Mareczek Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Ja już od kilku godzin w domeczku, cały, szczęśliwy i zadowolony Wielkie dzięki za spotkanie i pogaduchy. PS. Żona właśnie czyści grzyby i dziękuję za pomoc w zbieraniu Arkadiuszowi
krzysurban Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 A gdzie sa cwaniacy co pstrykali fotki a nadal ich nie ma jak bylem !tut i male piwko pilem... Siemik wyciagaj karte z aparatu i dawaj je tutaj....
Arkadiusz Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 No, no z tymi zdjęciami to tak delikatnie Ps. Grzyby, grzybami a ja do lasu bez nawigejszyn się nie ruszam !tut już nie...
krzys-68 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 i Ja się melduję.wróciliśmy cało i szczęśliwie.szkoda że tak krotko mogliśmy z wami przebywać.zaplanowany na dzień dzisiejszy harmonogram został wypełniony w 100%.Do zobaczyska !tut
Mareczek Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 No, no z tymi zdjęciami to tak delikatnie !tut Cenzura
upiór Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 No to i ZACNA dotarła do domeczku dzięki za spotkanie starym znajomym i nowo poznanym . P.S Szkoda tylko że tak szybciutko wieczór mi się skończył ech . No ale za to pogoda pierwsza klasa !tut ,ZACNA nie zmokła .
DIZEL Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Ja już dawno w domku . Wielkie dzieki za spotkanie i pogawędki przy stole , impreza była jak zawsze świetna bo oczywiście w dobrym towarzystwie . Miło było poznać nowe osoby - tą część piękniejszą i paru brzydali . Do zobaczenia następnym razem . !tut
LWfilip Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Musiałem trochę ochłonąć bo i emocji, spotkanie dostarczyło sporo. Dziękuję wszystkim , którym chciało się spotkać z "nowymi" Mieliśmy fajną pogodę, sprawną lodówkę, dach nad głową. Słabej jakości były krzesełka (2) ale to załatwione i nikomu już krzywdy nie zrobią Szczególnie chcę pozdrowić dwie Kaśki i Fundiego przez których, mimo atrakcji na świeckim rynku o mało nie zalała mnie Coca-Cola Ale to już zupełnie inna historia. Do zobaczenia na !tut i . Dziękuję. P.S. Zainteresowani zdjęciami z grzybobrania TleńOnTour 2010, proszę o adres e-mail na PW. P.S.2. @ Upiór !V mam nadzieję, że pamiętasz o kompromitujących Ciebie zdjęciach na motocyklu Yamaha. Powinieneś się jak najszybciej ze mną skontaktować bo ujawnię.
michu Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Oj jo joj zabawa była przednia rozmowy do późnych godzin nocnych Dzięki Wszystkim za zajefajne spotkanko LWfilip - mojego maila masz , to dawaj foty
upiór Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Filip dawaj te foty i nie pękaj ZACNA jest tylko jedna , wszak maszynka Kolegi z woja to i po siędziec mogłem no ale to już temat do innej dyskusji . P.S Pozdrawiam serdecznie . No i foty bo Cię !yeah dopadną ciemną nocką .
Klubowicze robson Opublikowano 13 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2010 Witajcie Dzięki wszystkim znanym już i tym nowo poznanym Burgmaniakom za fajną imprezkę , szkoda tylko , że tak szybko się skończyła !yeah . No ale fotki to moglibyście faktycznie jakieś wrzucić , oczywiście tylko te ocenzurowane . Do zobaczenia następnym razem .
LWfilip Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Tak właściwie to mocno się zastanawiałem, które fotki umieścić na publicznym widoku bo na ten temat, w czasie ich robienia, nasłuchałem się sporo. Okazało się jednak, że jest kilka zdjęć, które pokazać można i nikogo nie powinny urazić !yeah chyba. Oczywiście większość materiału, prześlę na pocztę i tylko do prywatnej wiadomości uczestników spotkania. Nie, nie nie lękajcie się. Nie miały miejsca żadne ekscesy. Po prostu ma to zachęcać do brania udziału w imprezkach i wtedy jest się na bieżąco. Zamieściłem na forum tylko miniaturki. Po kliknięciu będzie fotka w większej rozdzielczości. Jeśli mimo moich starań, ktoś poczuje się urażony swoim widokiem, proszę o informacje i zdjęcie zniknie. Może nie wszystko było tak jak byście chcieli lub jesteście przyzwyczajeni. Ale starałem się aby wyszło jak najlepiej. Za niedoróbki bardzo przepraszam.Dziękuję z spotkanie.
Kaśka Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Ja również w imieniu swoim i drugiej Kaśki dziękuję wszystkim za spotkanko.... rzeczywiście rynek w Świeciu będziemy omijać wielkim kołem i przy Filipie już nikt nie bedzie wspominał coca-coli do następnego równie miłego !yeah
czaro69 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Gratuluję świetniej zabawy... !w00t Niestety w tym czasie byłem na targach sportów wodnych i oglądałem łódki. pozdrawiam Wszystkich cezary
upiór Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Witam . Filip Ty to jesteś Gośc . Zawitam do Ciebie w nocy i temat tych fotek obgadamy chi chi . Najpierw ten gośc z Bydzi dał tempo !w00t , potem siłą wsadzili mnie na jakieś cudo i jeszcze fotki zrobili a teraz masz Babo placek . Co na to poradzic takie czasy . A potem jeszcze za płotek musiałem cmyknąc .
LWfilip Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 @Upiór myślę, że dla Ciebie to i tak była fajniejsza imprezka. Spotkałeś Kolegę z wojska, zrobili Ci całkiem fajne fotki a ja to dopiero pokrzywdzony jestem Najpierw wmawiali mi, że Aprilia to jest dopiero H....a, i zanim wyrzucili kluczyki to jeszcze zaczęli odkręcać różne wtyczki. Mam to na zdjęciu.Trochę później, razem z jednym Gościem, połamaliśmy dwa kiepskie krzesełka. A już na sam koniec, kiedy opuszczałem w pośpiechu "ośrodek" zapomniałem zabrać ulubionej koszulki. I zaś strata. No i jeszcze te atrakcje na świeckim rynku. Kaśki wiedza o co kaman . Ale to i tak pikuś w porównaniu z wyczynem Fundiego. Mam nadzieję, że kiedyś !w00t i będzie git. Oczywiście Kaśki wiedzą o co kaman . No dobra. Ja bawiłem się świetnie. P.S. Nie pytajcie o Fundiego. Jak będzie okazja to na pewno sam opowie, wypijemy . Będzie kolejna , fajna opowieść do wspominek.
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Września 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Września 2010 Siemka. Coś obiło mi się o uszy że zaginęły kluczyki od pokoju.Jeśli tak to poniosę połne tego konsekwencję mimo że znowu spałem po za pokojem bo kolega z eMbLoNgA znów nie wpuścił mnie do pokoju . Oczywiście to żart z Dizelkiem !OKK .
Mareczek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Siemka.Coś obiło mi się o uszy że zaginęły kluczyki od pokoju Siemik Klucz zostawiłeś zapewne na szafie i zapomniałeś oddać.
LWfilip Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 I tu właśnie chciałem zdementować te wstrętne plotki jakoby Obywatel Siemik był zamieszany w porwanie i przetrzymywanie w celach przestępczych rzeczonych kluczyków. Kluczyki w stanie wskazującym na użycie, zostały odnalezione na wyżej wymienionej szafie. Co gorsza znajdowały się tam oba komplety co wskazuje na zmowę w/w. Normalnie nie mogę właściciel zadzwonił do mnie dopiero wczoraj. Czyli albo wcale nie wiedzieli albo takie mają tempo. Ale moja koszulka też się odnalazła i czeka na mnie w Tleniu. W takim razie, muszę jechać !zorro bo to dla mnie ważna koszulka jest. !OKK Acha i ktoś się pytał dlaczego jeden, mały talerzyk nie chce wychodzić z szafki?? Ponoć ma jakieś brzydkie sny czy coś takiego.
Bobas Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Jak będziesz jechał !zorro po koszulkę to daj cynk. Może przejedziemy się razem jak czas pozwoli
LWfilip Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Jak będziesz jechał !zorro po koszulkę to daj cynk.Może przejedziemy się razem jak czas pozwoli Mam w planie sobotę po południu lub niedzielę do południa lub po 15.00 ale to nic pewnego . Na dziś pogoda się poprawia więc plan jest dobry.
Klubowicze robson Opublikowano 16 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2010 Rzeczoną koszulkę ( czarna z orłem - chyba ) znalazłem w "naszym" pokoju i oddałem właścicielce ośrodka , z informacją ,że może ktoś się po nią zgłosi !zorro .
LWfilip Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Rzeczoną koszulkę ( czarna z orłem - chyba ) znalazłem w "naszym" pokoju i oddałem właścicielce ośrodka , z informacją ,że może ktoś się po nią zgłosi . A nie była to przypadkiem kura na motocyklu ?? !OKK Swoją drogą to pewnie chciałeś się odwdzięczyć za usiłowanie podprowadzenia Twojej koszulki? A ja Panie nie chcący żem to uczynił !zorro
Klubowicze robson Opublikowano 16 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2010 Rzeczoną koszulkę ( czarna z orłem - chyba ) znalazłem w "naszym" pokoju i oddałem właścicielce ośrodka , z informacją ,że może ktoś się po nią zgłosi . A nie była to przypadkiem kura na motocyklu ?? !OKK Swoją drogą to pewnie chciałeś się odwdzięczyć za usiłowanie podprowadzenia Twojej koszulki? A ja Panie nie chcący żem to uczynił !zorro A patrz Pan jakie to ptactwo do siebie podobne . Bliżej się nie przyglądałem , ale mogła być to kura .
Rekomendowane odpowiedzi