orcio Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 witam ! Bobas to ja się pisze na statyste do twojego filmu :-)
Tomekgdz Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Orcio ty żyjesz? Toć to szok Ja myślałem, że się wyprowadziłeś !OKK
Bobas Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Ale cisza wśród liderów pisania Michu, Fundi, Robson. Upiorek, czy dzieje się coś o czym ja nie wiem ? !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2010 Ale cisza wśród liderów pisania Michu, Fundi, Robson. Upiorek, czy dzieje się coś o czym ja nie wiem ? !happybth Miłość,Piękna Złota Polska Jesień i pewnie takie tam !happybth z żonkami .
Klubowicze robson Opublikowano 23 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2010 Ale cisza wśród liderów pisania Michu, Fundi, Robson. Upiorek, czy dzieje się coś o czym ja nie wiem ? Miłość,Piękna Złota Polska Jesień i pewnie takie tam z żonkami !happybth . No panowie nie przesadzajcie , coś tam się skrobnie na Forum , ale nie dla samego pisania , tylko jeśli mam coś do powiedzenia na dany temat . Wszyscy chyba zapracowani - jak to mawia Upiorek "ktoś ten kraj musi budować" . Ja jeżdżę codziennie , choć tylko do pracy po mojej "ulubionej" jedynce , i patrzę jak obok rośnie odcinek przyszłej autostrady A1 , powiem Wam ,że tempo mają niezłe , podobno zapowiedzieli , że oddadzą ten odcinek (tj. Toruń-Kowal) pół roku przed terminem !happybth , pożyjemy zobaczymy .
Baśka13 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Siema chłopaki i dziewczyny również mało tu zaglądam brak czasu, ale za to na jeżdzenie nie narzekam kursuję no stop taka praca byle pogoda jeszcze dopisała. Słoneczka życzę wszystkim i szerokości. Do miłego :P
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Września 2010 HI.HI. Coś tam ruszyło.Zaraz jadę po z żonką i pokulamy się troszkę w okół komina.Pogoda przednia szkoda więc nie korzystać. Pozdrawiam Siemik
Tomekgdz Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Wasz kolega zamierza jutro się spotkać w Tleniu z koleżeństwem z kurortu Pytanie do reszty z wybrzeża, co robicie
Bobas Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Ja jutro śmigam na zakończenie sezonu motocyklowego do Brus Podobno szykuje się fajna impreza.
orcio Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Orcio ty żyjesz? Toć to szok Ja myślałem, że się wyprowadziłeś Tomku szkoła sie zaczeła uczyć sie trzeba no i godzinami walcze z Silwerem jest w gorszym stanie niż mogło by sie wydawać , więc zamiast klikać w klawiature próbuje przywrócic go do dawnej świetności , a to bedzie daleka droga
Bobas Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Orcio, masz czas do maja 2011. Dasz radę postawić ją na nogi do tego czasu ?
michu Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Witam wszystkich właśnie wróciłem ze szkolenia
orcio Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Orcio, masz czas do maja 2011.Dasz radę postawić ją na nogi do tego czasu ? wątpliwa sprawa będe szcześliwy jeśli w 2011 uda sie nim wogóle wyjechać
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Września 2010 Jejku co się dzieje wszyscy albo upiększają swoje H....e albo się szkolą
krzys-68 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Nie wszyscy ponieważ 1.Tych z S... nie trzeba poprawiać bo ideału sie nie ulepszy 2.Na szkolenie trzeba mieć czas lub zdrowie wiec kolejny weekend minął mi bez moto
Klubowicze robson Opublikowano 26 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2010 Szykowałem się na przejażdżkę , a tu wczoraj dopadło mnie jakieś choróbsko i trzyma , a tu taki piękny dzień minął !OKK . Ale pewnie niektórzy sobie pośmigali !OKK .
Tomekgdz Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Tak oczywiście, że śmigali !OKK było tyle kilometrów, że był i nocleg !OKK
michu Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Tak oczywiście, że śmigali było tyle kilometrów, że był i nocleg !piwko To musiała byc jazda !OKK
szamot Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Witam, Własnie wracam na szlak po prawie 3 miesiącach od wypadku szkoda ze pogoda nie dopisuje i takie lato mnie ominęło Pozdrawiam
Kaśka Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Super że w końcu wszystko w porządku z Twoim zdrowiem nie przejmuj się przed tobą jeszcze dużo sezonów do śmigania !piwko mnie też jakiś czas nie było... przed ostatni weekend spędziliśmy na moto jakieś 730 km !OKK i zaraz po tym dorwało mnie straszne choróbsko ale już do przodu p.s. pogoda taka se to może jakieś w weekend w Bydzi co Wy na to????
Tomekgdz Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Kujawiacy, kto jedzie na Kaszuby !tut odpoczywać !happybth mowa 8,9,10 !happybth
michu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Tomciu oczywiście , że Jolka i Ja jedziemy .........
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Września 2010 Siemiki również.
Rekomendowane odpowiedzi