Skocz do zawartości
Forum Burgmania

TVN Turbo Jedno?lad- Program o maxi- skuterach

𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Żeby nie było, że nie poinformowałem... :wacko:

Dla wszystkich którzy s? głodni programów TV stricte o maxi- skuterach (tych o piędziesi?tkach też praktycznie nie ma) mam informację:

W najbliższ? sobotę o godzinie 11- stej w TVN Turbo będzie premiera programu "Jedno?lad" a w nim co? dla fanów dużych skuterów.

Program TVN Turbo Sobota 26 Listopad

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

13

• Kubo

7

• -=Dee Jay=-

5

• rudy_56

5

Opublikowano

zdradzisz jakies szczegoly?

• Administrator
Opublikowano

Ja nic nie wiem... ja tylko co? słyszałem :wacko:

Opublikowano

Mariusz a może dla tych co nie odbieraj? TVN turbo dało by się nagrać ten program i zapodać na serwer???

Hmm czyżby?my się mieli spodziewać ojca dyrektora w TV :wacko:

Opublikowano
:wacko: ojciec dyrektor przejmuje media w kraju ;)
Opublikowano

Nastawiłam ,,budzik'' na 10.40 - więc będe miała czas na siku i wode sodow? przed Tym wydarzeniem :wacko:

!tut

Opublikowano

Ja niestety nie obejrze, brak tego kanału w ofercie kablówki !tut

Nagra kto? może ??

Paweł

Opublikowano

kogo ja widze na TVNTurbo. Ojciec dyrektor! :wacko:

na razie 3-sekundowy zwiastun !tut

wow! poszlo w satelite ;)

Opublikowano

BRAWO PREZES!

Opublikowano

Fajny program :wacko: ale Mariusz please zamień się z tym go?ciem i to Ty prowadĽ ten program , bo sorry ale on sie do tego nie nadaje ;)

Burgman pięknie wypadł, ale zauważyłem również moj? Apkę na filmie :) fajnie się prezentuje !tut

Byle więcej takich programów... (szkoda, że nie moge powiedzieć, że ide pojeĽdzić :) )

Opublikowano

Debiut udany tak trzymać. !tut

W Jedno?ladzie mogli by czę?ciej poruszać sprawy zwi?zane o tematyce skuterowej.

Opublikowano

Ktos to nagrał???Prosze o nagranie.....

pozdro

majon

Opublikowano

Prezesie .... Gratulacje !tut

Oby czę?ciej było o skuterach w TV ;) i by?my czę?ciej mogli Ciebie tam widziec :)

Wzruszyłam się nieziemsko t? prezentacj? Runnerka :wacko: wkońcu od niego się zaczeła moja przygoda ze skuterami :)

Opublikowano

No no no !tut słowa godne uznania, widzę Mariuszu ... zaczynasz propagować skuteryzm szeroko pojęty. Teraz nie ma odwrotu zostaniesz chyba okrzyknięty "OJCEM SKUTEROWCÓW" hehehe ....

Powodzenia w następnych odcinkach , no wła?nie kiedy następny ;) i co w nim.

Pozdrawiam

Tak trzymać. :wacko:

Opublikowano

powtórka o 15:30

Opublikowano

Qrka,. tak chciałem ogl?dać, a niestety nie było mnie w domu, już jestem i z chęci? skuszę się na powtórkę o 15:30 ;)

Powiadacie, że zobaczę tam naszego Prezesa, tak? !tut

A swoj? drog? co s?dzicie o samym programie "Jedno?lad"? Uważam, że zbyt mało czasu po?więcaj? na nasze ukochane maxiskutery, ale zdaję sobie sprawę, że to często sponsorzy i większo?ć widowni o tym decyduje, co jest emitowane. O sporcie motocyklowym powinien być oddzielny program, a w tym jedynie testy zarówno nowych jak i używanych motocykli oraz prezentacje i relacje z targów, spotkań, zlotów...A czy prowadz?cy jest wg Was dobry? Pewnie,kiedy dzisiaj obejrzę Prezesa, to stwierdzę to, co moi poprzednicy w tym po?cie :wacko:

Z chęci? poczytam Wasze opinie!

Opublikowano

Juz widze jak pudruja Mariuszowi lepetynke co by sie nie swiecila w swietle jupiterow !tut

pozdro

majon

Opublikowano

Ogólnie program jedno?lad jest do kitu, szczególnie prowadz?cy...ilu ich tam już nie było a żaden się nie przyj?ł !tut

Ale maxi skuterki zawsze miło widzieć w TV

Opublikowano

Cacy :wacko:

Teraz po takiej 'reklamie' można się spodziewać tłumu nowicjuszy !tut w waszym gronie maxi - maniaków...

Gratuluje ;)

Opublikowano

Powtórek o 15:30 nagrywam... wiec jakas godzinke póĽniej powinno sie na serverku pojawić !tut

• Administrator
Opublikowano

Poprosze o link do nagrania. Niestety nie mam TVN Turbo a chetnie bym to zobaczyl. Oby wreszcie bylo wiecej programow o nas i maxi skuterach, bo nie watpliwie mimo ze nie ogladam prawie wcale TV to takie programy chetnie bym ogladal. Pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

No kto nie widzial , niech żałuje , albo obejrzy fragmencik z tego linku burgmania w jedno?ladzie 25mega divx, tylko prezes !tut

Opublikowano

Widzialem jestem pod wrazeniem,kolejny wywiad dla mediow -BRAWO.

P.s.Mariusz teraz juz jestes prezesem" prawidlowego"klubu.

Opublikowano

Widze że mnie tetsuo ubiegłe?, własnie miałem podawać linka :P

Wyst?pienie naprawde suuuper, gratuluje, i aby więcej takich programów

Pozdrawiam serdecznie

damles !tut

Opublikowano

No prezes ... klasowa wypowiedz !tut

Magda nawet stwierdziła ze wypadłes o klase lepiej niz ten młotek co Cie zapowiadał ...