Roman Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Suwałki też dotarły do domu,dzięki wszystkim za towarzystwo i miło spędzony czas.Pozdrawiamy
avanturnik Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Giżycko też cało i szczęśliwie dotarło do domu. Dziękujemy wszystkim za udany wspólny wyjazd. Do następnego razu! - pozdrawiamy Was serdecznie - Wanda i Maciek
Gość Bartheez5 Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 około 18:30 dotarłem do domu . Dziękuję za wspaniale spędzonyy czas i dużą ilość wrażeń jak na jeden wypad
boochos Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Ja też jestem na miejscu, dziękuję wszystkim za fajną imprezę, sympatyczną atmosferę. Wrzonio i Ewik-byliście jedynymi przedstawicielami Mazowsza na mazowieckiej ziemi-dzięki, że nas odwiedziliście. Mi też miło było Was poznac Jurku mwo i Ewo , mam nadzieję,że z oponą wszystko ok. Jarkowi dzięki za ciche chrapanie i pleców drapanie . Czarek i Ada- ukłony za użyczenie bagażnika w safety car. Awanturnik i Wandalistka-czekamy na montaż filmu, który nagrywaliście (Jurek mwo-ciekaw jestem efektu Twojej pracy jako operatora kamery pokładowej) Uściski dla Romana i Ani za wspólną podróż aż do domu. Bartheez5 - przybijam PIĄTKĘ za super prowadzenie od Łomży! P.S. Specjalne pozdrowienia dla dwóch "samotnych" jeźdźców na KRÓLACH - Makiego i Stalone.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2012 Miło było się z Wami znów spotkać choć tylko przez chwilę. Cieszymy się, że szczęśliwie dotarliście do domów. Mam nadzieję, że podobał się am zamek w Liwie. Do zobaczyska nastepnym razem. Ewik Wrzonio PS. Jak ogarnę się.trochę. to wrzucę fotki z drogi do Liwa.
Jurek_mwo Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Wrzono oraz jego przesympatyczna partnerka, dziekujemy ze zaszczycliscie nas swoja obecnościa, bardzo sie z tego wszyscy ucieszylismy, ze pamietal o nas ktos spoza regionu.
boochos Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Czaro, jak będziesz miał wolną chwilę to wrzuć więcej fotek. Ciekaw jestem też jak wyglądaliśmy w drodze do Liwa - Ewik i Wrzonio tymi zdjęciami,które robiliście z auta też dużą niespodziankę nam sprawiliście. Jurek, mam nadzieję, że rozmawiałeś już z synkiem na temat montażu filmu, hehe. P.S. Nie wiem czy czytaliście dzisiejsze niusy z Mińska Mazowieckiego - podobno w tej miejscowości, gdzie staliśmy 15 minut na parkingu (kilka kilometrów przed Jeruzal) , wybuchła jakaś katastrofa ekologiczna , jej źródło pochodzi ze stacji benzynowej... uff, dobrze, że nas ominęło Z kolei w "Wiadomościach Zambrowskich", donoszą, że pewna pani kucharko-kelnerko-pomywaczka z zajazdu OAZA (40 km od Zambrowa w stronę Sokołowa) wpadła w nerwicę po wizycie "jakiejś bandy motocyklowej" - przykuła się łańcuchem do lady i nie pozwala podejść nikomu - jakiś "Pan bez włosów, z muchą w zupie" jest poszukiwany...
jaro_4setka Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Czaro, jak będziesz miał wolną chwilę to wrzuć więcej fotek. Ciekaw jestem też jak wyglądaliśmy w drodze do Liwa - Ewik i Wrzonio tymi zdjęciami,które robiliście z auta też dużą niespodziankę nam sprawiliście. Jurek, mam nadzieję, że rozmawiałeś już z synkiem na temat montażu filmu, hehe. P.S. Nie wiem czy czytaliście dzisiejsze niusy z Mińska Mazowieckiego - podobno w tej miejscowości, gdzie staliśmy 15 minut na parkingu (kilka kilometrów przed Jeruzal) , wybuchła jakaś katastrofa ekologiczna :shit: , jej źródło pochodzi ze stacji benzynowej... Z kolei w "Wiadomościach Zambrowskich", donoszą, że pewna pani kucharko-kelnerko-pomywaczka z zajazdu OAZA (40 km od Zambrowa w stronę Sokołowa) wpadła w nerwicę po wizycie "jakiejś bandy motocyklowej" - przykuła się łańcuchem do lady i nie pozwala podejść nikomu - jakiś "Pan bez włosów, z muchą w zupie" jest poszukiwany... biedna mucha Czaro, jak będziesz miał wolną chwilę to wrzuć więcej fotek. Ciekaw jestem też jak wyglądaliśmy w drodze do Liwa - Ewik i Wrzonio tymi zdjęciami,które robiliście z auta też dużą niespodziankę nam sprawiliście. Jurek, mam nadzieję, że rozmawiałeś już z synkiem na temat montażu filmu, hehe. P.S. Nie wiem czy czytaliście dzisiejsze niusy z Mińska Mazowieckiego - podobno w tej miejscowości, gdzie staliśmy 15 minut na parkingu (kilka kilometrów przed Jeruzal) , wybuchła jakaś katastrofa ekologiczna :shit: , jej źródło pochodzi ze stacji benzynowej... fuu,dobrze,że nas to omineło, przecież przejeżdzaliśmy obok tej stacji...
Jurek_mwo Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Tak chłopak mój już coś tam robi,choć nie ukrywa ,że może jakość filmu spaść ,bo nie można dobrego programu znaleźć do obróbki, ale ważne obyście coś zobaczyli, ja cos tam już widziałem A co do zupy, to chyba gotują właśnie je na muchach .
boochos Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Oto kilka momentów, uchwyconych moją komórką: Na pierwszym punkcie zbornym, w Grajewie, przymierzałem się do myjni bezdotykowej, jednak popruliśmy z Romanem i Anią dalej, do Łomży, fundując naszym skutom kąpiel w deszczu Po dotarciu do Jeruzal/Wilkowyje kolejno odpoczywaliśmy na słynnej ławeczce, zaopatrzeni w Mamroty Powstawały całe sesje foto, można było wypatrzeć prawdziwe "perełki aktorskie" - zwłaszcza pięknie prezentowali się "mistrzowie drugiego planu"... Gdy dotarliśmy do miejsca naszego noclegu odrazu rzuciła się nam w oczy niespodzianka przygotowana przez dyrekcję ośrodka i wójta gminy Wilkowyje - cała ściannnnna gitarrrrra - do wykorzystania przy wieczornym ognisku... no, nie powiem, rzeczywiście przydały się te gitary, bo inaczej chyba byśmy nie rozpalili ognia,hehehehe Muszę przyznać, że przy grillowaniu dominowali - Państwo mwo: Jurek i Ewa oraz Barheez5 - wielkie im podziękowania za ów czyn, wszyscy wspólnie pomagaliśmy im za to przy stole... Słynny MAMROT potrafi działać w obie strony: zwala z nóg, a jednocześnie zapobiega, aby ostatecznie nie "przytulić z bani stołu..." Ostatecznie udało mi się wyłuskać Brada Pitta i z planu drugiego trafił na plan pierwszy - nawet na "rozkładówkę"...rozłożył się... na ławeczce hehe
Jurek_mwo Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Wrzucam zdjęcia. Po kilku wypitych Mamrotach chyba coś mi na oczy padło bo daty w aparacie pomyliłem . Stadnina koni w Wilkowyjach: Maki świeżo po zrobieniu zaopatrzenia: A to ja z moją panią w sesji zdjęciowej z Mamrotem pod logiem Unii Europejskiej: Link do albumu Jeżeli chodzi o film to pojawi się on w najbliższych dniach.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2012 Kilka fotek z drogi do Liwa reszta tutaj https://picasaweb.go...feat=directlink (tylko tyle wyszło dobrze)
boochos Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Ewik, oglądając zdjęcia z "pokładu" dochodzę do wniosku, że nieżle musiałaś się nagimnastykować w czasie podróży, aby nacykać tyle ujęć . Szacuneczek...dla Wrzonia również - że tak płynnie jechał
czaro69 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Opublikowano 22 Lipca 2012 Dotarliśmy w końcu do chaty, jutro jakieś foto jeszcze wrzucę.. Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie, a zwłaszcza Jurkowi za ogarnięcie tematu, Ewie i Rafałowi za obsługę grilla, pozdrawiamy i do następnego razu.
Klubowicze MAKI Opublikowano 22 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2012 No to wszyscy jesteśmy w domu !Ja dotarłem do swego gniazdka dziś na 20.00. Oczywiście u mnie to był drugi dzień biesiadowania . Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i myślę że niebawem znowu coś wymyślimy ? Tylko Jurek musi rzucić hasło !! Już teraz to za grila zapłacimy!!
Jurek_mwo Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Aha Krzysiek,czyli jeszcze byśmy się gdzieś poturlali? Ok.więc co wy na to: 05-08-2012 Niedziela, jedno dniowy wypad bez grilla, koszt wyprawy paliwo Jedzenie we własnym zakresie. Wyjazd na Litvę -kierunek oczekuję na propozycję. Są chętni? bo moja pani tak i ten dzien ma wolny od pracy,więc mogła by jechac:)
Roman Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Jest hasło będzie i odzew.Ale kierunek Litwa i co dalej ?Zwiedzanie ,odpoczynek czy tylko turlanie ?
Jurek_mwo Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Proponuję jazdę na Litvę,a reszta,już do uzgodnienia,wiadome ze dobże jest miec jakis cel podrózy,wiec to mozna obgadac,moze chlopaki maja pomysły co byśmy mogli odwiedzic-zwiedzić wyjazd jak juz pisałem to wyjazd,jedioodniowy,wyruszamy z ranca, a na wieczór wracamy do swoich domków.
boochos Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 hej. ja w tym terminie odpadam. jeżeli chcecie obrócić w jeden dzień to zbyt wiele do wyboru nie macie: Druskienniki z basenami i saunami plus Alytus lub kierunek Kowno przez Mariampol, bo do Wilna to już 200 od granicy... Oczywiście wszędzie w knajpie pyszne jedzenie litewskie EDIT: zapomniałem-w Druskiennikach jest jeszcze całoroczny stok narciarski z wypożyczalnia sprzętu łącznie z ubraniami
Jurek_mwo Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 EEEEE !Szymon ja na nartach to tylko prosto umiem jechac,wiec odpada Ok ja uciekam jadę teraz n a Radom,wracam poznym wieczorem.
Moplic Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Hej! Gratuluje super imprezy! Jak widzę pogoda dopisała i nastroje też.
Jurek_mwo Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Brać Warminsko Mazurska! Czy nie będziecie mieć nic przeciwko, jak zamieszcze film na "Yotube" z naszej wyprawy na Wilkowyje Film nei jest długi,trzeba było co nie co wyciąc,ale myślę że zły nie jest
Klubowicze MAKI Opublikowano 24 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2012 Brać Warminsko Mazurska! Czy nie będziecie mieć nic przeciwko, jak zamieszcze film na "Yotube" z naszej wyprawy na Wilkowyje Film nei jest długi,trzeba było co nie co wyciąc,ale myślę że zły nie jest Ja nie mam nic przeciwko !! No a jeśli chodzi o wyjazd 05.08.2012 na Litwę to niestety trochę za późno (planuję urlop ) - chyba że po 17 -ym , ale Ciebie Juraz już nie będzie ?
Rekomendowane odpowiedzi