dr.big Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Bylismy tam z Hubertem, wygladalo to mniej wiecej tak : http://www.youtube.com/watch?v=K6cG8Lu0kbw Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Mnie również udało się dojechać Burg doskonale się sprawił na trasie, a na miejscu napotkałem Maćka z żoną Elżbietą na Silverwingu. Dziękuję im za miłe towarzystwo i wspólną jazdę do Szczecina. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 No mnie też się wyprawa udała. !OK Sent... z Prostyni to pływają " !wchair " a młode maxi wilki Drawą. !OKK Ewentualnie Korytnicą, jeżeli wilki są z dziećmi. Na przyszłość dam wcześniej znać to będzie się można dołączyć do nas na spływ. !tut A tak ogólnie, to nie widziałem w Drawnie żadnych zorganizowanych moto. PS. Tak piszę tego posta i piszę i coraz bardziej myślę o...zwariowane pomysły... może ogólnopolski maxi spływ kajakowy 2012. Albo inaczej Burgmania 2012 w Drawnie?? Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Było kilka maszyn (takie kameralne grono), ale opaleni są fajnie - czerwoni na rękach, łydkach i twarzy, reszta biała Ja zrobiłem 200 km, pogoda ekstra, potestowałem świeżo kupione Heldy, super rękawice Deauville chodzi pięknie, a w trasie do max 4 000 obr (ok. 96 km/h) pali 3.5 l/100km !w00t !w00t a nie 6 jak wcześniej !TAZ A Prostynią płynęli bo część pierwszy raz. Ja w zeszłym roku też pierwszy raz tam, tera czekam na odcinki do Barnimia Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Robilismy juz splyw brygada Burgmanii na Rospudzie i na Czarnej Hanczy ... PS. Zakladalem tez juz kiedys taki temat : KLIK Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ech Bigu, zawsze w człowieku zgaszą wszelką inicjatywę !placz1 A co do spotkania na !scooter . Ence pence: środa czy czwartek? UM fontanna czy stacja Rzelu? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 To byla "inicjatywa" cztery lata temu . Teraz mozna po prostu odswiezyc temat splywu, bo pare lat juz minelo . Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ech Bigu, zawsze w człowieku zgaszą wszelką inicjatywę !placz1 A co do spotkania na !scooter . Ence pence: środa czy czwartek? UM fontanna czy stacja Rzelu? Myślę że lepiej stacja Rzelu, niech się chłopina ucieszy z odwiedzin. !OK Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Teraz kwestia kiedy, dzisiaj od 12 przelotnie zacznie padać, jutro ma być tylko gorzej, 4 dni pogody i znowu deszcze !NOT Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Zapraszam dzisiaj, w czwartek mam wolne. Dobranoc. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Zapraszam dzisiaj, w czwartek mam wolne. Dobranoc. To dzisiaj może po 20-tej? Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ups...coś mi dzisiaj wypadło, nie dam rady. Skoro Rzelu ma wolny czwartek, to ja proponuję w czwartek UM fontanny jak nie będzie padać. Niech się chłopina też przejedzie . Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mnie nie będzie jutro.... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ups...coś mi dzisiaj wypadło, nie dam rady. Skoro Rzelu ma wolny czwartek, to ja proponuję w czwartek UM fontanny jak nie będzie padać. Niech się chłopina też przejedzie . Jestem za! Jak nie będzie padać - się stawię! 19.00? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jestem za! Jak nie będzie padać - się stawię! 19.00? Byłem wczoraj przyjadę i dzisiaj. !scooter Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Na razie pogoda nie nastraja do !scooter. Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Rzelu, gdzie dokładnie Cię zatrzymali? Bo szczerze mówiąc sam tak robię i czasami najpierw dobrze patrzę w lusterka. Najczęściej robię taki manewr na skrzyżowaniu Al. Jana Pawła II z Wielkopolską... Tam też jest pas do skrętu w prawo i do jazdy na wprost, a wystarczy, że jedna sierota przyśnie to przejadą 4 auta a nie 6 !bicz Dlatego zawsze jadę tym do skrętu w prawo, bo z reguły jest pusty i już na ciągłej wjeżdżam na Pole Position.... Podobnie robię na Hożej, tam jest Bus-Pas i jadę nim, aby potem przebić się na lewy do jazdy na wprost, ale zawsze przed skrzyżowaniem, nie na! A ostatnio w niedzielę wjeżdżałem do miasta i stałem na światłach między Bramą Królewską a Aniołem Wolności, stałem drugi, ale tam jest dość szeroko (nie ma potrzeby najeżdżania na pas) to na pierwsze miejsce podjechałem. I stałem tam koło nowego BMW 535i kombi z pakietem M-Power na niemieckich blachach (no auto piękne). Zapaliło się żółte ruszyłem (nie szybko ale no normalnie jak to motocyklem - szybciej niż samochód). Niemiec jak dał po garach (turbina jak ryknęła !w00t ) to wyminął mnie dosłownie na milimetry (zatrąbiłem na niego). Zaraz koło PZU kolejne światła i pukam się w kask, a babcia siedząca jako pasażer (no starsza niż moja czyli po 70-tce) się brechta ze mnie, a dziadek co kierował jeszcze bardziej. Mina im zrzedła jak koło mnie pojawiła się nowa CBF'ka oraz ta starsza policyjna Honda, którzy to widzieli, bo wyjeżdżali z Komendy.... Wskazali im palcem Plac Rodła, mi ten z tej starszej białej Hondy machnął ręką w geście pozdrowienia i pojechałem. Ale przyznaję z ręką na sercu, nie miałem nawet ochoty na ściganie (100 km co dopiero zrobiłem, więc już trochę byłem zmęczony), nie robiłem przegazówki czy czegoś prowokującego. I dobrze tak durnym, głupim Niemcom ! !guns Ale miny mieli piękne jak im policjant wskazał przystanek !OKK Z reguły robię tak, że jak jest korek typu dojazd do placu Grunwaldzkiego od strony Galaxy czy jest sporo miejsca to się przeciskam na pierwsze miejsce, jak jest mniej to ostrożnie, ale jak jest ciasnawo to wolę tego nie robić. Heh ja jeszcze żadnego mandatu nie wyłapałem, ale palcem to mi pogrozili na Burgmanie tylko Bo wyprzedzałem przed Suchaniem od strony Recza TIRa (jechał tak mocno przyklejony do środka, że nic nie było widać a do tego 75km/h), to jak z górki pociągnąłem to nie do końca zdążyłem wyhamować przed znakiem terenu zabudowanego Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Na Wojska Polskiego na wysokości jednostki wojskowej w kierunku Głębokiego - tam dwie dwupasmówki zmieniają się w dwukierunkową. Ech, właśnie odkrywam że posiadanie 2OO robi z człowieka meteopatę. Co będzie zimą? Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Zima odpoczniesz od przewidywania pogody. A teraz staraj się i informuj nas co i jak z pogoda... Sent - ty to farciarz jesteś. Tak Niemcom dosolić w ich pięknym emeryckim BMW. Żeby tak u nas emeryci mogli mieć takie bryki (ech..i my kiedyś), może mniej byśmy mieli wariatów na jesień życia... Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Sent - ty to farciarz jesteś. Tak Niemcom dosolić w ich pięknym emeryckim BMW. Żeby tak u nas emeryci mogli mieć takie bryki (ech..i my kiedyś), może mniej byśmy mieli wariatów na jesień życia... Na drodze to jestem wielki farciarz. Tyle razy co mi się upiekło...... Tydzień temu na Ku Słońcu koło jednostki stali z radarem. Dobrze, że kumplowi coś tam tłumaczyłem, bo bym tych 50 km/ to nie miał Motocyklem kiedyś z Dobrej wracałem to też w lesie koło Głębokiego stali, też miałem fuksa, że zatrzymali 2 auta tuż przede mną (po 2 stronach z suszarką stali + żandarmeria). Kiedyś jednak musi być ten pierwszy raz. A z Niemcami to chyba dziadka fantazja poniosła, no bo nie ma bata, że normalnie ruszając motocyklem, bez spinania nie być trochę szybszym od samochodów. To i dostał co chciał... Tylko pewnie dla niego te 250 zł czy ile tam dostanie to nic.... Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Niemiec pewnie tylko pouczenie dostał. A dziś ciekawy dzień był, bo moja żona przeciwniczka motorów itp., dała się namówić na kurs 2oo. !placz Całe 3 km w jedną i 3 km z powrotem do domku. Nawet przez moment 80 km/h na budziku się pojawiło. Edit: Rzelu, jak tam masz w tym tygodniu dyżur na stacji? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Zapraszam jeszcze dzisiaj - jest okazja przetestować nowy cyfrowy kompresor - okazało się że ostatnio tył mi "pływał" bo było 1.6 zamiast 2.0. Wczoraj odwiedził mnie Bilety, zapowiedział się też na dziś. Pożyczywszy odpowiedni klucz imbusowy wymieniłem klocki z przodu na Siffert, grubość starych wynosiła...0 mm. Różnica w działaniu hamulca olbrzymia Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Postaram się być dzisiaj u ciebie po 19. Z chęcią sprawdzę też powietrze w oponkach. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Wczoraj odwiedził mnie Bilety, zapowiedział się też na dziś. Zapowiedział się i był !scooter koledzy przy okazji poznali mojego syna Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ano ulgowe ( Bilety ) też poznali. A i spot u Rzela w miłej atmosferze dowcipów i anegdot jak zwykle był. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi