magart Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 To w razie czego daj znać - to przyjedziemy i spróbujemy odpalić na pych !V
monk Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 hmmm... mahrne szansę.. ale postaram się.
Glub Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dryndnijcie do mnie. Byc moze o 20:30 bede mogl odjechac juz z pod teatru. Albo podjechalibyscie po mnie? 663647261
Gość Halski Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 to może i ja wpadnę jak znajdę kalesony !V mogę się trochę spóźnić więc jakby Was nie było ruszę w stronę McDonalda w legionowie.
monk Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 A tak przy okazji, czy MC w Legionowie to funkcjonuje? Tam swego czasu dobudowywali górę i nie wiem czy aby na pewno zaserwują nam ciepłą herbatkę.. !V
ptaku_1 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 zaraz pojde sprawdze czy stuki-puki odpalaja, jak odpala to podjade na rekonesans i za 30 min zdam relacje.
monk Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ..to znajdziemy następny ..załóżcie kamizelki, bo Tarchomin gęsto spowity mgłą !V
Gość Halski Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jednak nie znalazłem kaleson
ptaku_1 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dzieki Panowie wa wspolne kulanko i za opowiesci niezwyklej tresci o predkosciach z piekla rodem i slizgajacych sie oponach
magart Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 I ja dziękuję, że znalazło się kilku zakręconych, żeby pokulać w taki ziąb . ps. Paweł czyżby była pogadanka w domu w temacie łysych opon ?
Glub Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 i ja dziękuję za mroźne kulanko grzane manety must have
monk Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Miło było Również dziękuję No i w końcu Glub wrócił na trasę !happybth @Paweł, powiem tak: Cicha woda brzegi rwie Mam tylko nadzieję, że Antenka nie urządziła Ci wczoraj Constantine'a w domu
Pieniek Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Pogoda super a tu cisza aż piszczy. Czyżby wszyscy zakończyli już sezon. Z wieści prawobrzeżnej wawki. Dzisiaj odbywa się KJS Puchar Jesieni czyli samochodowe rajdowe przedszkole. Odcinki są zlokalizowane na Torze FSO Żerań, terenie EC Żerań wjazd od ul. Myśliborskiej, przy Polfie Tarchomin i na Autodromie Bemowo. Ja zaraz wskakuję na !scooter i będę krażył w tej okolicy gdzieś do 14-15. Jeśli ktoś zechce dołączyć dzwońcie 501-196-828. Pozdrawiam Pieniek.
monk Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Jeśli ktoś ma wolną chwile i ochotę zapraszamy na białołeckie piwko !happybth Zbiórka w sobotę o 20.00 pod ratuszem. Osoby z tupetem poniżej Muhammada Aliego wstęp wolny !tut !happybth !piwko
ucienta Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 A powyzej? !piwko Chetnie sie napije !happybth !piwko
ptaku_1 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Agnieszko, Bartku dzieki za wspolnego browarka. Trzeba czesciej uskuteczniac takie integracje.
ucienta Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Ja rowniez dziekuje. !OKK Koniecznie musimy zrobic z tych spotkach nowa swiecka tradycje !OKK
monk Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 (Ptaku, Antence też podziękuj za piwko ) I ja również dziękuję !OK Knajpka nawet mnie miło zaskoczyła. Mają dobre grzańce, które faktycznie grzeją dziwne WiFi dzwonki, przewijak i żyrafę.. No i intrygującą górę, na którą jeszcze nie dotarłem Edit: Okidoki, W tym tygodniu plan jest taki, coby w piątek 29.10 się spotkać w Beczce.
ptaku_1 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Wybiera sie ktos na wigilie 4oo? Mam jakis straszny wstret do komunikacji publicznej.
magart Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Wiem, że zabrzmi to jak namiastka Elefantentreffen, ale może ktoś ma ochotę na małe zimne kulanko w najbliższy piątek !happybth Proponowana godzina i miejsce spotkania: Urząd Gminy Białołęka, godz. 20.00
ucienta Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 W ten piatek niestety nie moge. Ale w przyszly jak najbardziej !happybth
magart Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 monk, malina666, ptaku_1 (+ Antenka), zx_space dzięki za wspólne kulanie bereta w tak ciepłej atmosferze !happybth Legionowski kebab jak zwykle dawał radę !scooter Koncert na pustą rurę Yoshimurę w tunelu "Wisłostrada" bezcenne - pozostanie na długo w mojej pamięci - monk jeszcze raz gratki z tego nabytku !happybth Zx_space - Twój "gutek" jest w dechę !happybth Jeszcze raz dzięki
malina666 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 można posłuchać solo na rurze !happybth
magart Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 można posłuchać solo na rurze !happybth malina666 a autoryzację na publikację mojej dłoni z telefonem masz ? bo jak nie, to czeka Cię !happybth !happybth
Rekomendowane odpowiedzi