LWfilip Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No tak Panie Tak wygląda to podobieństwo. Jest uderzające. Ale biorąc pod uwagę ilość substancji wyskokowych, użytych w TleńOnTour 2010 , pomyłka jest możliwa. A tak swoją drogą to Robson, mam więcej fotek jak pucujesz maszynę. Skoro jednak nie chcesz zobaczyć jak wyszło to nie będę Cię zmuszał Fajnie było. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam . Ja tam z wami nigdzie już nie jadę , jak nie śpią na korytarzu to kluczyki przetracą koszulki zostawiają ,krzesła łamią . Normalnie szok jedno co dobre że Ten z pod nie chrapał . No i rzecz jasna pogoda była i humory były pierwsza liga . P.S Robson a lody . . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Pany, prześlijcie jakieś foty na kbodzon@oerlemans-foods.pl Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam kolegów jadę jutro ostatni raz do Stegny zwijać interes i to już jest koniec Kto przyjedzie nas pocieszyć łza w oku Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Września 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kto przyjedzie nas pocieszyć łza w oku Może Siemik ale nie wiem czy na pewno. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 nigdy nie można być pewnym dnia ani godziny dojechać to pikuś(Pan Pikuś) tylko jak wrócić?oto jest pytanie Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 tylko jak wrócić?oto jest pytanie E….Tam, jakie wracać bal trwa zawsze Siemik dawaj Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 17 Września 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam kolegów jadę jutro ostatni raz do Stegny zwijać interes i to już jest koniec Kto przyjedzie nas pocieszyć łza w oku Lechu się zastanawia, czy nie połaczyć się z Toba w bólu, lecz boi się, że się zapłaczecie. Zastanawia się też czy nie zabrać ze Sobą "spłoszonego" p.s. ja kierować nie będę............ Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Lechu się zastanawia, czy nie połaczyć się z Toba w bólu, lecz boi się, że się zapłaczecie. Zastanawia się też czy nie zabrać ze Sobą "spłoszonego" Dawajcie i spłoszonego czekam Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam . Tomek tylko pozamykaj dobrze okiennice i prąd wyłącz . Szamania mówi że zima zbliża się potężna . Musimy szybko uzupełnic zapasy !scooter , wszak nie wie jak długo gościc będzie . P.S Szkoda że Kolegi nie było w Tleniu . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 No nie wiem czy uda Wam się zwinąć sprzęt w Stegnie ale za to wiem co uda się Wam zrobić na pewno !piwko Pozdrowionka i miłej zabawy !OK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Sztorm przybędzie i posprząta Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pogoda nie sprzyja za bardzo Śmigałem dziś po placu manewrowym ćwicząc różnego rodzaju serpentyny, a tu jak deszcz lugnął to ledwo do domu dojechałem. Jak tak dalej pójdzie to skuty na klocki postawimy na sen zimowy. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Troszkę więcej optymizmu na pewno jeszcze pogoda nam będzie sprzyjac Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Września 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pogoda w Stegnie była ok. na szczęście żonka wracała a ja nie pamiętam dróżki za to po powrocie było fajnie .Dziś odwiedziłem Klafa z rodzinką i obgadywaliśmy sprawy związane z ami .Teraz odpoczywam przy i mam nadzieję że jutro będzie ładnie bo mam ochotę na przejażdżkę. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 No to może pojadziem do tego Tlenia ? Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dziękuje wszystkim, co przyjechali do Stegny wspierać Nas w tak ciężkich chwilach Pogoda chyba dopisała tak mówiła Marzena znam to tylko z opowieści Piotr zostawiłeś coś w Stegnie do wykupienia u pana Tomasza Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Piotr zostawiłeś coś w Stegnie do wykupienia u pana Tomasza Oj nie będzie to łatwe............. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No to może pojadziem do tego Tlenia ? Bobas znów coś organizujecie ? Jak tak to proszę o cynę Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 20 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Niedzielę mam wolną , można by się pokulać tylko niedaleko - podobno od poniedziałku załamanie pogody , tak rzeczą w TVN Meteo !placz1 . Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Zasadniczo to mogę się w Tleniu pokazać w niedzielę !placz1 ale tylko w niedziele i na krótki czas. Ale chętnie. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Niedzielę mam wolną , można by się pokulać tylko niedaleko - podobno od poniedziałku załamanie pogody , tak rzeczą w TVN Meteo !placz1 . Witam . Ja zaczynam inwestycję a Ty o zmianie pogody !placz1 . Rbsonek jak możesz . P.S Spotka Cię surowa kara 20 lodów !placz1 . Czuję już smak . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ale moja koszulka też się odnalazła i czeka na mnie w Tleniu. W takim razie, muszę jechać !placz1 bo to dla mnie ważna koszulka jest. Miałeś jechać po koszulkę i myślałem, że razem śmigniemy. Szkooooda- nikt się nie odezwał. Ale wpadłem w tym dniu na fajoski pomysł. Znudzony niedzielą pojechałem jak zawsze na plac poćwiczyć manewry swoim !placz1 i postanowiłem nakręcić filmik. Zrobię go w sobotę i wkleję na Forum jako porady dla początkujących skuterowców. Chcę w nim uwzględnić technikę przeciwskrętu i awaryjnego hamowania. Kamerę będę miał oczywiście zamocowaną na kasku i może dodatkowo mój synek nakręci wszystko z boczku Dziś gadałem już z właścicielem placu, który zamknie obiekt i użyczy mi gumowych słupków i ewentualnie plastrów !placz1 Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Sorki Bobas !YES Byłem po tę koszulkę ale była to wyprawa "na wariata" i nie chciałem Cię angażować na dosłownie kilka minut. Dla mnie od kilku dni rozpoczął się kolejny sezon koszykówkowy i muszę poświęcić więcej ( 100%) czasu drużynie, więc planowanie na więcej niż 24 godziny do przodu właściwie nie istnieje. Poza terminarzem ligowym, oczywiście. Co do filmu szkoleniowego to chętnie popatrzę i skorzystam z wiedzy. Tego nigdy dość. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Co do filmu szkoleniowego to chętnie popatrzę i skorzystam z wiedzy. Tego nigdy dość. Jakiejś wielkiej wiedzy nie posiadam, ale chcę spróbować jak to wyjdzie Jak zaczynałem swoją przygodę z 2oo to nie wiedziałem jak się ubrać, jak hamować, jak pokonywać zakręty itp. Jak ktoś również nie będzie miał świadomości takich rzeczy to filmik powinien w jakiejś części rozwiać jego wątpliwości. A co do wyjazdu to się nie gniewam. Sam jestem zalatany i wiem jak często trudno związać godzinę z godziną !YES ( a nawet koniec z końcem ). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi