Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Z tego co było widać to Mareczek deklarował się, tylko nie wiem dlaczego nie ma go na liście Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Z tego co było widać to Mareczek deklarował się, tylko nie wiem dlaczego nie ma go na liście Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników spotkania.(Mareczek szt1) Przyjadę w sobotę , jeżeli nie będzie padało to a jak będzie padało to 4oo PS.Jak będzie wiadomo jaka (lokalizacja ) to bardzo proszę o jakieś współrzędne na GPS. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Lista Tleń On Tour 2010.1. michu 2. Jolka 3. siemik 4. upiór 5. LWfilip + 1. 6. robson 7. DIZEL 8. Arkadiusz 9. Mareczek 10. Ta dodatkowa osoba przy loginach to kolejni chętni na spotkanie. W moim przypadku to szwagier który, jak się pozbiera po imprezie to doleci na całkiem sporym 2oo . Myślę, że się Wam spodoba i będzie o czym pogadać. Co do obsługi fotograficznej to deklaruję pełną dyskrecję. Mam wielkie doświadczenie w tym temacie wiec nie rzucam słów na wiatr. !w00t Poprawiłem listę i cieszę się, że ilość chętnych rośnie . Dzwonię w środę do ośrodka i zapowiadamy się Tu strona ośrodka a współrzędne są takie : se naduś. jeszcze mapka dojazdu ale coś mi się numery przy ulicy nie zgadzają. Wyjaśnię to Mapka dojazdu. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Poprawiłem listę i cieszę się, że ilość chętnych rośnie . Dzwonię w środę do ośrodka i zapowiadamy się Tu strona ośrodka a współrzędne są takie : se naduś. jeszcze mapka dojazdu ale coś mi się numery przy ulicy nie zgadzają. Wyjaśnię to Mapka dojazdu. Jest super GPS przyjął współrzędne trasa i odległość znana tylko jeszcze małe pytanie? co będziemy jedli, (napoje to tradycyjnie wiadomo)co mamy przywieść. Kto zrobi sałatkę a kto śledzia w pierzynce? a może jest jakaś na miejscu Pani „Zosia” która przygotuje dla nas wieczorną biesiadę i rano śniadanie? Podejrzewam że na miejscu (okolicy ) niema żadnej knajpki ani biedronki gdzie można coś zjeść lub kupić. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 No to wiemy już wszystko. 1. Ośrodek znajduje się prawie na końcu ulicy Topolowej, wedle współrzędnych GPS 2. W temacie posiłków to nie prowadzą takiej działalności ale udostępniają kuchnię więc można pichcić samemu . 3. Zakupy z gatunku i jedzonko można wykonać w dwóch pobliskich sklepach ale Pani z ośrodka sugeruje zaopatrzenie w chlebek bo to jednak wieś i sezon się kończy, choć niczego nie przesądza. 4. Koszt tego jedno nocowego wyskoku to 30pln od sztuki człowieka . Czy to dużo czy nie to już nie moja sprawa. Mieszkanko w domkach. 5. Nie znam gustów Kolegów ale najbardziej jeśli chodzi o preferuję czarnego Specjala . Co do mocniejszych trunków to wypijam wszystko bez względu na nazwę byle by sponiewierało Przyjadę po pracy czyli około 15.00. Zarezerwowałem 10 miejsc. Mam nadzieję, że się załapię na spanie. Samochody parkują przed bramą a chyba będzie można postawić bliżej domku. Gdyby coś nie halo to mój numer +48 694 457 885 . No to tyle ode mnie. Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 A ja mam pytanie do Bydgoszczy. Kto z osób jadacych do Tlenia ma najbliżej na ul Chojnicką i mógłby mi odebrać lampę do przyczepki?info na PW lub tel Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wymieniłem dziś w Burgim olej i świece na irydowe. Żeby wymienić te świeczki trzeba mieć albo chude rączki albo mieć skończony kurs cyrkowca ( dojście tragiczne ) Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Żeby wymienić te świeczki trzeba mieć albo chude rączki albo mieć skończony kurs cyrkowca ( dojście tragiczne ) Krzysiu, chudych rączek nie masz, raczej normalne, więc kiedy byłeś na tym kursie???? Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Co do mocniejszych trunków to wypijam wszystko bez względu na nazwę byle by sponiewierało Widzę, że ludzie mają podobne gusty życzę udanej zabawy Ja muszę uregulować sprawy w Stegnie Jak nam się uda zobaczymy się w niedziele oczywiście jak mi aparatura zezwoli Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja muszę uregulować sprawy w Stegnie zobaczymy się w niedziele !YES oczywiście jak mi aparatura zezwoli !w00t Szkoda będziemy płakali !piwko i !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 No to widzimy sie jutro w tleniu !piwko ,a pogoda ma być superowa !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 10 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Co do mocniejszych trunków to wypijam wszystko bez względu na nazwę byle by sponiewierało !piwko Widzę, że ludzie mają podobne gusty życzę udanej zabawy !piwko Ja muszę uregulować sprawy w Stegnie !w00t Jak nam się uda zobaczymy się w niedziele !piwko oczywiście jak mi aparatura zezwoli Nie lubi nas Prezes po prostu , woli Stegnę !YES . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Września 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Siemka Właśnie wróciłem z pracy.Dziś,znaczy się wczoraj !scooter widziałem Tomka i bardzo był zmartwiony tym że nie może spotkać się z nami ale na zabicie smutku wziął ze sobą do Stegny cały bagażnik soków no i prosił abym wszystkich pozdrowił. W tej chwili temperatura na dworzu to ok.16* i bardzo duża mgła więc dzień zapowiada się pogodnie. Pozdrawiam i do zobaczyska ok. 13tej w Tleniu. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Siemka Właśnie wróciłem z pracy.Dziś,znaczy się wczoraj !scooter widziałem Tomka i bardzo był zmartwiony tym że nie może spotkać się z nami ale na zabicie smutku wziął ze sobą do Stegny cały bagażnik soków no i prosił abym wszystkich pozdrowił.W tej chwili temperatura na dworzu to ok.16* i bardzo duża mgła więc dzień zapowiada się pogodnie. Pozdrawiam i do zobaczyska ok. 13tej w Tleniu. tak wczesnie?o 13?kawy jakiejś po drodze sie nie napijesz? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No to bawcie się dobrze Płakać mi się chce, że nie mogę jechać z Wami !scooter Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Jeszcze jakieś 45min no może godzina i jadę spotkać się z Wami. PS. Przed chwileczka rozmawiałem z Prezesem prosił o przekazanie wszystkim pozdrowień on sam na obecna chwile nie jest w stanie podejść do komputera i pisać. !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nic mi nie pozostaje jak życzyć Wam udanej zabawy i do zobaczenia jutro !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 11 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja natomiast melduję się w Kowalewie ok. godz. 14 , tam na miejscu mamy z Upiorkiem małą misję , i myślę że ok. godz. 16 - 16.30 powinniśmy dotrzeć do Tlenia !scooter . Prosimy tych , którzy przybędą wcześniej o tradycyjne przywitanie chlebem i solą Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja wrocilem z Tlenia. Ekipa zgrana wiec spoko. Musialem wrocic ale zapewne nadrobimy te straty. Kogo nie ma tam niech zaluje pogoda i warunki superanckie.... Pozdrawiam i dzieki Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Z rana dojedziemy,spacerowym tempem bo 50ccm w składzie.. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Przed chwileczka rozmawiałem z Prezesem prosił o przekazanie wszystkim pozdrowień on sam na obecna chwile nie jest w stanie podejść do komputera i pisać. Taka prawda jeszcze czuję się tak jakoś dziwnie brakuje czegoś Dawać fotki !tut Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Września 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Siemka. Dojechałem szczęśliwie do domku i delektuję się teraz !tut bo jakoś trzęsie mnie wewnątrz . Dziękuję za mile spędzony czas i do zobaczyska przy najbliższej okazji. Pozdrawiam. Siemik Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dziękuję za spotkanie miło było poznać koleżanki i kolegów !tut Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dojechaliśmy szczęśliwie do domu. !tut Miło było spotkac starych znajomych i poznac Tych, z którymi wcześniej nie było okazji pogawędzic. Do następnego miłego zobaczyska. Pozdrawiam Burgerman Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 No więc ja również się melduję w domku. Miło było poznać tak zacne towarzystwo i do następnego razu. !tut Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi