Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dziękuję wszystkim obecnym za spotkanie z Cusiem w Chudowie w miłej i pełnej słodkości atmosferze. Oby takich okazji było wiele - na tak liczne spotkania. Choć Cuś był dobrze karmiony u Ewy i Artura -BB to w Chudowie próbował po kryjomu wszystkich dzisiejszych wypieków i nasze opinie były zgodne - PYCHA!. Dla nowicjuszy dzisiejsze spotkanie niech będzie przykładem, że tak jest zawsze na spotkaniach czwartkowych i zawsze mogą kupić frytki - wiadomo komu :-))) ZDROWYCH, SMACZNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT. KOLOROWYCH PISANEK, SŁONECZNEGO I DYNGUSOWEGO PONIEDZIAŁKU.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2014 super było słodko, gwarno i tłoczno CUŚ przekazany, kamizelki podpisane, księga wypełniona Świąteczne całusy uskutecznione Dla nowicjuszy dzisiejsze spotkanie niech będzie przykładem, że tak jest zawsze na spotkaniach czwartkowych i zawsze mogą kupić frytki - wiadomo komu :-))) ja idę na odwyk , koniec, szlus ... frytki zostawiam Prezesowi
Miro71 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 i ja dolacze sie do zyczen wszystkim zycze Wsolych Swat, smacznego jajka i szynki, mokrego dingusa i czego sobie tylko zyczycie .....
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wszystkim życzę kosza pełnego kolorowych pisanek a że porządek musi być, to szczególnie dla Ciebie Miro, no i może jeszcze dla Antona poniższy wykaz :-)
Miro71 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Patryk czy Ty piszesz z polskiego kompa, bo teraz nie wiem czy zapakować "woda" czy wóda ?????? pytam bym nie wyszedł na glu.. la ;-) a mówili: Deutsche Sprache schwierige Sprache, a tu polska spracha jeszecze cięższa jak niemiecka ......
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Miro bierz obie. Jak zużyjesz tą 45% to ta niegazowana będzie jak znalazł
Miro71 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Artur dzięki za podpowiedz woda się przydała :-) PS. już mnie tak ten kac nie męczy hihihih
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Miro bierz obie. Jak zużyjesz tą 45% to ta niegazowana będzie jak znalazł Zwierzęta - czy co? He?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Panie i reszta ,możliwe że w czwartek odwiedzi nas w Chudowie Zdun z ekipą.Jadą na Korsykę a po drodze może do nas zahaczą.
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kto pożyczy i przywiezie do Chudowa mi skaner do slajdów? Tylko na parę godzin.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Panie i reszta ,możliwe że w czwartek odwiedzi nas w Chudowie Zdun z ekipą.Jadą na Korsykę a po drodze może do nas zahaczą. kurcze a miałam się pakować na wyjazd ....
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 kurcze a miałam się pakować na wyjazd .... Problem? Nie. Po spotkaniu jedziemy WSZYSCY i pomagamy w pakowaniu W końcu, z tego co pamiętam, walizka jest XXXL!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Anton !!! chcesz uczestniczyć w pakowaniu się kobiety na tygodniowy wyjazd ???? szaleniec jak nic
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2014 O której się spotykacie? Będę w okolicy to może uda mi się do Was podjechać.
Sympatycy Anton Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 O której się spotykacie? Będę w okolicy to może uda mi się do Was podjechać. Najczęściej około 18:00, bo jeszcze paru z nas pracuje. hi hi hi hi
Sympatycy pawel883 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wiesiu będziemy od 17;00. ps.Zdun potwierdził wizytę,grupa jadąca na Korsyke będzie w Chudowie 17-17;30
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Spróbuję dotrzeć na 18. Wcześniej nie da rady.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2014 krucabomba tacy goście a ja nie wiem czy mi się uda dziś dotrzeć
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie ma Szefowej - nie ma frytek, Jest Szefowa - ........... -
Jaki 40 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja też w pracy.Wielka szkoda bo goście zacni,pogoda dopisuje.Pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie ma Szefowej - nie ma frytek, Jest Szefowa - ........... - A ja myślałem że odwrotnie : Jest Szefowa - nie ma frytek (bo Szefowa może za :pizza: ) Nie ma Szefowej - frytek nadmiar To znaczy że dzisiaj się obeżremy frytkami ? MIGU ty się dzisiaj nie wyMIGAsz
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wiesiu + córka, Przemo, Zdunie + Muszkieterka, Miętusie .... super było Was zobaczyć ... mimo, że waliza jeszcze nie spakowana "korsykanie" ... super wyprawy, samych pogodnych dni i wracajcie bezpiecznie skrzynia na pomidory sklecona teraz czas na pakowanie ... :)
Sympatycy Anton Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 W drodze do domu nie padało, ale nawierzchnia była od Skoczowa mokra Dziękuję za następne miłe chwile z Wami spędzone. Korsykańczykom, jeszcze raz szczęśliwej podróży. No i czekamy na relacje Wiesiek - miło było Cię znów zobaczyć.
zenon Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dziękuję za spotkanie czwartkowe, dziś było nas wielu.Całej grupie Korsykańskiej życzę szczęsliwej podróży i dużo wrażeń z wycieczki.
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Takich miłych gości zapraszamy częściej! Przepraszam, że tacy nieprzygotowani byliśmy i wycieczki po zamku nie zorganizowaliśmy ale w czwartki Biała Dama ma wolne bo obawiają się tak licznie przybywającego rycerstwa na rumakach. Czasem jednak dochodzi do małych potyczek o względy Białej Damy. Tak, dachu tez nie zdążyliśmy zrobić! Szerokiej, bezpiecznej podróży. Z przyjemnością będę śledził bieżące relacje z wyprawy.
Rekomendowane odpowiedzi