Sympatycy siemik Opublikowano 9 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Dobrze że jeżdzić moge od razu.Z pierwszych obserwacji:moc jest straszna,trzeba sie przysposobić znowu do biegowca ale odglos pracy 4-cylindrowca jest idealny Załóżmy że masz racje.Jednak aby potwierdzić twoje spostrzeżenia kilka,kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt osób będzie musiało potwierdzić to krótką przejażdżką.w związku z tym iż chętnych na test jak mniemam będzie troszkę,proponuję Ci wziąć jakiegoś ROMETka na okres co najmniej jednego sezonu Dobrze że masz dużą posiadłość pole biwakowe dla chętnych będzie "jak znalazł" !YES Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Gratuluję zakupu jak mniemam kupiłeś Bandita 1250 to już nie zła moc 98 KM piękny dżwięk silnika W moich planach była 600 potem Virago ale ostatecznie wyszło na skuter o niebo praktyczniejszy Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 To i ja oficjalnie moge sie pochwalić,sprzet mam w nareszcie w garażu ,jeszcze tylko kilka lat spłat i...Dobrze że jeżdzić moge od razu.Z pierwszych obserwacji:moc jest straszna,trzeba sie przysposobić znowu do biegowca ale odglos pracy 4-cylindrowca jest idealny podobnie jak w osobówce v6 tak w moto 4 cylinderki Szkoda krzys-68 jeszcze nigdy się nie spotkaliśmy, nic nie wypiliśmy w realu nie gadaliśmy na tematy skuterowe a ty skuterka maxi się wyzbyłeś i Bandita nabyłeś zapewne za moment będziesz pisał w innym klubie. Chciałbym żebyś nas mile wspominał. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Mareczku a czy ja sie gdzies wybieram? chyba ze "biegowców" wyganiacie Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 No właśnie......., że tak powiem A kiedyś przyjdzie taki moment, że i Krzyś-68 nas zaskoczy i przyjedzie na spotkanko ( chyba, że Ci kobita blokadę na koło założy ). Był taki moment, że żona chciała spalić moją maszynę. Na szczęście jej przeszło, bo zagroziłem spaleniem jej samochodu Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 cicho,małzonka na Bandita wsiadla( fakt że jeszcze wowczas był pasami solidnie spiety) Stwierdziła że ktoś w rodzinie musi być zdrowy bo dzieci jeszcze rosną !scooter Poza tym na majowe otwarcie sezonu byłem !w00t Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Siemka - Pobudka - Co się dzieje już pięć dni ciszy !happybth Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Każdy dochodzi do siebie po wyczerpującym kuligu !happybth Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ja dochodzę jeszcze do siebie wylewając zimne poty o smaku i zapachu !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Fajnie że jednak co niektórzy mogą jeszcze przechylić małą szklaneczkę !happybth .W związku z powyższym iż jest kilka osób co jednak nie mogą dźwignąć szklaneczki,ja teraz za te osoby wypiję zdrówko. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ważne że wszyscy cali i zdrowi do domku wrocili !happybth Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Cisza jakby makiem zasiał Wszyscy przygotowują się pewnie do nadchodzącej wiosny. Podobno już jutro ma być 10 stopni !OK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 kazdy glaszcze i pucuje ja juz nawet zatankowalem !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Aby marazm nie zastąpił pięknych uczyć do !OK z powodu przedłużającej się zimy powiem. TAK - Czekam na co najmniej + 10 stopni i wtedy wyczyszczę-wyliże a na pewno przejadę się po uliczce TEŚCIOWEJ .Brakuje mi już "obsługi" codziennej mojej ukochanej - maszynki do robienia kilometrowej przyjemności rodzinnej . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 17 Marca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Siemka Jak nie urok , to s*****a , tzn. przemarsz wojska. Już się przygotowałem do sezonu , już czekałem na nowy aku z reklamacji , a tu ni z gruchy ni z pietruchy jakiś wirus mnie dopadł paskudny , ledwie zipię . Ale mam nadzieję , że wraz z pierwszymi podrygami wiosny minie wszystko , czego wszystkim życzę !OK Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 robson - za mało !OK na imrezie i na skutki nie trzeba było długo czekać ! dezunfekcja organizmu przy takiej pogodzie to obowiązek Pozdrawiam życzę słoneczka i co najmniej +10' Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 robson - za mało na imrezie i na skutki nie trzeba było długo czekać ! dezunfekcja organizmu przy takiej pogodzie to obowiązek Pozdrawiam życzę słoneczka i co najmniej +10' !V !V Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Panowie idzie ku dobremu temperatura z rana +7 oczywiście w CG Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jutro odpalam maszynę i jadę przed siebie Muszę wziąć tylko nawigację, bo będę jechał baaaaaaaaaaardzo daleko Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Siemka Właśnie termometr pokazał 10,5 stopnia i jak mówiłem wymyłem,nowe oparcia boczne zamontowałem i zrobiłem rundkę po uliczce teściowej . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Tylko pozazdrościć Mi z 200 pozostał ( na razie) tylko rower. Ale co i tak wyjadę Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 W Bydzi jest 12 stopni !TAZ !TAZ !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Marca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Skoro idzie ku lepszemu to maże jakiś mały wypadzik na weekend. !TAZ Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Robsonek chory , a to przez to że nie spał w drodze powrotnej z młyna !TAZ . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 OOO Upiór się uaktywnił Czyżbyś Witia odśnieżył w końcu swoje "włościa" z tego pięknego puszystego śniegu !TAZ . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi