Tomekgdz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Tomeczek zapisany pozycja 233 !OKK Namiot u Mareczka !w00t
Klubowicze robson Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Tomeczek zapisany pozycja 233 !w00t No to dobrze , bo na mnie nie można liczyć z wiadomych względów , ale sam Prezes będzie godnie reprezentował kuj-pom za granicą , to możemy być spokojni !OKK .
dr.big Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Napiszcie cos o noclegu w okolicach granicy, mozliwie z linkami, tak zeby wszyscy mogli sie z nim zaznajomic i zadecydowac o miejscu postoju (mam tu na mysli osoby spoza Warszawy)...
Mareczek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Znalazłem takie miejsce na nocleg i miejsce spotkania wszystkich no ( prawie) uczestników Zlotu w Berlinie. [ 30km do granicy]!w00t !OKK !OKK !OKK itd. http://www.nocowanie.pl/noclegi/torzym/pensjonaty/33404/
dr.big Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zamieszczam tez cennik campingu: http://www.camping-bei-berlin.de/img/preisliste.pdf Edit: Migu i Tomek maja zaplacone.
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czyli mamy dopięte wszystko na ostatni guzik. Widzę tylko jeden mały problem, Krzytro będzie śmigał na piechotę w sandałach bo Burgmana ani widu ani słychu
dr.big Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 2 osoby zawsze sie zabiora jakos na plecaczka ... Edit: Wlasnie doczytalem sie, ze w tym terminie bedzie tez w poblizu ILA 2010, kurcze jutro zasuwam na ten camping, bo moze byc problem z miejscami ... Wiecej na temat: KLIK
Mareczek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Edit: Wlasnie doczytalem sie, ze w tym terminie bedzie tez w poblizu ILA 2010, kurcze jutro zasuwam na ten camping, bo moze byc problem z miejscami ... Wiecej na temat: KLIK Jedź- jedź Robercik bo może się okazać że namioty to 5km od zlotowiska będzie można rozbić. Tylko same campery.
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Widzę tylko jeden mały problem, Krzytro będzie śmigał na piechotę w sandałach bo Burgmana ani widu ani słychu laugh.gif nie siej defektyzmu,w środę lub piątek jadę po sprzęt !sciana
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Widzę tylko jeden mały problem, Krzytro będzie śmigał na piechotę w sandałach bo Burgmana ani widu ani słychu laugh.gifnie siej defektyzmu,w środę lub piątek jadę po sprzęt !guns Krzysiek trzymam kciuki !OKK ciebie nie może zabraknąć. (umówieni jesteśmy na kebaba)
dr.big Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bylem dzisiaj na miejscu odbywania sie zlotu i na kempingu... Wszystko wyglada calkiem ok i sa to przede wszystkim obiekty nowe... Najwiekszym problemem moze byc droga przez ktora trzeba sie przebic pokonujac ok. 150 metrow ze zlotu na kemping... Na razie wyglada wszystko jeszcze na uspione, pracownicy krzataja sie dosc raznie na jednym i drugim osrodku... Miejsca sa i sa wstepnie zarezerwowane na 23 namioty, szefowa ma do mnie oddzwonic i uzgodnic szczegoly. Zielona trawka nawet po zimie: Budynki "gospodarcze" kempingu: Pierwsze ruchy: Wjazd na pole: Do miejsca zlotowego okolo 150 metrow: Z miejsca zlotowego na kemping: Miejsce zlotowe: Jeziorko dla ochlody - kapielowki wskazane: Pawilon od strony plazy: Odleglosc do wody:
Abach Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Nie widzę toalet i przyszniców !w00t rozumiem, że powiedzenie Pawełka: "Chopa musi być czuć" nadal aktualne? !w00t
dr.big Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Nie widzę toalet i przyszniców (...) Ja widze jeziorko !w00t !w00t ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Nie widzę toalet i pryszniców No jak nie widzisz??? !w00t A toto co? !w00t
Abach Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mamy się w nim kąpać, czy do niego lać? !w00t !w00t
Lucjan73 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bigu a tam na pięterku to mają jakeś pokoje czy to knajpa ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mamy się w nim kąpać, czy do niego lać? !w00t 2 in 1 !w00t
dr.big Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bigu a tam na pięterku to mają jakeś pokoje czy to knajpa ? Pokoje !w00t ... Uprzedzajac nastepne pytania... nie da sie ich zarezerwowac !w00t . Edit: Mam pytanie, czy zglaszamy sie na ktoras z wycieczek? Do wyboru sa: 1. jakies tam zabytki w Berlinie. 2. przejazdzka stakiem wycieczkowym po rzekach i kanalach centrum Berlina (dodatkowe koszty). 3. wycieczka poza miastem polaczona ze zwiedzaniem kompleksu palacowego w Poczdamie.
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja też nie,będę za bardzo zmęczony !piwko żeby na cokolwiek patrzeć.
Tomekgdz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja też Nie Podejrzewam, że będę zmęczony taką trasą !piwko I odpoczywał przed powrotem !piwko
Klubowicze bilety Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja również nie
damianibeata Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 My również odpuszczamy wycieczki.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja też nie.Raczej będe !piwko spożywał
Rekomendowane odpowiedzi