Arkadiusz Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Dobra, dziewki, nie kłuć-ta się, gruz to gruz, zabytek, to zabytek, a co ja jestem winien, że muszę z wami śmigać ? Żarty, żartami, kiedy śmigamy "Zacne" towarzystwo ? Bo zima ino ima, i zaraz będzie klops. Na Mierzeję mi się szykować, a nie ściemniać, że to, że tamto !!! Prawdziwi mężczyźni pochodzą z Płocka i Gostynina, a nie z Matyldowa !!!
BIBA Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Arek myślę że co do Gostynina się nie pomyliłeś . Zgadzam się z tobą w 100% . A tak przy okazji co u ciebie ? Pozdrawiam .
limmp1 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 komendant zaczynasz znowu ,czekaj dziadu bedę cię ratował z opresjii !wchair w przyszłym tygodniu wracają letnie temperatury ale czy polatam w tej sytuacji z tobą no chyba że rozum ci wróci
EMIL B Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 ja się zapisałem a was tam nie widać na liście klimek co w basenie woda wyschła ? ;) !w00t może jutro polatamy o 17 ? !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
KLIMEK Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Jutro ta ja mam 2 zmianę czyli idę pilnować wody
Arkadiusz Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 może jutro polatamy o 17 ? No to dziś jestem o 17-tej pod KFC, śmigamy, gruzy, zabytki, na przód !!! Arek myślę że co do Gostynina się nie pomyliłeś . Tak, Biba, przegiąłem z tym Gostyninem, miało być Nowy Duninów.
bogdan201 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Też jestem o 17:00 - tylko to miejsce, żarcie nie specjalne i do tego duże kolejki
limmp1 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 to nie trzeba konsumować,kanapki weż ,a miejsce do spotkań dobre,nawet autobus dojeżdża blisko
KLIMEK Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Ja niestety 2 zmiana pilnowanie wody ale szerokości życzę
Klubowicze robson Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 Nie wiecie przypadkiem co się dzieje z Arkadiuszem, nie odbiera telefonów od 2 dni... .
boxer1 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 To co . O której na KFC?. Kto się szykuje niech da znać.
Arkadiusz Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Nie wiecie przypadkiem co się dzieje z Arkadiuszem, nie odbiera telefonów od 2 dni... . Nie wiemy, to ja się nie mogę dodzwonić do ciebie. A co do jadła, to mamy niedaleko Kebab, spoko. Damy radę.
KLIMEK Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Dzięki za odwiedziny panowie aż mi żal że nie mogłem jechać ale cóż fabryka jak to mawia EL KOMENDANTE
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 No szkoda, że nie wiedziałem! Właśnie ok. 17.00 mijałem się z jednym z Was w Płocku na wylocie na Warszawę (kawałek za BP) - niestety byłem trochę w niedoczasie, żeby się zatrzymać... Ale miło, że sobie machnęliśmy! Trochę za późno zdałem sobie sprawę z tego, że miałem blendę przeciwsłoneczną i mojej gęby nie było widać... PS Fajne tereny macie - jechałem od Włocławka przez Dobrzyn n.W i objazd zmusił mnie do przejażdżki jakimiś milymi drogami (Marszałek Województwa się nawet nimi chwali).
bogdan201 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 ArtCho - szkoda, że nie zatrzymałeś się gościnnie na naszym dzisiejszym spocie, w okolicach 17:00 byliśmy już wszyscy na KFC/Statoil - musiałeś obok nas przejeżdzać, pewnie nie zwróciłeś uwagi. A teraz chciałem zaprezentować naszą nową siedzibę Plockiego oddziału Burgmani Dzięki chłopaki i dziewczyny za wspólne kilometrów nakręcanie, pogaduchy i żołądków napełnianie, do następnego !
Arkadiusz Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Również dzięki śliczne za śmiganie wspólne. Dziś troszkę nakręciliśmy kilometrów. ArtCho , szkoda !!!
limmp1 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 dzięki za wspólne śmiganie a jaką okazałą siedzibę ma nasza płocka burgmania,Klimka zatrudnimy jako ratownika przy fontannie,albo rycerza bo maszynę zabytkową to już ma ,a garnitur dla niego przy wejściu do pałacu stał ,jak ulał będzie idealnie komponował z jego helixem, tylko pytanie czy z tego samego roku są,czy helenka udzwignie ciężar 130kilo Klimka plus 100kilo zbroja :) :horse: :horse: :horse: ArtCho to ze mną się mijałeś Klimuś nie martw się polecimy jeszcze na Włocławek to przymierzysz kombinezon i sprawdzisz czy twój rumak podoła ciężar,weż dowód rejestracyjny dla porównania rocznika zbroi i helenki ale zbroja chyba nowsza jest
Arkadiusz Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 ArtCho to ze mną się mijałeś ArtCho graj w totolotka, obowiązkowo, Jak przejeżdżałeś przez Płock i napotkałeś gościa akurat na Gruzie, to masz fart !!! Michał Ty chyba przed spotkaniem krówkę jechałeś prze-polować ? A nie to już wracałeś pewnie. Klimuś, trasa była daleka to i Michał jechał spokojne, szacun dla kolegi Michała!!! Tylko całą drogę jak jechałem śmierdział spalony olej ? Bogdan sprawdzałeś stan oleju ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2012 ArtCho graj w totolotka, obowiązkowo, Jak przejeżdżałeś przez Płock i napotkałeś gościa akurat na Gruzie, to masz fart !!! (...) To dobry znak. Właśnie mam w planach powiedzenie mojemu pracodawcy, że mi to lotto, ale na razie nie mam mocnych argumentów W środę wracam - jestem w Serocku i pewnie około 13-14 ruszę, ale tym razem chyba prosto na Toruń, bo jedynka miedzy Wloclawkiem i Toruniem, to porażka póki co... Chyba, że z Nowego Dworu na Płock i dalej na Lipno i Toruń. Która droga lepsza Panowie i Panie? Zależy mi na spokojnej jeździe.
bogdan201 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Tylko całą drogę jak jechałem śmierdział spalony olej ? Bogdan sprawdzałeś stan oleju ? No ja już palcem wytykać nie będę komu olej przecieka z pod nie dokręconego filtra oleju. Arek czułeś swój smrodzik ?
Arkadiusz Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 Oj tam, oj tam, nie dokręcony filtr to błąd serwisanta, ale ja sobie z nim porozmawiam, oj porozmawiam !!! I tak wisi mi "krówkę" za ten defekt !!! Spoko z pod filtra już nic nie kapie, nic a nic, jak słowo daję. to był fałszywy alarm. Serwisant na 6+.
limmp1 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 jaki skuter taki serwis serwisant się nie przyłożył bo licha płaca,
Arkadiusz Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Jaka licha płaca ? Mój kolega ma krówkę to 0,7 mleczka mu załatwię!!!
Rekomendowane odpowiedzi