krzys-68 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 polo czy tshirt? oto jest pytanie !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Marca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 polo czy tshirt? oto jest pytanie !OKK nieważne Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Poproszę rozmiar XXL lub XXXL, bo te rozmiary robią się jakieś małe Marzena rozmiar M Kolor jest obojętny oczywiście Honda Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 polo czy tshirt? oto jest pytanie t-shirt Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Bobasku oczywiście HONDA XL i L pozdro Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 A ja po proszę L no i HONDA . A może ZACNA Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 polo czy tshirt? oto jest pytanie t-shirt a jakbys sie postarał troszkę polówka wyglada zawsze porządniej,bedzie pewnie kilka pln drozsza ale... Jakby co to moge dac namiar na hafciarnię i hurtowanię gdzie kilka lat temu robilem podbne akcje dla klubu Mondeo .Nie wiem jakie teraz sa ceny na rynku ale popytać nie zaszkodzi Weekend mozna uznac za zaliczony,na liczniku sumaryczny wynik 153km czyli dzisiaj 112 wkrecone.Dodatkowy "bonus" to 100pln i 4pkt !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Nie robię polówek, bo kołnierzyk uwiera pod ubraniem motocyklowym. No i koszulki polo już mieliśmy Czekam do środy na ewentualne zamówienia !scooter ( marka koszulki to Fruit Of The Loom- 1 liga ) Gotowce przywiozę na ognicho do Robsonka. Mogę też zrobić pończochy z napisem Jawa TS 350 Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Siemik jedna - L, Sylwia jedna - M A szczupły to ja jestem !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Siemik jedna - L, Sylwia jedna - MA szczupły to ja jestem A z przodu napis Romet ? !scooter Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 To ja się też piszę na koszuleczkę, sztuk 1 , rozmiar XL i na klacie APRILIA poproszę !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 To ja się też piszę na koszuleczkę, sztuk 1 , rozmiar XL i na klacie APRILIA poproszę !scooter Tylko zarezerwuj sobie wolne na ognicho Jak będę leciał przez Świecie to chętnie zwinę Cię 18 kwietnia. Kiełbachę ja stawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 28 Marca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Dla mnie poproszę t-shirt , tylko nie wiem - "M" czy "L" , a napis z przodu "KOMAR 2" tak jak mój pierwszy dwukołowiec , ewentualnie "OGAR 200" , to był dopiero wypas !scooter Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Nie robię polówek, bo kołnierzyk uwiera pod ubraniem motocyklowym. Witam . Masz racje Bobas Tshirt jest lepszy !V - a czarne wyszczupla Jak mogę sie przyłączyć do zamówienia to poproszę XL - DIZEL M-Aneta oczywiście SUZUKI !OKK Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (...)Chcę zrobić czarne, na plecach duże logo Burgmanii, a z przodu też dosyć duża nazwa motocykla ( Honda, Yamaha.... itp ). (...) Przedni pomysl. Ja, jesli moglbym prosic o taka z logo Burgmanii na plecach i napisem "Morphous Club" z przodu? Rozmiar XL. Wyslij mi prosze PM, ile i gdzie przelac . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Niebawem będę znał koszty. Dam wówczas cynk z nr konta. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Jak wszyscy to wszyscy-babka też XL rozmiar a z przodu Suzuki Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Hi.Hi. Nie ROMET tylko najlepsza marka czyli SUZUKI ,może być z burgman 650 !bicz Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Orcio też się pisze na koszulkę Xl napis Suzuki Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A może by jakiś Kujawiaczek zamówił sobie koszulkę w tym temacie. http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=9727&hl= To jest aluzja. !happybth !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Kujawiaki tak daleko nie jeżdżą !happybth Oczywiście to żart, ale może zmobilizuje kogoś do najazdu na Berlin !happybth Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Kujawiaki tak daleko nie jeżdżą !w00t Tak tak oni tylko wkoło „komina” za granice to ----------- nie !OKK !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Oj oj Koledzy my to na razie w koło komina ale jak Kujawiaki wyjadą to wszystkim szczęki opadnom !OKK . A prawie bym zapomniał te koszulki to nie mogą byc z napisem Suzuki bo maszyna nie poradzi tego zrobic , zaraz oleju zabraknie . tylko ZACNA marka !w00t !scooter . P.S Normalnie nie mogłem się opanowac !scooter . Pozdrawiam serdecznie . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 tylko ZACNA marka !w00t !scooter . P.S Normalnie nie mogłem się opanowac !scooter . To może SUZUKI dużymi literami jako że trzeba pokazać marność tej marki a honda pod spodem małymi literkami aby pokazać skromność przy tak wielkiej marce !OKK . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Myślałem tak sobie !scooter by znaczek Suzuki założyć sobie na Tłumik, !w00t bo i tak dana marka Wącha spaliny po Hondzie !scooter Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi