Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

A może by pojechać do kopalni soli w Kłodawie , odległość 150km wiec nie daleko

Opublikowano

No tak tylko mnie nie będzie a tu już Kłodawa, Kazimierz :ninja:

Bądzcie ludzcy ... umawiajcie się od jutra jak już będę poza zasięgiem netu :Jumpy:

A tak na serio bawcie się dobrze jak mnie nie będzie.

Pozdrawiam ...

PJS

Opublikowano

Ja odpadam bo jadę na tygodniowy urlop. Może uda mi się podskoczyć w czwartek pod c66 jak pogoda będzie git.

• Sympatycy
Opublikowano

Działka na razie odpada więc może do tej kopalni ? wycieczka ?

• Klubowicze
Opublikowano

Musze Was trochę przystopować Panowie.

Wycieczki po kopalni soli w Kłodawie są tylko w dni robocze (chyba), więcej info tu:

http://www.sol-klodawa.com.pl/turystyka

A dobrze Wam tak!

• Klubowicze
Opublikowano

Wiec ustawiamy sie na mecz piatkowy... z !piwko ;) A Ty Pgizi nie chcesz z nami sie bawic,to nieeee!!! :( A Ja myslalem,ze jestesmy kolegami...,ze nas lubisz i w ogole... no ale coz... skoro wolisz z zona :)

• Klubowicze
Opublikowano

Wiec ustawiamy sie na mecz piatkowy... z !piwko ;) A Ty Pgizi nie chcesz z nami sie bawic,to nieeee!!! :( A Ja myslalem,ze jestesmy kolegami...,ze nas lubisz i w ogole... no ale coz... skoro wolisz z zona :)

sonor ja nie chce być złosliwy ale mnie do tego zmuszasz; komu tak w głowie żona zakręciła (też na działce) że zapomnial koledze wysłać zdjęć o które ten kolega prosił i czekał dwa dni? no komu?

• Sympatycy
Opublikowano

Pgizi ja nic nie chce mówić ale zawsze możemy akurat w tym momencie przejeżdżać obok działki ,i możemy sprawdzić zabezpieczenie p.poż :)

• Klubowicze
Opublikowano

sonor ja nie chce być złosliwy ale mnie do tego zmuszasz; komu tak w głowie żona zakręciła (też na działce) że zapomnial koledze wysłać zdjęć o które ten kolega prosił i czekał dwa dni? no komu?

Ja nie wiem o co chodzi...?? ;) Ale chyba faktycznie trzebaby sprawdzic zabezpieczenie u Ciebie na dzialce przez :) Tak. Zgadzam sie Strażak. :(

• Klubowicze
Opublikowano

O.k.,teraz to "nie wiem o co chodzi"! No to Ci wyjasnię dziś wieczorem :) jak Ci pamięć szwankuje!

Z tą inspekcją p.poż to też nie tak prosto. Może kiedyś, pod koniec sezonu ...

• Sympatycy
Opublikowano

niestety w ten długi weekend żadna wycieczka nam się nie udała, ale to może związane z euro. musimy zaplanować sobie jakiś wyjazd na zwykły weekend ( nie długi) wtedy ludziska nie wyjeżdżają na dłużej :gathering:

• 5 tygodni później...
  • Klubowicze
Opublikowano

No Panowie, ja tu czekam na relacjone z soboty tj. 7 lipiec br. :)

Bardzo proszę o podkręcenie tempa w edycji foto, zwłaszcza że dzisiaj pogoda taka sobie :)

ps. wielkie dzięki za odwiedziny -> nie wszystkim :)

• Klubowicze
Opublikowano

Witam!

Ja zrobiłem tylko kilka fotek, można na nie luknąć tutaj:

https://picasaweb.google.com/102231275243251259171/8Lipca2012

A poniżej jakby tytułowe:

PICT2275.JPG

Myślę że koledzy będą mieli więcej i fajniejsze również z dalszej części wyprawy.

Materiału filmowego jeszcze nie przeglądałem, ale chyba też niewiele da się z niego wyrzeźbić, jak się ogarnę to zamelduję.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie bangla Pgizi... :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Jak zwykle!

Już "bangla", sorki, problem z dostępnością.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak dla mnie zaje....... wycieczka :msn-wink: zaliczyłem 480 kilometrów ( dla wtajemniczonych nie mylić z milami hehe :frusty: ) zrobiłem kilka fotek :photo: no i bardzo się zgrzałem :ninja: a przy okazji mam pełen szacun dla Miętusa który dzielnie znosił upał ( w ciuchach duszno i gorąco ale bezpiecznie).

tu moje fotki i krótki film z przejazdu .

https://picasaweb.go...2KazimierzDolny

Wszystkim uczestnikom wycieczki bardzo dziękuję i zapytuję kiedy powtórka ?? :fireman2:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również pięknie dziękuję za wycieczkę wszystkim uczestnikom i melduję swoją obecność w kolejnej wyprawie w ciut chłodniejszy dzień :msn-wink:.

Przyznam się bez bicia, że zgrzałem się bardzo ufffffff. Kazimierz Dolny marsz pod górę i zdobywanie wieży w Sandomierzu było nie małym wyzwaniem w pełnym rynsztunku motocyklisty przy 30 stopniowym upale tak, by dorównać grupie i nie zostawać w tyle :fireman2:. Podziemia Sandomierza pozwoliły naładować akumulatory :frusty: 16 stopni brrrrrrrrr... :photo:

W domu padłem, pomimo wypitych ogromnych litrów płynu w ciągu dnia - organizm upomniał się o swoje po kąpieli, grzecznie do łóżeczka i 12h głębokiego snu ...

Pod koniec naszej podróży na pierwszej stacji za miastem Radom kierunek W-wa wszyscy byliśmy zmęczeni upałem, zatrzymaliśmy się by troszkę odpocząć i schłodzić a tu nagle pojawiają się niewiadomo skąd , skromnie odziane niewiasty .... link: https://picasaweb.go...QliN-GnffyAL9a4

Zadam retoryczne pytanie : Jak tu żyć ? :ninja:

Opublikowano

Bardzo fajna wycieczka, zazdroszczę i żałuję. Może następnym razem... razem.

• Klubowicze
Opublikowano

To juz sie organizuj Flyman :) za tydzien w sb jest "next" :D

Opublikowano

no to za tydzień to może wreszcie i ja się załapię

• Klubowicze
Opublikowano

Sa w planach "bunkry"... :D

• Klubowicze
Opublikowano

No jak los da, to i ja się pisze, ba nawet Iga, dała akceptację :D.