km w jedną stronę :msn-cry:

Może coś bliżej by poszukać ?

Opublikowano

No proszę jednak coś tu się dzieje :clapping: .

Śmigać planować szkoda czasu na p......y :fireman2: .

P.S.

Hi hi hi troszku Was obudziłem :fireman2:

Kolego od Gilci pamiętaj o temacie proszę .

Opublikowano

Jestem elastyczny,ważne żeby jechać!! w sumie te 700km to nie tak wiele,ale można coś i bliżej wyszukać,to tylko takie moje sugestie,żeby znów gdzieś się ruszyć z Mazur i popędzić nasze rumaki,w wcześniej ustalonym kierunku:)

Opublikowano

Ja bym chętnie odwiedził plenery Vabank 2, tam gdzie Kwinto kupił czekoladki :fireman2:

Opublikowano

Czaro chyba się z lekka zamotałem zapodaj coś więcej bo kurna f felek mam chyba coś z pamięcią? Hmm w tym momencie coś zaczyna mi tam świtac :)

Ok już załapałem,ale gdzie te czekulady :)(kupił to ja nie wiem hii

Opublikowano

Zurich, Jurek Zurich

Trochę dalej jak do Wrocławia ale warto...