Miro71 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Jakaś taka nowa świecka tradycja powstała - informować o wycieczce weekendowej już po powrocie Też tak zrobię i pojadę w Europę i poinformuję o tym po powrocie . To my Cię zapraszamy do ........ do Chudowa, a Ty jedziesz nad namiastkę morza i co ........ !placz1 - obyś, obyś .................. obyś nie zasnął Patryk masz jak w banku bedziesz pierwszy ktorego poinformuje o nastepnej wycieczce a sprobuj nie przyjechac !!!! !guns Miro 71
kaktus83 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 To może będzie ktoś chętny na weekend nad balatonem - koniec sierpnia, początek wrzesnia na 2-3 dni ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2011 Obserwuję pogodę i tak naprawdę nikt niewie jak będzie jutro. Ale gdyby nie padało to może jakiś mały przelocik po okolicy?
Dariusz Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja się piszę na wycieczkę tylko zbiórkę musimy określić Mieszkam pod Rybnikiem
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2011 artur, Darek jak nie będzie padać to do Chudowa jedziemy ... a ja dziś 270 km zrobiłam, żeby podocierać moje maleństwo i do Wadowic na kremówki zajechałam i na lody do Wisły mniam mniam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2011 Szkoda że nie dałaś znać bo w sobote pokreciłem się sam tak bez celu !sciana .A dzisiaj po południu nie dam rady bo muszę odstawić mamę do szpitala.W każdym razie do zobaczenia przy następnej okazji
Wojtek1971 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam polecam się na weekendowe wypady i nie tylko czasami jeżdżę po Śląsku i nie tylko sam. W maju ze znajomym ja na An 650 on na Hondzie NT V 650 wybraliśmy się na Mazury. Traska Lubliniec W-wa-Olsztyn- Reszel-Święta Lipka-Kętrzyn-Mamerki-Leśniewo-Węgorzewoo-Gołdap- Piramida w Rapie-Stańczyki-Węgorzewo-Giżycko-Pisz-W-wa-Lubliniec. 4 dni na dwóch kołach prawie 1600 km super wyjazd.
marcho Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 za tydzień w Olsztynie koło Cz-wy http://www.inforsound1.nazwa.pl/badseven/ ja się wybieram w sobotę (z działeczki rzut beretem ) fajna parada się szykuje - oby pogoda czegoś nie przygotowała pzdr
kaktus83 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam. Jest ktoś chętny jutro na małą wycieczkę w pieniny ? Wyjeżdżamy rano z ustronia ok 8.00
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2011 a ja dziś jadę do Gaszowic na dożynki ( hihihi obowiązki służbowe ) , wybieram się tam na 15.00 , godzinkę się poszwendam a potem planuję się kulnąć tam czy siam zapraszam chętnych do spotkania Edit. Piękne popołudnie i miły wypad. ok. 170 km przejechane , Dragos dzięki raz jeszcze za miłe kulanie
Dragos Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Joasiu cała przyjemność po mojej stronie , super trasa z pięknymi widokami !OKK do następnego.
Bafka Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja i mężuś spędziliśmy dzisiaj bardzo miło czas w towarzystwie Halinki i Miga !OKK Przejechaliśmy 400 km a nie jak obiecał Migu 50 km ale warto było pośmigać bo było naprawdę super !OK Dzięki!!! Fotek kilka !tut
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2011 @ Dragos - jak to facet 100% przyjemności zagarnia a kobiecie nic nie zostawi @ Bafka - a co to za zwłoki wozisz na skuterze ???? ( ostatnia fotka hihihi ) , a weszliście na ten zamek ?? tam jest schodów a schodów
Bafka Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 @ Bafka - a co to za zwłoki wozisz na skuterze ???? ( ostatnia fotka hihihi ) , a weszliście na ten zamek ?? tam jest schodów a schodów Zwłoki znalazł mężuś i chciał abym sobie je wzięła jako nową maskotkę !yeah Na zamek nie weszliśmy !NOT
Wojtek1971 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam trochę się podziało podczas weekendowej nieobecności.Wybrałem się do Ostruzno koło Jicina w CZ na Motoparty.Najważniejsza sprawa to prawie 600 km po opolszczyźnie i Czechach. Powrót przez Adraspach -Skalne Miast w Czechach, które polecam nie tylko motocyklistom, ale również rodzicom z dzieciakami.Bardzo fajne miejsce parking obok wejścia do Skalnego Miasta wejściówka w cenie 60 koron bilet rodzinny 150 koron za 2 osoby dorosłe i 2 dzieci.
dana0606 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A my w stronę Rybnika na chwilę ze znajomymi pod Elektrownię !scooter . Przejechać się i okolicę pozwiedzać wczoraj czyli w niedzielę około 100km, a wieczorem na działecce grill !piwko Natomiast dziś na pół dnia sami do Raciborza i Kietrza w stronę Głubczyc, ale po wioskach przy granicy pokręciliśmy się trochę i okolicę pozwiedzaliśmy !OK no i 210km.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2011 TRASA- niedziela zapowiada się pieknie więc planuję wycieczke do Lanckorony, ktoś chętny na spacer ?
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2011 Przymiarki !scooter na piknik lotniczy do Bielska jak ktoś ma ochote dzwonić !YES !TOMCAT .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2011 pogoda rewelacyjna, Lanckorona bardzo urokliwe miejsce , a to kilka fotek KLIK do zdjęć
Dragos Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Joasiu jakby nie to ze musiałem iść do pracy !sciana to bym pojechał !scooter do Lanckorony a tak zostało pooglądać fotki, Trudno innym razem.
dana0606 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 W zeszłą niedzielę czyli 4 września wyskoczyliśmy !scooter do Czech tak przez Cieszyn, Frydek-Mistek, Frydland i Ostravice nad zaporę Sance i powrót. Teraz planujemy !scooter na Słowację na Małą Fatrę !piwko (kto może, czyli plecaczki) w tę albo przyszłą sobotę wjechać wyciągiem we Vratnej i po szczytach pospacerować i zjechać w dół wyciągiem !OKK .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2011 W niedzielę ma być słonko więc wybieram się w Pieniny:Czorsztyn i okolice Bykowiny Tatrzańskiej.(Bielsko-Sucha Beskidzka-Zawoja-Czorsztyn-Nidzica-Białka Tatrz.-Bukowina-Namestowo na słowacji-Korbielów-Żywiec-Bielsko)_ Traska ok 350 km tempo bardzo turystyczno-relaksacyne.Czas ok 6 godz. Może ktoś miałby ochotę powłóczyć się ze mną po górkach? W towarzystwie zawsze milej !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2011 ciekawa trasa, droga z Suchej Beskidzkiej do Zawoi piękna ale tym razem sie nie załapie na wycieczkę ... miłych wrażeń życzę
Wojtek1971 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 W niedzielę ma być słonko więc wybieram się w Pieniny:Czorsztyn i okolice Bykowiny Tatrzańskiej.(Bielsko-Sucha Beskidzka-Zawoja-Czorsztyn-Nidzica-Białka Tatrz.-Bukowina-Namestowo na słowacji-Korbielów-Żywiec-Bielsko)_ Traska ok 350 km tempo bardzo turystyczno-relaksacyne.Czas ok 6 godz. Może ktoś miałby ochotę powłóczyć się ze mną po górkach? W towarzystwie zawsze milej !OKK Witam o której planujesz wyjazd z Bielska? Z Lublińca gdzie mieszkam mam około 130 km więc gdybyś wyjeżdżał około 9-10 to wstępnie jestem chętny pozdrawiam Wojtek
Amon Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 oo to moze i ja bym sie wybral na wycieczke
Rekomendowane odpowiedzi