DIZEL Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Hej . Dzisiaj nie starczyło mi czasu na jazdę !OK ale na jutro zrobiłem rezerwacje czasu coby troszke pośmigać i przewietrzyć sprzęta Już nie mogę się doczekać !OKK Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia .... DIZEL
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2010 Siemka Dziś pojeździłem !OK od samego ranka. I ja pojeździłem !OKK Rano pojechałem do pracy 5 km a zpowrotem mniałem problemy zrobiło się 121 km i odwiedziłem jednego Burgmaniaka było
orcio Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Ja też, ja też dziś śmigajem właśnie wróciłem piękna sprawa te !OK . !OKK .
krzys-68 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ja mialem niezapowiedziane odwiedziny !OK a teraz widok czlowieka szczęsliwego kilka kolek i osemek zrobił na podworku,poduczyl mnie ,wypil kawę i uciekł !OKK
orcio Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siemik byłeś w Grudziądzu i nie odwiedziłeś kolegów no ja to rozumie ale prezes to ci tego nie wybaczy !OKK !OK
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 krzys-68 Dzięki za kawkę no i prze de wszystkim za możliwość posiedzenia na swoim zaj......m sprzęcie !OK Ogólnie dzień zaliczyłem z przebiegiem ok. 250km. Dizel Daj znać jutro też mam wolne to byś podskoczył do mnie i razem zrobimy rundkę w okół zamku !OKK .
Tomekgdz Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Grześ informuję, że w dniu dzisiejszym będę przelatywał przez Malbork uwaga na białego Passata To, że byłeś przed Grudziądzem to dostaniesz ko….a Jedziemy do Stegny na
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2010 Daj znać jak będziesz gdzieś blisko.Mam dziś wolne to podjadę na bajerkę .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2010 Grześ Ty to jesteś byłem wczoraj za Swieciem dojechałem do autostrady sprawdziłem opłaty i wróciłem do Bydzi. Jak bym wiedział to byśmy się spikneli. Ale co tam jeszcze będzie okazja pogoda jest !OKK
Bobas Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 A ja dziś przedmuchałem maszynę i wylądowałem w Malborku na pizzy !OKK Ale była smaczna !!!! Miałem jechać do Bydzi, ale miałem za mało czasu Grześ, dzięki za zwiedzanie miasta. Było fajosko
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2010 Siemka. Fundi nie raz tak bywa ale "co się odwlecze to nie uciece" !OKK Dziś odwiedził mnie koleś z Chojnic i troszkę pojeździliśmy po mieście.Było Dzięki Bobas za odwiedzinki.
Bobas Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Mała Siemikowa dotrzymywała mi towarzystwa
upiór Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Witam w Toruniu w słoneczku o 13 00 było 32 stopnie , to normalnie lato !OKK . Jak pogoda to ja pracuje jak jutro o 14 będę w domu to zacznie padac i to jeszcze sobota .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2010 I znowu plany z jazdy do Torunia wzieły !sciana Jakieś fatum czy co jak tam chcę jechać to zawsze pada
DIZEL Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Hejka . Wczoraj trochę pojeździłem - ale gęba się cieszyła !sciana ,trochę bo byłem zawalony robotą wieczorem gril a dziś do Wawy mnie przygoniło (masakra). Pozdrowionka DIZEL
michu Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Siemka. Fundi nie raz tak bywa ale "co się odwlecze to nie uciece" Dziś odwiedził mnie koleś z Chojnic i troszkę pojeździliśmy po mieście.Było !piwko Dzięki Bobas za odwiedzinki. Bobas W końcu maszynka na drodze , cieszę się razem z tobą !w00t !piwko Mi niestety nie udało się pojeździć !wchair , a dzisiaj pogoda - lipa !sciana
Bobas Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 A koszulki sobie robimy na nowy letni sezon ? Chcę zrobić czarne, na plecach duże logo Burgmanii, a z przodu też dosyć duża nazwa motocykla ( Honda, Yamaha.... itp ). Czy ktoś jest chętny ? Jeśli tak to podajcie proszę rozmiary i nazwę motocykla. Nie będzie napisu Burgman, Silver Wing itp, bo to zwiększy koszty. Koszulka będzie bawełniana o niezłej jakości. Myślę, że koszt nie powinien przekroczyć 35 zł, ale jak będzie lista to dopiero podam konkrety.
Burgerman Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Burgermany się piszą. Dla mnie i dla Olgi rozmiar "M", oczywiście z napisem Yamaha. Bobas całkiem fajny pomysł z tymi koszulkami, tylko jak narazie nie mam czasu na dobre rozpocząc sezonu. Jak widzę Siemika latającego po Malborku na !OKK Burgmanie to aż mnie skręca !OKK
krzys-68 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 MNie bardziej odblaskowa kamizelka interesuje.Widzialem tą Siemika i ...
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2010 Siemka Bobas, piszę się na taką koszulkę ale nie czarna.W dni upalne carne będą za gorące, myślę że trzeba pomyśleć nad jakimś kolorem i wzorem.Niech każdy kto ma jakiś pomysł wklei coś na forum ,może lekko zmodyfikujemy i wyjdzie coś bardzo niezłego.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2010 Powitać z rana dla mnie 2 szt. XXL i L napis HONDA. Co do koloru to kolega Siemik ma racje powinny być w jaskrawym kolorze, byle nie żółta
Bobas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Tego się obawiałem, że każdy będzie chciał coś innego !OKK Zrobię zatem w jasnym niebieskim kolorze z czarnymi napisami. Nie będzie gorąco i fajnie wygląda. Tak jak pisałem na plecach będzie duże logo Burgmanii, a z przodu marka motocykla. Nie gniewajcie się, ale propozycje od każdego z osobna wprowadzą za dużo zamieszania. Każdy ma inny gust, a o tym się nie dyskutuje. Pamiętajcie, że czarny wyszczupla !sciana
czaro69 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witajcie, ja też poproszę 1 szt. w rozmiarze XXL z napisem honda. Będzie jak znalazł jak kupię !OKK
Rekomendowane odpowiedzi