Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ze wzrokiem mam :)

Opublikowano

Mam znajomego okulistę jak coś! Pozdrowienia z Mierzei, walka trwa.

Opublikowano
  W dniu 22.10.2011 o 06:27, Arkadiusz napisał(a):

Mam znajomego okulistę jak coś! Pozdrowienia z Mierzei, walka trwa.

Miłej Zabawy !holiday

Opublikowano

te komendant ty przecież zawszwsze na służbie a tu takie chlanie !placz1

Opublikowano
  W dniu 22.10.2011 o 10:36, KLIMEK napisał(a):

Miłej Zabawy !holiday

Dzięki Klimuś, za życzenia i było zajefajnie !OKK

W dniu 22.10.2011 o 20:48, limmp1 napisał(a):

te komendant ty przecież zawszwsze na służbie a tu takie chlanie !placz1

Jakie chlanie? To było spotkanie towarzyskie, ale jak chcesz to na chlanie mogę się z Tobą umówić, rękawica została podjęta, czekam na termin, sekundant Klimek też już jest gotowy :D

---------------------------------------------------------------------------------

Uuuuu, widzę, że kolega rękawicy nie podnosi !sciana

Klimek, Ty żyjesz jeszcze , czy nie ?

Opublikowano

podnosi co by nie ale coś komendant ucichł po mierzei !piwko

Opublikowano

Jako Prezes ZACNEJ marki muszę komendanta troszkę usprawiedliwić , na pewno się tu narysuje bo troszkę zmęczony chłopina ale trzymał się dzielnie i wspierał co nie których w ciężkich chwilach :( .

P.S

Tylko ni jak nie wiem kiedy pojechał do domeczku whist:) .

Pozdrawiam szanownych Kolegów !vampire !OKK .

Opublikowano
  W dniu 23.10.2011 o 20:17, Arkadiusz napisał(a):

Dzięki Klimuś, za życzenia i było zajefajnie !OKK

Jakie chlanie? To było spotkanie towarzyskie, ale jak chcesz to na chlanie mogę się z Tobą umówić, rękawica została podjęta, czekam na termin, sekundant Klimek też już jest gotowy :)

---------------------------------------------------------------------------------

Uuuuu, widzę, że kolega rękawicy nie podnosi !sciana

Klimek, Ty żyjesz jeszcze , czy nie ?

Żyje Arek tylko trochę zajęć miałem i dlatego cisza .Co do spotkania to oczywiste że było to spotkanie towarzyskie ale jak kolega chce to możemy się umówić na chlanie wódka czeka zmrożona images%2525252520332.jpg. Rozumiem że zostałem sekundantem obu stron, ale widzę że Michałek cosik ucichł czyżby walkower i ucieczka ei24strach.gif, ale to do niego nie podobne Michałku trzymaj fason !holiday . Zresztą po imprezie zrozumiał whist że zacna marka 23_130_8.gif jest tylko jedna.

W dniu 25.10.2011 o 18:44, upiór napisał(a):

Jako Prezes ZACNEJ marki muszę komendanta troszkę usprawiedliwić , na pewno się tu narysuje bo troszkę zmęczony chłopina ale trzymał się dzielnie i wspierał co nie których w ciężkich chwilach :huh: .

P.S

Tylko ni jak nie wiem kiedy pojechał do domeczku :(:lol: .

Pozdrawiam szanownych Kolegów !vampire !OKK .

Witam i pozdrawiam Prezesa ZACNEJ marki, usprawiedliwienie przyjęte impra !holiday na pewno była super.

Opublikowano

czyli impreza bis klimek,z tą zacną to tylko tak się przyjęło wam sa lepsze marki jak yamaha top model t max ale nie chcecie się przyznac uparł sie jak osioł klimuś i komendant no ale cóz w pewnym wieku to już nawyki i pamięć nie taka jak potrzeba :) trzeba brać geriawit whist

Opublikowano
  W dniu 26.10.2011 o 07:45, limmp1 napisał(a):

lepsze marki jak yamaha top model t max

Kurcze 9 rano a ty już na haju coś ty brał :hoover: czy od rana jak trol :drunk: wyhamuj Michale bo to się żle skończy trzeba jakieś egzorcyzmy ei24biskup.gifczy może leczenie :stretcher: bo taka straszna huśtawka nastrojów ei24raztakraztak.gif a tłumaczyłem koledze że takie bicie głową w mur ei24sciana2.gif przynosi skutki ujemna , ale zawsze możesz liczyć na pomoc przyjaciół daj tylko ei28help.gif

Opublikowano

nie rano bo o tej porze ludzie pracują a co niektórzy głupoty piszą !pomidor

Opublikowano

wieczorami też pracują nie tylko rano po za tym to nie głupoty tylko prawda !vampire a pracują ci co mogą a ci co nie mogą odpoczywają, bo są na zwolnieniu lekarskim po ciężkiej pracy

Opublikowano

klimek sam się przyznajesz że nie możesz !wchair jak lalcia do ciebie przyjdzie to dzwoń zawsze ci pomogę !placz1 od tego jest kolega,medycyna i farmakologia czyni cuda abyś mógł rozumiem wiek schorzenia telefon do mnie masz nie ważna pora !vampire to !tut za tych co mogą a ci co niemogą to tylko !wchair

klimek dla ciebie pozycja na leniucha tzn klimek leży a kolega r.............cha oczywiscie żartuję nie martw się dojdziesz jeszcze do formy może!!!!!! jak nie to będą tylko wspomnienia i zazdrość kolegom młodszym !pomidor

Opublikowano
  W dniu 27.10.2011 o 13:57, limmp1 napisał(a):

,medycyna i farmakologia czyni cuda

I znowu zazdrość przez ciebie przemawia bo mam nową lalcie ei24taniec1.gif ja w przeciwieństwie do ciebie jestem zadowolony z życia ei28sex.gif ale rozumiem i nie zazdroszczę ci raz na pół roku może faceta wprowadzać w rozpacz i wykończyć ei29rip.gif , teraz przynajmniej wiadomo że testowałeś farmakologie i byłeś u lekarza od tych spraw po poradę ei29lekarz.gif zamiast zwrócić się do doświadczonego starszego kolegi ale spokojnie Michale bądź dzielny tylko proszę ei29rozpacz.gif. Teraz przynajmniej rozumiem czemu nie załatwiłeś dupek ei29laska2.gif na imprezę BO JUŻ NIE MOŻESZ !tut

Opublikowano
  W dniu 28.10.2011 o 05:08, KLIMEK napisał(a):

I znowu zazdrość przez ciebie przemawia bo mam nową lalcie ei24taniec1.gif ja w przeciwieństwie do ciebie jestem zadowolony z życia ei28sex.gif ale rozumiem i nie zazdroszczę ci raz na pół roku może faceta wprowadzać w rozpacz i wykończyć ei29rip.gif , teraz przynajmniej wiadomo że testowałeś farmakologie i byłeś u lekarza od tych spraw po poradę ei29lekarz.gif zamiast zwrócić się do doświadczonego starszego kolegi ale spokojnie Michale bądź dzielny tylko proszę ei29rozpacz.gif. Teraz przynajmniej rozumiem czemu nie załatwiłeś dupek ei29laska2.gif na imprezę BO JUŻ NIE MOŻESZ !tut

skąd masz takie info że u mnie raz na pół roku jesteś w błędzie sam pisałeś że nie możesz a yeraz się wypierasz nie ładnie !pomidor

ja farmakologii nie używam, a przypomnij sobie niedawno jak wczoraj jechałeś do warszawy i torbę opócz swojej leków wziąłeś,Tomuś nie ma się co wstydzić przychodzi wiek i pora że bez leku nic a nic zobacz leki bierze w twoim roczniku i własciciel playboya Chefler i Berlusconi premier Włoch tak więc głowa klimuś do góry pomyśl a jak kiedyś wiagry nie było to byś tylko w domu siedział !wchair a teraz to i raz w roku se stukniesz i częsciej zkolegami się !piwko a lalcia i tak będzie !kiss a nogę ci się !guns bo bez nogi i wiesz bez czego da się żyć !w00t

Tomuś jak piszesz to do starszego kolegi się zwrócę ale w sprawach farmakologii ale za parę lat jak będzie potrzeba !pomidor

Opublikowano
  W dniu 28.10.2011 o 08:27, limmp1 napisał(a):

u mnie raz na pół roku

Tomuś jak piszesz to do starszego kolegi się zwrócę w sprawach farmakologii

No i jak widzisz publicznie się przyznałeś NO COMENT !tut w farmakologi ci nie pomogę bo się nie znam, ale zapytam Karolinę ona studiuje farmacje może ona coś poradzi 4_1_72.gif4_1_72.gif

Opublikowano

Uuuuuu :unsure: , tu widzę koledzy zjechali na delikatne temaciki, no nie miałem czasu a tu harcują koledzy. Panowie ja się na farmacji też nie znam, ale te Wasze problemy Panowie to myślę, że musicie prostaty przebadać i problemy mogą zniknąć, (bo na imprezie często biegaliście, oj często ei24kibel4.gif.

Ps. Klimek, dzięki śliczne za imprezkę, było fajnie , nie miałem czasu wcześniej podziękować, a to Mierzeja, a to malowanko w domu itd. Ale, oby do wiosny !!! !V

Opublikowano

Arek a może jakieś fotki z imprezy a co do biegania to ja chyba do kuchni

Opublikowano

Klimuś nie potwierdzam raz na pół roku to tylko twoje słowa ,wiem ze dużo leków kolega bierże to na nogę to na to aby móc, farmakologia nie jest taka zdrowa w twoim wieku tak !pomidor nie martw sie jako kolega mogę pomóc !holiday o nawet komendant się odezwał bo po mierzei jakoś znikł, albo dochodził do siebie po imprezie klmkowej, ale o to to by trzeba jego Iwonke zapytać,maluje już3 miesiąc ciekawe na czym jedzie że taką bajke ma !czary i co maluje chyba że za budowlankę sie wziął i nic nie mówi !w00t

Opublikowano

Hmmm Klimuś fotki powiadasz, by wstawić, nie lepiej nie, nie będę pokazywał Michała w parterze, a obiecałem mu że tego filmiku co go Policjanci na Izbę zabierali nie pokażę, za bardzo agresywny był i słów obelżywych używał, ale wiesz to od viagry :lol1: :lol1: W połączeniu z alkoholem tak wychodzi ;)

Klimek, a kolega Sławek to coś się nie rejestruje na forum widzę, oj chyba się kontroli chłopka domaga normalnie, chyba na chatę mu trzeba wjechać. !sciana

Opublikowano
  W dniu 28.10.2011 o 15:04, limmp1 napisał(a):

potwierdzam raz na pół roku

Michale już nie musi potwierdzać wszystko już wiemy !vampire a tak a propos wieku to dzieli nas nie wiele więc dlaczego ciągle mi wytykasz moje lata skoro sam masz tylko 5 lat mniej a i tak lepiej wyglądam od ciebie !OKK

Arek może jednak wkleić foty z interwencji Obraz%252525252815%2525252529.gif a może faktycznie lepiej nie bo znowu będzie ei29rozpacz.gif co do Sławka to narazie dajmy mu szanse chłopak dużo pracuje i nie ma czasu, ale bliżej kolejnej wiosny i po kolejnych imprezach ei29dance5.gif u mnie wytłumaczymy mu że zwłoka jest nie zdrowa ei24czekamzbaseboolem-1.gif po za tym ktoś ostatnio rzucił rękawice i pisał o chlaniu :lol1: a teraz cisza i fochy ;)

Opublikowano
  W dniu 29.10.2011 o 00:35, KLIMEK napisał(a):

Michale już nie musi potwierdzać wszystko już wiemy !vampire a tak a propos wieku to dzieli nas nie wiele więc dlaczego ciągle mi wytykasz moje lata skoro sam masz tylko 5 lat mniej a i tak lepiej wyglądam od ciebie !OKK

Arek może jednak wkleić foty z interwencji Obraz%252525252815%2525252529.gif a może faktycznie lepiej nie bo znowu będzie ei29rozpacz.gif co do Sławka to narazie dajmy mu szanse chłopak dużo pracuje i nie ma czasu, ale bliżej kolejnej wiosny i po kolejnych imprezach ei29dance5.gif u mnie wytłumaczymy mu że zwłoka jest nie zdrowa ei24czekamzbaseboolem-1.gif po za tym ktoś ostatnio rzucił rękawice i pisał o chlaniu :lol1: a teraz cisza i fochy :lol1:

Klimek trochę samokrytyki o wygląd niech oceniają inni,a wiek to jesteś starszy no cóż,komendant przyznaj się co z tą budowlanką bo parapety mam do zamocowania na wsi
  W dniu 28.10.2011 o 20:21, Arkadiusz napisał(a):

Hmmm Klimuś fotki powiadasz, by wstawić, nie lepiej nie, nie będę pokazywał Michała w parterze, a obiecałem mu że tego filmiku co go Policjanci na Izbę zabierali nie pokażę, za bardzo agresywny był i słów obelżywych używał, ale wiesz to od viagry :lol1: :lol1: W połączeniu z alkoholem tak wychodzi ;)

Klimek, a kolega Sławek to coś się nie rejestruje na forum widzę, oj chyba się kontroli chłopka domaga normalnie, chyba na chatę mu trzeba wjechać. !sciana

komendant to chyba coś bierze bo jak klimuś głupoty zaczął pisać,fotki to masz klimka jak działał w gangu a moje to chyba z fotoszopa se zrób !pomidor

klimuś o drugiej w nocy normalni ludzie to śpią a nie głupoty wypisują,no starość nie radość !placz1

Opublikowano

No i będę musiał szepnąć Obraz%252525252814%2525252529.gif komendantowi cośik na uchoooooooooo co by jednak wstawił ten filmik z interwencji Obraz%252525252815%2525252529.gif a po za tym jakiego gangu znowu cosik brałeś od rana ei24blant7.gif ty lepiej uważaj co bierzesz bo jeszcze zaczniesz latać ei24jalatam.gif ja to jestem ei24aniol.gif a o tej porze to wróciłem do domu od ei24taniec1.gif i jeszcze jedno nie zmieniaj tematu o ochlaniu cosik strasznie ucichłeś, Arek trzeba tego gościa wsiąść pod Obraz%25252525281%2525252529.gif to może wróci do normalności Obraz%252525252813%2525252529.gif po za ty panowie w lato to jeździmy skuterami, a teraz mamy więcej czasu na images%2525252520332.jpg i żeby mi który nie powiedział żem alkoholik ja trzeźwo myślę i oceniam sytuacje że w lato to szkoda czasu picie płynów wysoko procentowych lepiej pojeździć !scooter !scooter !scooter !scooter

Klimek, przyjacielu, nie wydaje Ci się że masz problem z nadużywaniem emotów? Chesz o tym porozmawiać? ;)

kisiel

Drogi Kisielku lubię gdy jest kolorowo a po za tym jest wesoło ale jak to stanowi jakiś problem to się dostosuje czyżbym dostał ei24kartka_zolta.gif a dlaczego posty maja byś czarno białe i szare wystarczy że życie nas gniecie pozdrawiam Klimek

Opublikowano
  W dniu 29.10.2011 o 11:11, KLIMEK napisał(a):

No i będę musiał szepnąć Obraz%252525252814%2525252529.gif komendantowi cośik na uchoooooooooo co by jednak wstawił ten filmik z interwencji Obraz%252525252815%2525252529.gif a po za tym jakiego gangu znowu cosik brałeś od rana ei24blant7.gif ty lepiej uważaj co bierzesz bo jeszcze zaczniesz latać ei24jalatam.gif ja to jestem ei24aniol.gif a o tej porze to wróciłem do domu od ei24taniec1.gif i jeszcze jedno nie zmieniaj tematu o ochlaniu cosik strasznie ucichłeś, Arek trzeba tego gościa wsiąść pod Obraz%25252525281%2525252529.gif to może wróci do normalności Obraz%252525252813%2525252529.gif po za ty panowie w lato to jeździmy skuterami, a teraz mamy więcej czasu na images%2525252520332.jpg i żeby mi który nie powiedział żem alkoholik ja trzeźwo myślę i oceniam sytuacje że w lato to szkoda czasu picie płynów wysoko procentowych lepiej pojeździć !scooter !scooter !scooter !scooter

Klimek, przyjacielu, nie wydaje Ci się że masz problem z nadużywaniem emotów? Chesz o tym porozmawiać? :)

kisiel

Drogi Kisielku lubię gdy jest kolorowo a po za tym jest wesoło ale jak to stanowi jakiś problem to się dostosuje czyżbym dostał ei24kartka_zolta.gif a dlaczego posty maja byś czarno białe i szare wystarczy że życie nas gniecie pozdrawiam Klimek

Klimek widzisz nawet Kisiel cię opier....lił o emotikony, Komendant mówiłem ci żebyś mu ich nie ściągał bo wiesz jak to w przysłowiu wpuscić chłopa do sądu to atrament wypije !czary ,co do filmiku klimus to z komendantem fotoszop zostaje, a to była grupa wiesz jaka jak zdjęcie twoje z brodą figuruje to dla przypomnienia szczegóły przy :clapping: ,o spotkaniu przy :clap: pamietam możemy zrobić a konto nieodpalenia helenki na wiosnę na sto procent :Jumpy: że oczywiście helenka szrocik,co do jazdy to są maxiskutery jak cudny t max i zwykły silwer wing i skutery jak helenka znajoma :laughing:

Opublikowano

Panowie, co Wy wiecie o zabijaniu upsss, to znaczy o śmiganiu :laughing:

Ja właśnie za chwileczkę wskakuję na zacną i jadę w siną dal, ba ale to trza mieć skuter a nie tam jakieś T-coś. :clapping: