qszysiek Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Z innej beczki: jak niskokosztowo zmienić opony w Hondzie? Zdjąć samemu koła w garażu i gdzieś (?) zawieźć? sam zdemontuj koła i jedz do "wyrwa"na zielonogorskiej tam wymienią i wyważą.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Spokojnie, chwilowo pada, ale popatrz na wykres dalej
Arcadio Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 cześć śledzę temat, chętnie polatałbym jutro tymczasem, niedawno ustrzelony we Francji
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 cześć śledzę temat, chętnie polatałbym jutro tymczasem, niedawno ustrzelony we Francji Jak to się nazywa?
Tolek Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Can Am Spyder chyba produkują go w Kanadzie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Can-am Spyder - oficjalna strona http://can-am.brp.com/spyder/ albo strona polskiego dealera http://www.taurus.gda.pl/pl/spyder/ Poniżej linki do kilku filmów o Spyderze: Koledzy, po konsultacjach meteorologicznych z kolegą Krissem, zaplanowaliśmy wstępnie jutrzejszą przejażdżkę. Start ok. 11.30-12.00 z Głębokiego powrót na godz. 15.00. Czy są chętni na prawdopodobnie ostatnią wspólną przejażdżkę...?!? Pogoda ma dopisać więc może i frekwencja rownież. Zapraszamy
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Zaczynam pracować nad moją żoną ! Mam taką propozycję, żeby - jeśli już będzie ustalony termin - zawiadomić Rysia (bo nie ma komputra) i innych, którzy mogą nie wiedzieć.
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Zaczynam pracować nad moją żoną ! Mam taką propozycję, żeby - jeśli już będzie ustalony termin - zawiadomić Rysia (bo nie ma komputra) i innych, którzy mogą nie wiedzieć. Artur, opracujesz jakąś trasę...?
minimi1 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Ja maluję buuuuuuuuuuuuuuuuuu tak więc proszę mnie nie denerwować- życzę miłej drogi i zdjęcia proszę
grota10 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Ja jestem chetny ,ale przed 15 musze byc w domu.Moze start przyspieszymy nieco?
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Ja maluję buuuuuuuuuuuuuuuuuu tak więc proszę mnie nie denerwować- życzę miłej drogi i zdjęcia proszę Piotruś, zrób sobie trzygodzinną przerwę Ja jestem chetny ,ale przed 15 musze byc w domu.Moze start przyspieszymy nieco? Co masz na myśli mówiąc może start przyspieszymy nieco...?!? Np. godz. 11.00...?!?
kunisz Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 taki mi sie podoba to ja już wolę stać samochodem w korkach, ale tak to fajny Zaczynam pracować nad moją żoną ! Mam taką propozycję, żeby - jeśli już będzie ustalony termin - zawiadomić Rysia (bo nie ma komputra) i innych, którzy mogą nie wiedzieć. już jestem aktywny, ale dzięki za pamięć
marekb9t Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Piękna i Bestia już w zimowym garażu ale nie widzę przeszkód że by wyprowadzić na spacer. Tylko nie wiem co kierowniczka budowy na to bo się szlaja gdzieś po koncertach z córeczką.
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Koledzy, a więc zapraszamy na prawdopodobnie ostatnią w tym sezonie, wspólną przejażdżkę GZ. Pogoda ma być ładna i nawet słoneczna, więc fajnie by było jakby frekwencja członków GZ też dopisała. Przewidywany czas przejażdżki około 3,5 godziny. Kierunek: byłe NRD. Start o godz. 11.30 na stacji 123 w Lubieszynie, powrót około godz. 15.00. Lista uczestników: 1) Urbi 2) KriSSo 3) ArtCho (na 90%) 4) ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Lista uczestników: 1) Urbi 2) KriSSo 3) ArtCho (na 90%) 4) grota10 5) ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 [ Piękna i Bestia już w zimowym garażu ale nie widzę przeszkód że by wyprowadzić na spacer. Tylko nie wiem co kierowniczka budowy na to bo się szlaja gdzieś po koncertach z córeczką. Marek, przyjeżdżaj! Mam nalepki Burgmanii
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Chłopaki, śpicie...?!? Co taka cisza w temacie...?!? Nie bójcie się deszczu, który teraz pada... w nocy przestanie, a około godz. 11-tej wyjdzie słońce, które będzie nam towarzyszyło do godz. 16-tej. Zapraszamy bardzo serdecznie na jutrzejszą wspólną przejażdżkę, czekamy na kolejne deklaracje...
burgifan Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Lista uczestników: 1) Urbi 2) KriSSo 3) ArtCho (na 90%) 4) grota10 5) burgifan (na 90%) 6) ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Jeszcze chyba trzeba zadzwonić do Melmacie. On zajęty remontem chyba nie siedzi w internecie. Mogę to jutro rano zrobic.
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Jeszcze chyba trzeba zadzwonić do Melmacie. On zajęty remontem chyba nie siedzi w internecie. Mogę to jutro rano zrobic. Wysłałem do Maćka, m.in. też smsa, ale oczywiście możesz zadzwonić jutro rano. Super by było jakby On też się przyłączył.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Wysłałem do Maćka, m.in. też smsa, ale oczywiście możesz zadzwonić jutro rano. Super by było jakby On też się przyłączył. A coś odpisał?
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Jeszcze nie, ale Rzelu i Roger potwierdzili KriSSowi...
Rekomendowane odpowiedzi