KLIMEK Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Bogdan a jak wygląd to cenowo to prostowanie felg
limmp1 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 nie został ,rozebrany skuter,ale jak coś to mniejszym polatam Klimuś to ze starości felgi ci się krzywią
KLIMEK Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 chyba tobie, mnie starość nie dopadła w przeciwieństwie do ciebie skleroza to objaw starości !wchair a zapomniałeś jak pisałeś że jak master wróci to bedziesz z nim latał !scooter trzeba ci Michale brać na pamięći koncentracje ,po za tym ja nie muszę malować skuta bo mój jest IGŁA ( w pełni tego słowa znaczeniu) Tak jak ty mówisz w przeciwieństwie do gruza !sciana i na nic da sie walenie głową w mur gruz to gruz jak by nie patrzył !pomidor
limmp1 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 igła to coś nowego, a nie trup co ma 20lat,z Masterem polatam nawet mniejszym skuterem,Klimuś z nieboszczyka nie zrobisię nic,igła to był mój helix
KLIMEK Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 to gdzie go masz bo to co stoi w garażu to kupa gruzu
Arkadiusz Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 z Masterem polatam nawet mniejszym skuterem, Te, latanie to mi się kojarzy, bambosze + herbata, = trasa kuchnia - pokój !!! Master jest żądny nabijania kilometrów !!!
limmp1 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 był Klimus helix,latanie skuterem a nie po domu jak u ciebie komendante
Arkadiusz Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Limpuś Tyś chyba zapomniał, że ja mam coś dla Ciebie ? Albo inaczej, miałem. Bo po, co Ci olej do czegoś co stoi bez plastików? Ty to wszystko popsujesz !!! Na oleju zarobiłem parę złotych.
FiołekPłock Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 a gdzie dokumentacja fotograficzna ze spotkania ? poproszę....... !gora !gora
limmp1 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 jak zarobiłes to najważniejsze jak pracujesz
Arkadiusz Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 A co mnie tu taka, cisza ? Emeryci, złomiarze, śmigacze, łączcie się !!! I CI na kwadratowych kołach, odezwijcie się !!! Zima, to zima, ale na forum trza pisać. Dla Limmpa olej to historia, teraz będzie jeździł na roślinnym, ale takie życie. A krówka poszła do obórki, bo śnieg pada trawy NIET !!!
upiór Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Witam sąsiadów . Arek znaczy się Panie ....... cicho sza . A co tam u Bogdana żyje nic nie pisze na wczasy pojechał czy co ? . Za Mierzeję i tak masz ..... tylko niech Cię dopadnę oj oj Boguś odezwij się . Pozdrawiam serdecznie .
Arkadiusz Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 Ta, wczasy, ..... Był u mnie dziś kolega ..... Ale mu w końcu powiedziałem, że jak dalej będzie jeździł tym na B...... to nasze drogi są dwukierunkowe. Zresztą on wymienia olej co 6 tyś km, a ja co 12 tyś. To tak jak w F1, jestem zawsze te dwa okrążenia do przodu !!!
upiór Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Ta, wczasy, ..... Był u mnie dziś kolega ..... Ale mu w końcu powiedziałem, że jak dalej będzie jeździł tym na B...... to nasze drogi są dwukierunkowe. Zresztą on wymienia olej co 6 tyś km, a ja co 12 tyś. To tak jak w F1, jestem zawsze te dwa okrążenia do przodu !!! No to spoko bo zaczynałem się troszkę o Bogdana martwić . Ale jak czytam wszystko jest cacy . Niech tylko te cacko dobrze przykryje bo zima idzie potężna , o by na wiosnę to cacy odpaliło . Arek spoko dajemy radę ZACNA górą .
Arkadiusz Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 Amen !!! Niech moc łożysk będzie z nimi !!!
limmp1 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 no i nie polatam z Masterem przyszła zima opony letnie ,plastików brak,tylko na kawę mogę sie spotkać lub na flaszkę
Arkadiusz Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 master jak dotrzesz do domu to polatamy obiecuję nawet jak śnieg będzie padał No i przewidziałem ten temat. Ja to normalnie jasnowidzem powonieniem zostać. Plastiki rozebrane, albo oleju brakuje brrrr..... Master, dzwoń polatamy, zima musi odpuścić.
master Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Ja wrocilem wczoraj wieczorem ze Szczecina bylem tydzien na szkoleniu. Po dziennym szkolniu - wieczorne wyscigi gokartami i picie potem zimnego piwa - zalatwilem sie na cacy, leze chory w domu, ciekawe kiedy wykuruje sie, ale jak tylko to pas nerkowy, bielizna termoaktywna, kurtalka i latamy.
Arkadiusz Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 I tu Kapitan mi się podoba, widać, że nie okleja skutera jakimiś czaszkami !!! Tak trzymać Master !!! A wątrobę trzeba przetrzymać, musi się przyzwyczaić, nie inaczej. Dla przypomnienia telefon do mnie 506-850-934. Na PW wal telefon do siebie, ja Cię wyleczę !!!
limmp1 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Ty komendante się nie podśmiewaj,zbiorę się bo zima odpuści ,muszę podjechać do ciebie nijak nie mogę trafić jak nie urlop to uroczystości rodzinne
master Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Kurcze wracalem od rodzicow samochodem i w Brwilnie mnie na suszarke zlapali, 200zl i 6 punktow, co prawda to pierwsze moje punkty, ale Arek moglbys zrobic dla nas jakies zaufane teksty, kilka znanych nazwis, przynajmniej na powiat - powoli dochodze do zdrowia, mysle ze niedlugo da rade na 2oo wskoczyc.
darekwiosna Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 no i nie polatam z Masterem przyszła zima opony letnie ,plastików brak,tylko na kawę mogę sie spotkać lub na flaszkę apropo flaszki i kwadratowych kol, to nowe kolo wlasnie do mnie jedzie a Michal kiedy skladasz plastiki bo moja motorynka rozebrana, flaszka wskazana, w garazu zimno jest, hej. pozdrawiam.
limmp1 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 mam rozebrane po świętach bedą zrobione i lala wraca do garażu
EMIL B Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 wita a od poniedziałku lato wraca . to co może polatamy? !scooter !scooter !scooter !scooter !jump !jump !jump
Arkadiusz Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 mam rozebrane po świętach bedą zrobione i lala wraca do garażu Po których świętach? Jeśli po 1 listopada, no to Wesołych Świąt dla gruzika, Jeśli chodzi o polatanie, nie ma problemu, jak będzie znośnie, to piątek lub sobota mi pasuje. Napiszę jeszcze raz by Master zobaczył : Jeśli chodzi o polatanie, nie ma problemu, jak będzie znośnie, to piątek lub sobota mi pasuje. Przy okazji, ten zużyty olej Michałowi podrzucę.
Rekomendowane odpowiedzi