bogdan201 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Fajnie było bo pogoda dopisała: ciepło i bezwietrznie, szkoda, że było nas tak mało: Dziękuję Panowie za wspólnie nawinięte kilometry, prezentację otwartego po dużych problemach Płockiego molo na Wiśle i wspólne pogaduchy
darekwiosna Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 siema, ja zdazylem tylko zatrabic jak przelatywalem autem obok towarzystwa na dworcowej. pozdrawiam
Arkadiusz Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Słyszałem Darek, słyszałem klaksonik.
limmp1 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Aruś wyprostuj się na tym zdjęciu,coś chyba korzeń nie działa !wchair
rafszyman Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Witam. Czy ktorys z kolegow ma ochote na polatanie dzisiaj o 17.00 na KFC.
EMIL B Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 dzisiaj nie bardzo !scooter !scooter !scooter !scooter !jump może w niedziele się stykniemy i polatamy? !TOMCAT !scooter !scooter !scooter !scooter
KLIMEK Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 dziś środa proponuje 18 15 KFC STANDART
limmp1 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 jutro może przełożymy latanie po 18tej
EMIL B Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 pada ja też się nastawiałem na latanie
Arkadiusz Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 Beczą jak rozlazłe baby !!! Pada, mglisto, mokro, złapcie się Panowie za jaja i do przodu !!! Ja od soboty mam urlop, więc deszcz, nie deszcze śmigać popołudniami mogę. Zresztą obiecałem naszemu Kapitanowi, że z nim pośmigam, nawet w mróz.
limmp1 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 ty sobie pas nerkowy lepiej kup !wchair
Arkadiusz Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 Pas kupiony Michał, spoko, a Ty pamiętaj o tabletkach dla mnie!!! Bo jak nie będzie kolega pamiętał, to krówka zdechnie, oj zdechnie, i trawa będzie rosła bez opamiętania na działce. Pozdrowienia dla ślicznej sąsiadki Michał, koniecznie !!!
KLIMEK Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Michał są gusta i guściki jeden lubi bułkę z masłem drugi jak mu skarpetki śmierdzą ale to indywidualna sprawa każdego i jak pisałem wcześniej jeden jeździ kultowym Helixem a drugi naprawia gruza i spokojnie nie płacz może kiedyś będziesz jeździł kultowym skuterem
limmp1 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 człowiek nowoczesny powinien iść do przodu czyli zmieniać skutery na młodsze lepsze,a nie być kustoszem w muzeum,trudno pogodzić się tobie że wszystko się zmienia :horse:
KLIMEK Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Gruz zawsze pozostanie gruzem a eksponaty muzealne są w cenie zawsze znajdzie się :horse: ktoś kto da duże pieniądze za stosowny okaz
limmp1 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 duże pieniądze w cenie piwa lub złomu,Klimuś helenka to miała cenę parę lat temu,teraz to nikt nie kupi pojazdu który się porusza a nie jezdzi
KLIMEK Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Jeżdzi jeżdzi ale poczekamy zobaczymy
limmp1 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 czy ty Klimuś na stare lata zawsze musisz być taki kłótliwy
KLIMEK Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ja nie jestem kłutliwy tylko bronię swoich racji a ty się nie czepiaj kultowego Skutera
limmp1 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 kultowa to jest whiski a skuter to jest stary
Rekomendowane odpowiedzi