Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2010 Pasi, godz. 14, C66. !happybth
Magda B. Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 A ja zadam pytanie szanownym Białołękowiczom. Jaką macie technikę jazdy ul. Mehoffera (od Modlińskiej do Choszczówki)? Jestem zmuszona często jeździć tamtędy i odpada mi tyłek na tych niemiłosiernych dziurach. Wcześniej jeździłam 50/h, ale teraz odkryłam, że jadąc 80, skuter "przelatuje" góra i mniej telepie. Jeździcie tam szybko, czy wolno? Chyba, że nikt tam nie jeździ... Pozdrawiam.
magart Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Ano niestety ta droga to masakra. Śmigam tamtędy na sobotnio-niedzielne spacery w okolicach Zakątka Dzik (czy jakkolwiek się to nazywa). Śmigam by 4oo i plomby próbują same wylecieć z zębów. Co do Twojego pytania to skłaniałbym się do wolniejszego przejazdu i odpowiedniego wybierania drogi (choć to ciężkie w tym przypadku) - poprostu szkoda sprzętu. Alternatywnie sugeruję jazdę (1) ul. Klasyków i w okolicach kościoła w lewo w Fletniową; lub (2) Klasyków, i za torami kolejowymi w lewo w Wałuszewską i dalej Polnych Kwiatów. Niestety - jest dalej, ale obie drogi są sympatyczne i w lepszym stanie niż wspomniana Mehoffera.
BrYhu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Mieszkam na Chszczówce i jeżdżę Mehoffera dosyć często, jakoś nigdy tam na licznik nie patrzę A ze względu na opisane przez Ciebie dziury wolę jeździć ul.Klasyków
Magda B. Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 No tak, czasami korzystam z tego objazdu, ale jak np. złapie mnie deszcz jadę Mehoffera, żeby było szybciej. Nie wiem, czy wiecie, dlaczego ta droga tak wygląda... To wina rozbudowy oczyszczalni Czajka. Mieli zbudować droge techniczną, a rozwalili zupełnie drogę obok oczyszczalni - nie istnieje juz, a teraz rozjeżdżają Mehoffera. przewalają się tam ciężarówki z różnymi syfami.
BrYhu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Zakątka Dzik (czy jakkolwiek się to nazywa). Dziki Zakątek
magart Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Zakątka Dzik (czy jakkolwiek się to nazywa). Dziki Zakątek No przecież mówię, że "jakoś tak"
monk Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 A nie mielibyście ochoty w najbliższy piątek zamiast kulania, wyskoczyć gdzieś na Białołęce na piwko czy dwa? Moja dusza usilnie domaga się khatarsis, poza tym skoro już przy temacie "Dzikiego Dzika"...
BrYhu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Bartek myślę że tooo bardzo słuszna koncepcja
monk Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 miód na moje.. oczy czyli pić do misia z teczki nie będę Poczekajmy jeszcze na chętnych i wybierzemy jakieś lokum, będące wypadkową naszych odległości
ucienta Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Czas przejsc do konkretow, bo nam sie impreza rozejdzie. Proponuje 20:30. Teraz Wasza kolej: gdzie?
Bart1 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 No to może i ja bym do was dołączył, żeby zapić smutki i bule po moim wczorajszym szlifie
ucienta Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 No to może i ja bym do was dołączył, żeby zapić smutki i bule po moim wczorajszym szlifie Dawaj. Napijemy sie razem! Co za tydzien...
monk Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jak uporam się z robotą wsiądę na skuta i zrobię rekonesans. Chyba, że macie jakieś sprawdzone "murki". Potrzeba nam i piwa i żarła !piwko Mi niestety zamknęli Beczkę pod blokiem, a fajna knajpka była
Arkadiusz Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 A nie mielibyście ochoty w najbliższy piątek zamiast kulania, wyskoczyć gdzieś na Białołęce na piwko czy dwa? No to co, pozostalo mi życzyć Wam udanego wieczoru i dużo gości Ps. I pamiętać szlifa można zaliczyć bez 2oo (wiem coś o tym) Hej ja zaraz też odpalam, ale !piwko
monk Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Niestety, wygląda na to, że Tarchomin w piątki kładzie się spać o 21-22, albo słucha dicso polo do 23, albo śpiewa karaoke w namiotach do białego rana. Stanęło więc na "dzikiego dzika zakątkowego" ok. 20.30. !piwko
ptaku_1 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Ja dzis raczej odpadam, chyba ze mi sie cos zmieni. Ale moge wam zaproponowac knajpe ktora jest otwarta praktycznie do ostatniego goscia. Jak jedziecie modlinska w strone Jablonny i jest rozjaz na legionowo i centrum jablonny, na swiatlach trzeba skrecic w prawo i zaraz w lewo, jechac wzdluz obwodnicy az do pierwszego skrzyzowania (jakies 500m). Na skrzyzowaniu jest knajpka. Zazwyczaj dosc pustawa ma tez ogrodek dania typowo grilowe (nic wyszukanego). Ma ten plus ze piwo jest duzo tansze niz w dzikim (chyba 6zl). Dla pijacych przystanek autobusowy (Buchnik) jest na przed rozwidleniem jakies 100m tam gdzie sie zjezdza z obwodnicy autobusy to 723, 731 nocny N63 To chyba nie jest duzo dalej od was niz choszowka.
monk Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Przeganiamy dziś swoje rumaki/klacze? !scooter
ptaku_1 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Ja dzis odpadam mam dyzur pod kompem, poza tym wlasnie wyczyscilem 2oo i nie chce uswinic bo jutro przyjzdza potencjalny zainteresowany.
magart Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Hm.... z pewną dozą nieśmiałości zapytuję, czy ktoś ma się ochotę dzisiaj kulnąć w tej iście wiosenno-syberyjskiej aurze ? !V:). Ratusz godz. 20.00. Propozycja traski - okolice Jabłonny z postojem na herbatę/kawę w McLegionowo
ptaku_1 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Ja moze podjade jak mi stuki-puki odpala, Proponuje tez niesmialo godzinke 19,00 (bedzie troszke cieplej)
magart Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Paweł wiem, że obecnie każda godzina wczesniej = cieplej. Ale fizycznie nie dam rady na 19.00 !V
pisklak Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Paweł wiem, że obecnie każda godzina wczesniej = cieplej. Ale fizycznie nie dam rady na 19.00 !V Ja też bym preferował 20:00 i mam nadzieję, że w końcu uda mi się dojechać Pozdr. Pisklak
ptaku_1 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 To 20,00 postaram sie byc. Mam nadzieje ze Burek odpali bo stoi nie ruszany 2 dni na tym mrozie.
Rekomendowane odpowiedzi