zx_space Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 monk, malina666, ptaku_1 (+ Antenka), zx_space dzięki za wspólne kulanie bereta w tak ciepłej atmosferze !happybth Legionowski kebab jak zwykle dawał radę Koncert na pustą rurę Yoshimurę w tunelu "Wisłostrada" bezcenne - pozostanie na długo w mojej pamięci - monk jeszcze raz gratki z tego nabytku !happybth Zx_space - Twój "gutek" jest w dechę !happybth Jeszcze raz dzięki Dzięki !scooter
Barti Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Szkoda mi teraz że nie wpadłem do was !happybth Ale już niedługo będzie więcej okazji z racji zmiany miejsca zamieszkania !scooter Monk poprostu brak słów... !happybth Wymiatacz ten wydech !happybth
Artemis Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ta Yoshimura to niezła rura jest Prawdziwa muzyka dla uszu, powinniście sprzedawać to jako dzwonek do komórki Gratki z zakupu!
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2011 Widzę, że nowy "wyfuk" Monkowego t-maxa został już oficjalnie zaprezentowany. !happybth Bartek, a może wstawisz parę fotek i opiszesz swoje pierwsze wrażenia z jazdy z nowym kominkiem (i nie tylko) w Dziale ulepszone T-maxy. No, nie daj się prosić !tut !happybth
Gość tool7001 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 to kiedy następne spotkanie pod Gminą ? !happybth
magart Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 to kiedy następne spotkanie pod Gminą ? Bliżej piątku pewnie się coś wyjaśni
Klubowicze Jordan Opublikowano 7 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2011 Widzę, że nowy "wyfuk" Monkowego t-maxa został już oficjalnie zaprezentowany. Bartek, a może wstawisz parę fotek i opiszesz swoje pierwsze wrażenia z jazdy z nowym kominkiem (i nie tylko) w Dziale ulepszone T-maxy. No, nie daj się prosić Popieram Grzesia Jak możesz zrobić małą prezentacje fotkową i zdać oficjalną relację z posiadania nowej zabawki przy skucie to bedzie miło cena zakupu czas oczekiwania itd. a tak poza tym to gratki za zakup
monk Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Również dziękuję za wspólne śmiganko Gutek to mała śliczna maszynka Coś napiszę, tylko potrzebuję jeszcze trochę czasu, by objąć szerzej temat. I dziękuję
magart Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Ktoś ma ochotę na małe kulanko w najbliższy piątek 1/04 ? I nie jest to żarcik prima aprilisowy. Tradycyjnie Urząd Gminy Białołęka przy Modlińskiej, godz. 20.00.
Bart1 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Jesli pogoda dopisze, to ja bardzo chetnie ,spotkam sie i pokulam
magart Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 Ktoś ma ochotę na małe kulanko w najbliższy piątek 1/04 ? I nie jest to żarcik prima aprilisowy.Tradycyjnie Urząd Gminy Białołęka przy Modlińskiej, godz. 20.00. Małe przesunięcie na 21.00
monk Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 w domu mówią, że dam radę A cisza nocna dopiero od 22.00 !OKK
Bart1 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Rozumiem że tu taka cisza bo wszyscy się z Tarcho wyprowadzili I to po tym jak nam piekny most otworzyli Jeśli ktoś nowy by sie wprowadził dajcie znaka
szpadliszi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ja co prawda Nowy Dwór , a nie nowodwory - ale na spocik + kulanko zawsze chetny
tomson81 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ja często bywam na tarchomnie bo tam mieszkałem z rodzicami, teraz do nich wpadam. jakby ktoś chciał sie pokulać to można jakieś traski uskutecznić
szpadliszi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 no ... na nowym nabytku to sie lata . co ? dajcie termin i kulamy
tomson81 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Może jakoś w weekend wieczorkiem albo po południu. Pogoda ma być podobno ładna
Bart1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja w weekend siedze w robocie Ewentualnie w ten Piątek wieczorkiem bardzo chętnie Fajno że ktos się tu odezwał, bo jakaś lipa skuterowa na tym tarchominie
ptaku_1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 nie lipa tylko ludzie zarobieni, poza tym troszku osob przesiadlo sie na biegowce. Wlasciwie ja w piatek tez chwile czasu moze bym znalaz (mozna by bylo facjaty poznac, bo jakos was nie kojarze)
szpadliszi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Fak, jutro z rana wylot na krótkie wakacje ... na nastepnym jestem na 100%
Bart1 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Panowie jest tu kto ?? Może jakoś coś gdzies udało by nam się ustawić tak jak kiedyś na kulanko !scooter
Czarekleg Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Ja co prawda nie Tarchomin ale na kulanko zawsze chętnie się wybiorę, i przy okazji poznam nowe twarze.
Gość maxell Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Jakby coś kiedyś, gdzieś...to wchodzę w to
Jerry_R Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Zapraszam na RWBN'y, spot'y, wypady w weekend
Rekomendowane odpowiedzi