Sympatycy siemik Opublikowano 1 Września 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Siemka. Nowy miesiąc się zaczął Będzie na pewno lepszy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Oby nie był gorszy to może czas się znajdzie na Bo jak mam czas to !OK leje deszcz a jak słoneczko świeci to !NOT mam inne pilne zajęcia.I w ten sposób licznik nie może przebrnąć magicznych 3600km !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Września 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Aby wrzesień upłynął nam wesoło i z uśmiechniętymi szczerze buźkami.Z pozdrowieniami przesyłam link od PREZESA "zacnej" http://www.youtube.com/watch?v=km1oyosph8g&feature=related Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam z wieczora !OK . Zacznę może od tego że ostatnio jestem mocno za jęty i czasu mało a to strop a to autostrada !NOT , i jeszcze wiele innych spraw na głowie . Tak siemiku to racja takie kawałki mogą odbudowac samopoczucie w tych czasach !OK . pogoda ostatnio do bani ale na 12 września ma byc baja bo jak nie to szaman ma kopa w .... . Nie wiem jeszcze czy pojadę w sobotę czy w niedziele mam wielkie naciski z centrali ale wstępnie temat obcykałem z gościem z ...... i dlatego nie wiem co mam począc , ale sprawą zajmie się rada nadzorcza i temat zostanie ustalony bez szkody dla obu stron !OK . Jak decyzja zostanie podjęta wiadomośc zostanie podana do publicznej informacji !OK !OK . A tak po cichu ciekawe czy Kolega nabył te lody na 100 % Mu nie odpuszczę !OK . Pozdrawiam serdecznie . http://www.youtube.com/watch?v=k7tcBNP1z8k&feature=related . Ciekawe czy to jest pewne !OK . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Września 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Panie i panowie po takiej muzyce i przemyśleniach wynikających z sentencji utworów jutro bujam się do pracy i na głowie będę stawał aby przyjechać w sobotę. Upiór. " rozjechałem się" melancholijnie !OK a Sylwia śmieje się ze mnie. Pozdrawiam. Siemik Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam wieczorową porą a was panowie co naszło tak nostalgicznie? Ubierać się cieplutko i śmigać, gęba uśmiechnięta myślimy sobie że słońce i ciepełko a co tam !OK nie dajemy się! Na 12 zapowiadają pogodę Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Basiu kochanie , a co Taka zdziwiona Upiórek i ZACNA wyruszają w teren to pogoda !OK . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Upiorku wcale nie zdziwiona na takie spotkanie musi być !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Września 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A czy będzie pogoda czy ni i tak przyjadę. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Fajna pioseneczka. Chyba zwariuję tego 12- stego jak będziecie brykać w Tleniu na swoich rumakach !OK Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 1 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Tak jak pisałem wcześniej , mogę przyjechać na nasze spotkanie tylko w niedzielę , ale czytam , że kolega z K.......a cosik kombinuje , że niby jakieś naciski z centrali , czy jakoś tak . Jeszcze zobaczymy - trochę czasu pozostało , może uda się jednak w sobotę . Gdyby do tego doszło , to faktycznie niech szamani załatwią dobrą pogodę , bo chyba nikt nie będzie spał w kasku , jak kiedyś w pewnym miejscu , tak zimno było !OK , prawda Upiorku ? Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Tleń On Tour !OK 11-12.09.2010 1. michu 2. Jolka 3. siemik 4. upiór 5.LWfilip Tylko nie ma decyzji co do miejsca. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Jedziemy w sobotę bo musimy przecież troszkę pogadać LWfilip - nie widzę na liście Jolki? Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 No fajnie .... pogoda ma dopisać i szamani mówili ze juz od juta ja się pisze na 12 i bedę z kumpelą - chyba ..... bo wczoraj sie wygwizdała ale jest oki narka Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 2 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Kasiu - jak z kumpelą , to może jednak przyjedzcie w sobotę , ja też postaram się być z kumplem , tylko kto w sobotę będzie budował ten kraj . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 !scooter . Jeszcze zobaczymy - trochę czasu pozostało , może uda się jednak w sobotę . No Robsonek , teraz gadasz do rzeczy Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dobrze robaczki to przejdzmy do konkretów ci którzy deklarują pobyt od soboty miejsce tak jak pisał LWfilip bo tak jakoś nie zdecydowanie widzę! Następna grupa wycieczki spotykamy się wszyscy 12 niedziela o godz. 12 przed restauracją Samotnia żeby się nie szukać po lasach Ja jako raczkująca kierowniczka po twardym jeżdzę co by się nie..... !scooter Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam , Robercik że by nie te lody to bym nie jechał w sobotę . Wpadnę w niedzielę jak liczyłem to pracujesz . Pozdrawiam !scooter . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A może by tak przesunąć o tydzień spotkanie ? Ale bym chciał też z Wami pojechać !scooter Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Babasku z tego co pamiętam to póżniej co nie którym nie pasuje, jeszcze nie raz będzie okazja na spotkania zawsze można powtórzyć jak będzie fajnie Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 To i ja się pojawie w Tleniu. Postaram się przyjechać z Kaśkami mam tylko nadzieje, że dadzą mi fory i wypuszczą mnie z Bydzi pół godziny wcześniej co byśmy do Tlenia wjechali razem Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Spoko... Włodku damy Ci fory i pozwolimy wyjechac szybciej a tak poważnie to fajnie ze polecimy razem Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Września 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 No to jedziemy Też się ciesze w takim gronie dwie laski i ja sam rodzynek Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Tleń On Tour 11-12.09.20101. michu 2. Jolka 3. siemik 4. upiór 5. LWfilip 6. robson 7. siemik + 1. Tylko nie ma decyzji co do miejsca. Rozumiem, że cała Nasza ekipa będzie okupować jeden domek Żeby mi po tem nie było, że się Panie skarżą, że chrapię P.S Baśka, naszywka dla Ciebie już jest. Wręczę ją Tobie kiedy się zobaczymy. Będą Ci Jej zazdrościć Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 To z Robertem będziesz spał na ganku . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi