Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 Może i ja się wybiore
Sympatycy szorstki Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 I ja się chętnie wybiorę z Wami. Jak pogoda dopisze, to miło będzie polatać wieczorkiem. Grzesiek, zdzwonimy się, to może podjadę do Ciebie i ruszymy razem. pzdr
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 I ja się chętnie wybiorę z Wami. Jak pogoda dopisze, tomiło będzie polatać wieczorkiem. Grzesiek, zdzwonimy się, to może podjadę do Ciebie i ruszymy razem. pzdr Nareszcie Jak coś to dzwoń !OK
ucienta Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Dzieki chlopaki (i Ewo !scooter )! Bylo super !OKK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 Dzięki wszystkim za wspólne kulanie bereta.Było !OKK Pozdrawiam wszystkich ,a szczególnie naszą nową koleżanke !scooter Wymiatasz dziewczyno tym X-maxem że siiookk !OKK
ptaku_1 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja juz po paru browarkach w domku. Dzieki za wspolne kulanie. !scooter Co do kolezanki Ucietej to az strach pomyslec co by bylo gdybys dosiadala jakiegos T-maxa albo GP800, !OKK Znowu bylem najwolniejszy.
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2010 Po małej przerwie w dostępie do sieci, też dzięki za miło spędzone chwile i małe polansowanie się na Szkoda tylko, że tak szybko "zawinęliście" się na Dębe. Niestety nie dane mi było śmignąć z Wami, bo koleżanka mojej Ewy (Ula) dołączyła do nas, na nie do końca odblokowanej pięćdziesiątce. A sądząc po jeździe naszej pięknej koleżanki Ucienta, chłopaki wyciskali pewnie do Dębe, ostatnie konie mechaniczne z maszyn, coby Ją dogonić... Mnie zaś pozostało popatrzeć z Ewą i Ulą na zachód słońca na molo dzikiej plaży i później lajcikowa jazda 50 km/h z Ewą na plecaczka i za Ulą na pięćdziesiątce... pzdr
ucienta Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Przestancie, bo sie zarumienie !OKK Albo kupie cos wiekszego !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2010 Co ja widzę !OKK fajne kulanie mieliście. Nawet jakieś wyścigi były !OKK Kurde, że mnie nie było
magart Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam ktoś ma ochotę się dzisiaj kulnąc po okolicy ? Monk i ja spotykamy się dziś o 20.30 pod ratuszem na Białołęce i LANSUJEMY się
Prof2k Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Jak dam radę odwieźć rodzinkę na 20 do domu to spróbuję dołączyć Na razie szanse są 50:50 :/
magart Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 Ozz1, Monk - dzięki za wspólne wczorajsze kulanko. Szkoda, że pogoda się trochę spartoliła
monk Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ba, pewnie, że warto ..najbardziej podobał mi się motyw wjazdu pod lejącą chmurę, nawrót i wyjazd spod lejącej chmury motyw dobry na kreskówkę
magart Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Może w najbliższy piątek powtórka z rozrywki ? Może uda się w końcu dotrzeć na to molo w Serocku :) Pogoda zapowiada się całkiem znośna i chyba ucieczka przed deszczem nie grozi
monk Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 U mnie będzie ciężko. Od razu po pracy mam randkę (17-19), a potem jak wpadnę w domowe obowiązki, to chyba już nie wyjdę :/ Ale idźcie i znajdźcie w końcu to molo, to następnym razem dojedziemy bez błądzenia
BrYhu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jeśli nic mi nie wypadnie to chętnie pośmigam wokół komina :)
magart Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 BrYhu to wstępnie o 20.30 pod ratuszem. Kto wie, może jaki ptak przyleci jeszcze lub inna panna utnie sobie z nami małe kulanko, albo inna zacna osoba dołączy
Gość Aszi_80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 witam, jeśli chodzi o plażę z pomostem w Serocku to : wjeżdżając do Serocka na drugich śiwatłach w prawo i dookoła rynek. jek się znajdziecie po porzekątnej na rynku to dajecie w prawo i wdół ostro walicie aż się na molo zatrzymacie !OK) chetnie bym pokulał się tam z Wami ale niestety mam rodzinny wyjazd, następnym razem, szerokości !
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jest szansa że będe. !OK
monk Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 kurcze, pojawiła się szansa !OK ..muszę być tylko grzeczny do piątku !OKK i na guglomapach jest widoczne (chyba) molo.. tak tuż pod chmurką
BrYhu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 BrYhu to wstępnie o 20.30 pod ratuszem. Jak na dzień dzisiejszy !OKK !OK
ptaku_1 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja w piatek nie dam rady, jutro moze bym znalazl czas ale piatek odpada !OK
Ozz1 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Niestety pracuje w piątek do 22 !OK . Chętnie bym się przejechał poszukać mola.
Rekomendowane odpowiedzi