GRinKU Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 T-Rex musisz zażyć jakiś pecyfik dla dinozaurów - zgodnie z nickiem !OKK Żartuję, pomyśl może faktycznie o terapii zaproponowanej przez Zduna !piwko Zdrówka
T-Rex Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Spoko mam tabletki do ssania na gardło. Lekarz ekstra po prostu... 1,5 tyg z taką infekcją zatok, że momentami mam jakieś odjazdy i nie bardzo kumam co się ze mną dzieje. Ale possam sobie te tabletki, jak już je mam... Dzisiaj na szczęście cały dzień w normie Wszystko pamiętam. Ale do skuterka jeszcze długa droga
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Grinku dobrze cię znowu usłyszeć. !OKK
GRinKU Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 A nie tak łatwo się mnie pozbyć karramba !vampire Trafiłem !scooter z Malborka bez navi ha, ha !! !V
Sympatycy zdun13m Opublikowano 15 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Trochę jechałeś. Bo odezwałeś się dopiero 12 czerwca Ty to jesteś globtroper ( chyba tak się to piszę )
Sympatycy zdun13m Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2011 !placz1 Dzisiaj mam dzieciaki na głowie.
Bulba Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jezeli wieczorem zacznie padac, to problem rozwiaze sie sam.
resenok Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 !scooter Witajcie, Jak pogoda dopisze to będę o 20.30 w umówionym miejscu, może jeszcze kolega dojedzie Tmax-em Pzd P.
Sympatycy Volvo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja odpadam mam syna bierzmowanie dzisiaj o 19. !sciana
GRinKU Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 T-rex czekaliśmy, czekaliśmy...... prawie di 21.00 ZDUN pomimo dzieciaków si odmeldował !OKK ... i miło powitać nowych kolegów
T-Rex Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Masakra Wyjechałem z działki o 20 i bym spokojnie zdążył, ale gapa zapomniałem siłownika dla naszego kolegi. Obiecałem, że dam mu stary do przymiarki do nowego skutera, bo nie ma i nie wie jakiego ma szukać. No to się wróciłem i wyjechałem ponownie o 20:30. Pomyślałem, że po ptokach i nie będę dzwonił do Bulby, bo już jedziecie i nie odbierze. Potem przecież nie będę Was ganiał po mieście. Szkoda, że Bulba nie dryndnął, choć pewnie też bym nie odebrał
Krzewik Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Masakra Wyjechałem z działki o 20 i bym spokojnie zdążył, ale gapa zapomniałem siłownika dla naszego kolegi. Obiecałem, że dam mu stary do przymiarki do nowego skutera, bo nie ma i nie wie jakiego ma szukać. No to się wróciłem i wyjechałem ponownie o 20:30. Pomyślałem, że po ptokach i nie będę dzwonił do Bulby, bo już jedziecie i nie odbierze. Potem przecież nie będę Was ganiał po mieście. Szkoda, że Bulba nie dryndnął, choć pewnie też bym nie odebrał Dziś jadę po odbiór Burka !scooter więc postaram się na kolejnym spocie zameldować i myślę że oddam Ci siłowniczek choć nie ukrywam że nie miałem czasu się jeszcze za nim rozejrzeć. !NOT
T-Rex Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Spoko w oko nie pali się, bo on już nie działa
Krzewik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam Niestety nie uda mi się przyjechać jutro na spocik nawet jeśli byłby organizowany !NOT (święto) ale to za sprawą awarii mojego nabytego Burka !scooter któremu w drodze z Łowicza do Łodzi wysiadło ładowanie i wiadomo co z tym idzie laweta,przyczepa,hol,lub nocleg ale z pomocą przyszedł mi nasz forumowy kolega T-Rex,wspaniały gość !OKK (oby więcej takich na wszystkich możliwych forach i oczywiście w życiu)człowiek ten przyjechał pod Łowicz swoim Burkiem !scooter specjalnie po to aby mnie odholować do domu,cała podróż trwała okł 1.5godz,ja byłem w takiej sytuacji po raz pierwszy i na początku w wielkim szoku jeśli chodzi o takie holowanie. Jeszcze raz z całego serca wielkie dzięki dla Ciebie !OKK !OKK a ja czekam do piątku za fachowcem który ma przyjechać z miernikami i dojść co i jak. P.S Trochę się rozpisałem ale musiałem bo wiem że takich ludzi jak Rafał jest więcej,również na innych forach tylko są gdzieś ukryci,więc nie ukrywajcie się,pomagajcie a będzie nas więcej i będzie nam łatwiej. Pozdrawiam Sebastian !scooter !scooter !scooter !
Bulba Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mnie tam swieta (szczegolnie koscielne) nie przeszkadzaja.
Sympatycy Volvo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Tez jestem gotów na spotkanie i wieczorne latanie.
T-Rex Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Mnie tam swieta (szczegolnie koscielne) nie przeszkadzaja. Tiaaa widzieliśmy właśnie Ostatnio dostałem ochrzan, że zapomniałem o spocie, a teraz Bulbę ochrzanimy Ps. Krzewik byłem blisko, to pomogłem. Ile mogę, to zawsze pomagam Mam nadzieję, że naprawa nie szarpnie Cię po kieszeni i szybko zreanimujesz skuta, to pośmigamy w czwartki. Choć ja odpadnę na 3 tyg, bo mam urlopik. A jeśli się okaże, że masz padnięty regulator, to zastanowiłbym się, czy nie był padnięty, jak już kupowałeś motor. Facio mógł naładować na max akumulator i Cię puścił w trasę Masz prawo do zwrotu kosztów naprawy w takim przypadku. Nie dojechałeś nawet do domu. Ja jestem świadkiem w sprawie...
Bulba Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mialem zbyt wiele we krwi Wolalem nie rydzykowac
T-Rex Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Hehehe nieźle musiało być, jak nie odbierałeś telefonu !w00t Bulba na kanapie, telefon na ławie. Jak w horrorze Rzeczywiście lepiej nie wsiadać na skuter Ps. Brakowało nam Ciebie, bo nikt nie obcykał trasy
kropi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 @Krzewik - O kurczę, holowanie? Możesz przybliżyć, jak to się robi? No i wielki szacun dla T-Rexa... !OK
Rekomendowane odpowiedzi