Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Przeleciały bokiem, ale tłumik masz wyraĽnie gło?niejszy. Dopiero z tyłu słychać !kiss PS. To Mario w końcu nie kupuje tego Smarta?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Najpierw sko?noocy wyskoczyli z jakim? ilorazem inteligencji IQ, próbuj?c konkurować ze Smartem a teraz to Ten chociaż jest mniejszy od ForTwo... !TAZ
dr.big Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Hahaha, gdzies sa granice... Nawet w momencie intensywnego wykorzystania miejsc parkingowych .
Mr.T Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 i kolejny na to, że na Smart'a nie ma mocnych .... nawet Lambo nie daje rady
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kolejne wie?ci Smartowe i nowa wersja Hermes wypuszczona na 10 lecie istnienia ForTwo: Chociaż miejskie auto Smart przez wielu uważane jest za niegodne nazwy „samochód”, to jednak luksusowa marka Hermes uznała je za tak samo godne swojego zainteresowania, co Bugatti Veyron czy klasyczny Citroen 2CV. Hermes opracował wersję Smarta fortwo, wyłożon? najlepszej jako?ci skór? – tak? sam?, jak w torebkach czy innych słynnych dodatkach francuskiej marki. Do tego elementy płótna. Do wyboru jest dziesięć wersji kolorystycznych – oprócz spokojnych odcieni br?zu czy klasycznego pomarańczowego jest też na przykład różowy. Do wyboru s? wersje z dachem twardym lub składanym. Cena: 38 000 euro, czyli około 178 600 zł www.hermes.com
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Cena: 38 000 euro, czyli około 178 600 zł !scooter !scooter !scooter Lecę kupić !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Cena: 38 000 euro, czyli około 178 600 zł !scooter !scooter !scooter Lecę kupić !scooter Jakby? był fajny "husband" to by? kupił drugiego indywiduala dla Orzechówki... !scooter !scooter Chytrus! !scooter
Pleban Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Cena: 38 000 euro, czyli około 178 600 zł !OKK Lecę kupić To i ja dwa poproszę... albo nie- trzy. Jednego dam synowi, do zabawy, na podwórko
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja tez poproszę jeden,zaraz po tym jak zakupię nowe obuwie motocyklowe
kmodzele Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Może kto? z Burgmaniaków, który jednoczesnie posiada smarta nie może pojechać na zlot pod Poznań. To może będzie mógł pojechac na zlot do Warszawy? smartklub.pl zaprasza. Ja przestałem czynnie uczestnioczyć w smartklubie w 2007 (opchn?łem smarta) i co teraz się dzieje - neo bardzo wiem. Ale zloty do 2006 wł?cznei były ... słabe. Chyba smartklub zrzesza inny rodzaj ludzi niż burgmania. Ale może ostatnio sie poprawiło? Choć chyba nie, z maila jaki dostałem od "prezesa" smartklubu wnoszę, że do tej pory szukaja pomysłów, o sponsorach nie wspominaj?c :-( W kazdym razie, może będzie fajnie. Ramowy plan zlotu: "Witam W dniach 11-14 czerwca 2009 w Warszawie odbędzie się VII ogólnopolski zlot smartów. W programie zlotu jak zwykle wiele atrakcji i niespodzianek Pozdrawiamy smart klub polska Plan VII Ogólnopolskiego Zlotu smartów 11 czerwca 2009 - Czwartek 12.00 – Spotkanie uczestników na Placu Konstytucji, przywitanie uczestników zlotu Przedstawienie tras przejazdu i planu zlotu. 13.00 – 14.00 Przejazd na miejsce konkurencji zlotowych – konkurencje sprawno?ciowe 14.00 – 18.00 Konkurencje sprawno?ciowe w Parku Linowym(www.malpigaj.com.pl) czekam na wycenę imprezy powinienem mieć j? jutro 18.00 – 20.00 Po konkurencjach sprawno?ciowych będzie można odpocz?ć przy grillu na ?wieżym powietrzu, ognisko poł?czone z pieczeniem kiełbasek 20.00 Wieczorny przejazd ulicami Warszawy, zajęcia w podgrupach 12 czerwca 2009 – Pi?tek 10.00 – Spotkanie uczestników na Placu Konstytucji i przejazd kolumny smartów do Muzeum Motoryzacji w Otrębusach 11.00 – 13.00 Przejazd ulicami Warszawy do Otrębus 13.00– 15.00 Wizyta w Muzeum Motoryzacji W Otrębusach (www.muzeum-motoryzacji.com.pl) ceny biletów 8 zł więc my?le że nie drogo 15.00 - 16.00 Przejazd do miejsca zakwaterowania (proponujemy www.kajetany.medincus.pl to bardzo fajny o?rodek gdzie jest dużo atrakcji – je?li znacie inny fajny o?rodek prosze o propozycję) 16.30– 17.30 Wspólny posiłek klubowiczów w o?rodku 17.30 - Mecz piłki noznej, kręgielnia ew inne zawody a wieczorem grillowanie 13 czerwca 2009 - Sobota 10.00 - Spotkanie uczestników na Placu Konstytucji i przejazd kolumny smartów do smart Center Warszawa 12.00 – 15.00 –Na zamkniętym parkingu smart Center Warszawa przeprowadzone będ? konkursy zlotowe (rzut kierownic?, jazda zręczno?ciowa) w trakcie pobytu w smart center uczestnicy za symboliczn? opłat? będ? mogli skorzystać z pakietu serwisowego sprawdzaj?cego podstawowe parametry pojazdów i przeprowadzić start-diagnozę. W czasie pobytu w smart center będzie można zapoznać się z najnowszymi modelami ForTwo i mamy nadzieję, że uda się sprowadzić ForTwo electric, który jest zapowiadany na rok 2011. Przedstawiciele smarta w Polsce przygotowali również niespodzianki dla każdego uczestnika zlotu. Na miejscu trzeba zorganizować posiłek 15.00 – 17.00 Przejazd uczestników ulicami Warszawy na tor kartingowy IMOLA z zatrzymaniem na szybki posiłek (moze konkurs, i smieszna sprawa np. ustawimy sie wszyscy w kolejce do MC Donalds do MC Drive na Puławskiej ?? za ten posiłek mozemy zapłacić 1 kanapka i napój) 17.00 – 21.00 -Konkurencje zlotowe przeprowadzone na torze kartingowym IMOLA (www.imola.pl) powiem że impreza super ale droga bo przy 80 osobach to około 9000zł – co prawda mamy sponsora ale to duża czę?ć obecnie posiadanego budżetu – impreza specjalnie dla nas przygotowana 4 godzinna z wyscigami eliminacyjnymi, połfinałami, finałami, puchary kiedy? w takiej uczestniczyłem i było superowow dla kobiet i dzieci tez 21.00 - Czas wolny, shopinng, spacery i inne bajery 14 czerwca 2009 – Niedziela 10.00 - Spotkanie pożegnalne na Placu Zamkowym w Warszawie (przy kolumnie Zygmunta), wybór najciekawszego auta zlotu, które oczywi?cie zostanie nagrodzone, rozdanie dyplomów uczestnictwa, podsumowanie zlotu, wspólny spacer Krakowskim Przedmie?ciem i Nowym |wiatem. Wspólne zdjecie
dr.big Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Posiadam, ale priorytetem dla mnie jest zlot Burgmanii .
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W ten weeckend smark został Safety Car-em dla mojej YP400. Z Gdańska przytargałem silnik, 2 koła, tłumik, amortyzatory, zbiornik paliwa i wiele, wiele innych gratów. Ciężarówka jak nic
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Administrator Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zapomniałe? dodać o ?rednim spalaniu z trasy ... jazda na lękach też ma swoje plusy A tak poważnie... Nasz wyjazd do Marl, ł?cznie 2500 km. Zostało zabrane: namiot 5 osobowy, dwa łóżka składane, dwa ?piwory, dwie spore torby podróżne, 2 reklamówki z butami, plecak, podkładki pod głowy, poduszki, koc, bluzy, kurtki i trochę innych potrzebnych na wyjeĽdzie gratów. Wbrew pozorom wcale nie Smark wcale nie był załadowany na full... ... i niech kto? mi powie, że ForTwo nie jest pakowny
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2009 |rednie spalanie 3,39 l/100km czyli całkiem nieĽle, prędko?ć przelotowa to 95 wg. GPS.
Gość Dragon Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 www.smartlandia.pl Nowy portal o zimowej wersji skutera... !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2009 Jakiś nowy twór w dziwnej formie , do tego mają już jednego Orzecha, jak dla mnie, za ciasno EDIT: Jednak się zarejestrowałem, może będzie lepiej jak na Smartklubie !OKK
dr.big Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Zimy jeszcze nie ma !OK , ale jutro startuje "zimowa wersja skutera" w droge ... ktora wlasciwie powinienem zrobic skuterem !V ... Bella Italia !OK . Smartek musi dac rade i przy okazji zobacze jak sprawdzi sie na trasie, bo 1300 km jeszcze na jeden raz smartem nie jechalem !OK . Troche nudno chyba bedzie ?
Gość deleted Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 jezeli jedziesz przez Brenero to jedz pod mostem , taniej i ciekawiej !OK
dr.big Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Dzieki !OK , w jedna strone bede jechal tak, aby bylo szybciej, z powrotem moge jechac bocznymi drogami i odwiedzac ciekawe miejsca . PS. Jeszcze krotka wstawka, kiedy Qwaki i Mariusz kupowali smarty, nie bylem tym samochodem zbytnio "zachwycony "... W 2007 roku sam kupilem (raczej bez przekonania) pierwszego i od tej pory zaczalem sie do tych autek przekonywac, do tego stopnia, ze planuje takim wyjazd do Wloch !OK . Kto by pomyslal !V ? Wersje oczywiscie "only CDI", bo benzyna nie wchodzi u mnie w rachube !OK ...
Kordian Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 !OK Czytając całość, jestem pod wrażeniem waszych Smartów.. Chyba będę patrzył teraz na nie łaskawy okiem jako całkiem fajne i pojemne auta.. !OK
Gość Dragon Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Przyznam, że ja też jestem pod wrażeniem... Szczególnie tego co zostało "delete"... !OK
dr.big Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 A co takiego zostalo "delete" !OK ? Moj post z odnosnikami do stron "smartklub" i "smarter" !OK. Zostal skasowany z prostego powodu, zeby nie bylo postu pod postem. Zreszta jest to watek o "wersji zimowej" skutera, nie o preferencjach odnosnie stron. Podany przez ciebie adres jest, nie musisz sie obawiac !OK . Widze, ze wszedzie weszysz "podstep"? Nudne to sie juz robi !V .
Gość Dragon Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 A co takiego zostalo "delete" !OK ? Moj post z odnosnikami do stron "smartklub" i "smarter" !V.Zostal skasowany z prostego powodu, zeby nie bylo postu pod postem. Zreszta jest to watek o "wersji zimowej" skutera, nie o preferencjach odnosnie stron. Podany przez ciebie adres jest, nie musisz sie obawiac . Widze, ze wszedzie weszysz "podstep"? Nudne to sie juz robi . Szerokiej drogi... i wracaj szybko... !OK !OK
dr.big Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 !scooter Czytając całość, jestem pod wrażeniem waszych Smartów..Chyba będę patrzył teraz na nie łaskawy okiem jako całkiem fajne i pojemne auta.. !piwko Smarty na pewno sa fajne, a czy pojemne? Ja czasami zabieralem do smarta F2 dwa boksery ... Teraz gdybym jechal skuterem, musialbym sie mocno zastanawiac co ze soba zabrac, a jako ze wyjazd ma byc typowo stacjonarny, jade smartem, bez wielkiej zadumy nad iloscia bagazu ... Po przyjezdzie na pewno wrzuce ze 2- 3 fotki plus extra jedna zapakowanego bagaznika . Zreszta juz Orzech i Mariusz pokazali, ile moze wejsc do "malego" smarta .
Rekomendowane odpowiedzi