Sympatycy orzech Opublikowano 14 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2009 Niestety lubią też płatać figle !piwko Mi właśnie w wickend poleciała pompa wody, po wytarganiu silnika trzeba wymienić jeszcze paski wieloklinowe i rolkę !scooter
dr.big Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Nie strasz mnie przed trasa !piwko . Widze, ze Krzytro dziala !scooter .
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2009 Widze, ze Krzytro dziala !piwko . Nie wiem czy to dobrze czy nie. !scooter
dr.big Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Nie zalamuj go , na zdjeciu sie tylko przyglada i chyba jest zalamany tym co ujrzal !scooter . Az oprzec sie musial !piwko ...
Klubowicze krzytro Opublikowano 14 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2009 Nie zalamuj go !piwko , na zdjeciu sie tylko przyglada i chyba jest zalamany tym co ujrzal !scooter . Spoko ,damy radę.nie takie numery się robilo i nie po takim alkoholu
Gość deleted Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 dacie rade napewno !piwko na fotce jest dokument, polskie obyczaje nie sa zapomniane -----jeden robi jak sie patrzy , a czterech patrzy jak sie robi i jeszcze jeden fotke robi !scooter
Gość Dragon Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Orzech... Nic się nie martw... Mały samochód małe koszta... !scooter
Klubowicze krzytro Opublikowano 14 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2009 dacie rade napewno na fotce jest dokument, polskie obyczaje nie sa zapomniane -----jeden robi jak sie patrzy , a czterech patrzy jak sie robi i jeszcze jeden fotke robi !scooter Ja patrze,ale ja jestem tam Szefem.Ale składałem go osobiście !piwko
dr.big Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Krzytro, w razie czego, bede dzwonil ... Smark zatankowany, olej i opony sprawdzone, wyczyszczony i zapakowany . Za pare godzin start
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2009 Smark zrobiony, coś piszczy ale może to z radości, że ma nowe części Podjadę w czwartek do Edmaru, może tam coś powiedzą
Gość Dragon Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Smark zrobiony, coś piszczy ale może to z radości, że ma nowe części Podjadę w czwartek do Edmaru, może tam coś powiedzą Miałeś nie jechać smartem... Weź sie w garść i przynajmniej postaraj się ukryć swoje stany emocjonalne... Czym jedziesz??? Do Edmaru ? A co to jest Edmaru... ????
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2009 Jadziem z Michalu Smarkiem (jak Go jakoś upchnę ) Poproszę kawę z mlekiem i 1 kostką cukru (mieszać w prawo), nastawić proszę wodę na samo południe - w Edmaru oczywiście , czwartek za 3 dni!!!
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2009 Jadziem z Michalu Smarkiem (jak Go jakoś upchnę ) No to Orzech będziesz jechał raczej na "zimny łokieć", jak Michalu będzie obok... pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2009 Jadziem z Michalu Smarkiem (jak Go jakoś upchnę ) No to Orzech będziesz jechał raczej na "zimny łokieć", jak Michalu będzie obok... pzdr Ciekawe czy da radę zapakować Dragona i Michalu razem do jednego Smarka ???????????????????????? Może być ciekawie EDIT: Dobra, koniec tych uszczypliwości bo mi jeszcze Michalu łomot w czwartek spuści i będę
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2009 Jadziem z Michalu Smarkiem (jak Go jakoś upchnę )Poproszę kawę z mlekiem i 1 kostką cukru (mieszać w prawo), nastawić proszę wodę na samo południe - w Edmaru oczywiście , czwartek za 3 dni!!! Już Dragon, napewno Ci tą kawę zamiesza, tylko czym ??? Nie koniecznie to musi być łyżeczka Najważniejsze, żeby Ci smakowała. Udanej zabawy Wam życzę, smoki i orzechy.
Gość Dragon Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 EDIT: Dobra, koniec tych uszczypliwości bo mi jeszcze Michalu łomot w czwartek spuści i będę Tak czytam to wszystko i napiszę jedno... Ty się Orzech nie martw że Michalu to przeczyta... Ty się zacznij martwić, ze ja to przeczytałem... Grzegorz ma rację... oby Ci ta kawa smakował... a czym ją zamieszam... hm... Coś znajdę... Paweł, banda zimnych łokci ??? Ale Oni jadą smartem a nie BMW... P.S. Kawa ma być zaparzona na wodzie????
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2009 P.S.Kawa ma być zaparzona na wodzie???? Byle nie z chłodnicy
dr.big Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Ja juz z powrotem , przejechane jakies 3200 km, spalanie rzedu 3,8- 4,5 litra przy predkosciach ok. 100- 130 km/h... Smart na trasie okazal sie calkiem ok . Edit: Foto z gorskiej czesci etapu "dojazdowego" . Faaajna kreta droga byla . Z nad Adriatyku nie mam, bo nie chcialo mi sie wjezdzac na plaze, wolalem na niej lezec .
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2009 W dniu wczorajszym odbyło się spotkanie SMARTLANDII w Częstochowie. Było nas troszkę
Gość Dragon Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Wczoraj byłem w Częstochowie... Szedłem sobie spokojnie na tą słynną "górę" i wiecie kogo widziałem...? Dwóch naszych... wyrywali do przodu jak beteery... Tak im się śpiszyło do modlitwy... Jeśli chodzi o jednego to może i dał bym sie przekonać, że modlitewny jest ale ten drugi...???? Uwierzę we wszystko ale nie w to... W każdym razie, gdy przekroczyli/przekroczył mury Jansogórskie, słońce zaszło, powiało, zrobiło się zimno i nijak... Ludzie spoważnieli, posmutnieli... Dziwne? Nie ! Zobaczcie kogo spotkałem... , Teraz to już macie 100% pewność, że to o "niego" chodziło... A tak na poważnie to w dniu wczorajszym miało miejsce jednodniowe spotkanie posiadaczy/miłośników/sympatyków samochodów smart... Spotkanie odbyło się w Częstochowie, organizatorem był El_Pablo z żoną Magdą - klubowicze nowego portalu o smartach - www.smartlandia.pl To, że będzie Orzech to wiedziałem i psycicznie się nastawiłem na spotkanie z nim ale, że Mariusza zobaczę... !scooter To była miła niespodzianka... Dobrze, bo zrekompensowałeś mi spotkanie z "nim"... !tut !tut Atmosfera - OK - mimo "niego"... Ilość smartów - 23 Ilość uczestników dorosłych - 41osób Ilość uczestników małoletnich - 2 (Filip i Wiktor ) Było to jedno z największych jedniodniowych ogólnopolskich spotkań w historii smarta... Później się odezwę i wkleje inne zdjęcia...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 16 Listopada 2009 Widzę, że cicha randka z Orzechem się nieudała... ehh... !scooter No nic prywatności... ! No dobra, prawie wszystko się zgadza z tym co napisał Dragon... nie wiem o co chodzi z tym pośpiechem do modlitwy !tut Faktem jest, że odwiedziliśmy Częstochowę w której organizowane było sympatyczne spotkanie fanatyków Smarta pod przewodnictwem smartlandia.pl... no i jak to na każdym zlocie/spocie bywa miło jest zobaczyć podobnych sobie zapaleńców. Mówiąc inaczej utwierdzić się w przekonaniu, że nie jesteśmy odosobnieni w swoim "skrzywieniu" !tut Co to ja miałem powiedzieć... aha, Dragon- ja wszystko rozumiem, miniaturyzacja, że idziesz w XXS ale naprawdę... przyjazd na zlot Roadsterem było przesadą. Przecież on ma DMC tylko 150 kg !tut . Jeszcze jedna fotka w panoramie autorstwa M4cina'a
dr.big Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mamy chyba nastepnego uzytkownika smarta na forum ...
Gość Dragon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Widzę, że cicha randka z Orzechem się nieudała... ehh... !sciana No nic prywatności... ! No dobra, prawie wszystko się zgadza z tym co napisał Dragon... nie wiem o co chodzi z tym pośpiechem do modlitwy Faktem jest, że odwiedziliśmy Częstochowę w której organizowane było sympatyczne spotkanie fanatyków Smarta pod przewodnictwem smartlandia.pl... no i jak to na każdym zlocie/spocie bywa miło jest zobaczyć podobnych sobie zapaleńców. Mówiąc inaczej utwierdzić się w przekonaniu, że nie jesteśmy odosobnieni w swoim "skrzywieniu" Co to ja miałem powiedzieć... aha, Dragon- ja wszystko rozumiem, miniaturyzacja, że idziesz w XXS ale naprawdę... przyjazd na zlot Roadsterem było przesadą. Przecież on ma DMC tylko 150 kg . Jeszcze jedna fotka w panoramie autorstwa M4cina'a Mariusz... Prawdą jest, że dużo łatwiej było wbić mi się w Artixową koszulkę niż w Roadstera... To był naprawdę nielada wyczyn... Widziałeś, że nie dałem nawet drzwi zamknąć w obawie, że podczas brania przeze mnie wdechu, cos może ulec zdeformowaniu od podciśnienia w srodku... Dodatkow, osoby z klaustrofobią mogą takie "cuda" omija szerokim łukiem... Najgorsze jednak było wydostać się z niego i NIC nie uszkodzić a w szczególności zawiasów drzwi i dachu, które - jak widziałeś - służył głównie jako elementy wsporcze do wydostania sie z tej dobrze uknutej przez Was pułapki... Wolę swojego FT... do którego mimo swoich gabarytów wsiadam jak pszczółka... no dobra... duża pszczoła... Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo mi się podoba Roadster...
leszek_krakow Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zachęcony innymi wypowiedzaimi i ja tu wpadłem. Mój smarcik to fortwo cdi 2007, kupiony jako nowy. Do tej pory bez żadnych awarii (30.000 km), spalanie od poniżej 3,0 w trasie do 5,0 l/100km ON w mieście). Smart to chyba najlepsze auto do miasta i na zakupy. Pakowny bagażnik pozwala naprawdę na wiele (kiedyś smart wózł dwie osoby, cztery komputery w pudełkach, trzy drukarki fiskalne - w pudełkach i dwa laptopy) - po wypakowaniu wszystkiego przechodzący ludzie nie wierzyli własnym oczom Tutaj jeszcze TYGRYS W KĄPIELI
dr.big Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Widze, ze to model 451 . Napisz cos o dodatkach (zegary, klima, schowek i takie tam pierdoly, wersja pure, pulse, passion?) ... Z tego co wiem, na forum byly do tej pory same 450- ki ...
Rekomendowane odpowiedzi