Bulba Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No i zrobilismy Łódź --> Strykow --> Głowno --> Walewice --> Piątek --> Zgierz --> Łódź Wycieczka zajefajna Ale jak nas ku...a zlalo miedzy Piatkiem a Zgierzem to ja pierrrdziuuu... :DD Ciezko bylo zlapac powietrze miedzy kroplami Widoki blyskawic walacych w droge przed nami bezcenne. A potem blyskawice pieknie rozchodzace sie po niebie, no poprostu zajebioza Chrzest wodny uwazam za zaliczony. Kto nie byl niech zaluje, w jajach mokro ale co tam. Jutro Kamiensk i rybka w Sereczynie !V
resenok Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Hej !scooter Melduję powrót do bazy w jednym mokrym kawałku !OKK było mokro i słodko :-) bez podtekstów proszę Ciekawe czy na jutro wyschnie sprzęt.
Sympatycy Volvo Opublikowano 14 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2011 Melduje swój powrót.Wyobraźcie sobie panowie ze munie suchutko.Teraz wszystkie spotkania !scooter robimy w okolicy Poddębic.Wypad był super ,ciekawe co przyniesie jutro.
Bulba Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No wlasnie widzielismy, ze po prawej stronie piekne czyste niebo
voy-ciach Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Kilka fotek z ubiegłego czwartku !tut i z dzisiaj dzieje się coraz więcej i częściej !OK
resenok Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Kto zamówił wodę z nieba !placz1 Mam nadzieję, że popołudniu będzie słoneczna pogoda i będzie można !scooter Pzd
Bulba Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Po "wczorajszym" juz chyba tylko gradobicie z oblodzeniem moze nas odstraszyc od wycieczki
Krzewik Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Jakiejś plany na czwartek? Amorki zrobione,olej w silniku zmieniony,można teraz bryknąć gdzieś. !scooter
voy-ciach Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 może by tak do Poddębic na burgera, tyle się nasłuchałem, że mam smaka !w00t Ja się pytam! A Gdzie reszta!?!?!? !scooter !scooter !scooter w sen zimowy już zapadliście
Bulba Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Urlop od poniedzialku wiec nie trzezwieje Ale jutro obiecuje byc w czystosci
Tomasz Pantheon Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Mnie niestety nie będzie- praca po południu. Ale pozdrawiam wszystkich i życzę miłego latania w świetnej pogodzie.
T-Rex Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Jak rypnie taka burza jak dziś, połowa z nas będzie miała skutery elektryczne Ja chciałbym z Wami pośmigać, ale wyrzucają mnie jutro od rana do Wa-wy. Jak uda mi się wrócić, to się stawię! Wypatrujcie, a raczej nasłuchujcie dźwięku podobnego do hamowania pociągu towarowego. To będę ja!
resenok Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Jeżeli pogoda dopisze to będę i ja !scooter Rozumiem że wyjazd 20.30 manufaktura Pzd
Bulba Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie wiem tylko czy nie bedzie za pozno na burgera
Sympatycy Volvo Opublikowano 20 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2011 Burger jest do 22.Tak wiec by trzeba było być chociaż z pól godziny szybciej.Pod warunkiem ze nie będzie padać.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2011 Pogoda wygrała. !sciana. Na szczęście to nie ostatni czwartek w tym sezonie
voy-ciach Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 kiepskie lato, ciągle deszcz pada !guns Za Ozorkowem jest wioska indiańska TU, może trzeba tam pojechać i jakiś taniec słońca wykonać
T-Rex Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Za Ozorkowem jest wioska indiańska TU, może trzeba tam pojechać i jakiś taniec słońca wykonać Hahaha poświęćmy jakąś dziewicę! Spałem 4 godz i grzałem z Wa-wy jak głupi żeby zdążyć. Tam pogoda ok. Zbliżam się do Łodzi i co? I g... Co z tą pogodą Nawet w inne dni po robocie nie idzie pośmigać !sciana Może kupimy skutery... wodne.
Arkadiusz Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Może kupimy skutery... wodne. No przyznam Wam rację, szacun. U Was ostatnio deszcze sprzyja !placz1
T-Rex Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Tia Wzdychać sobie tylko można, a ja już jak alkoholik. Trzepie mną normalnie. 4 tyg bez jazdy. Jak się zdenerwuję to wyjadę na ten deszcz !sciana
Bulba Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Nic mi nie mow, normalnie plakac sie chce. Jutro mialem sobie z plecaczkiem zrobic w dwa dni Krakow/Osiwecim/Wieliczka Burkiem I musze k...a jechac puszka
romarjo Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Głowa do góry sierpień będzie ładny i będzie można śmigać !scooter !scooter !scooter do bólu (chyba)
T-Rex Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 No tak ale nie wiele mamy tego sezonu na nasze hobby. Miesiąc odpadł. Jak jechałem na wczasy na mazury, to ktoś ze znajomych powiedział zabierz skuter. Ta chyba do łódki se go włożę. Nie no jedź skuterem, a żona autem. Popukałem się w głowę i tyle. Teraz zaczynam żałować. Tam miałem 10 dni ekstra pogody. Jeszcze bym sobie mazurki zwiedził Ale już ja sobie to odbiję
Rekomendowane odpowiedzi