Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja mam zwykłą dwójke, ale jak jest możliwość zakwaterowania w domku to chętnie skorzystam. Wiesz coś może bliżej na temat tych domków ? Ja podobnie jak kolega Lucjan powyżej
Mareczek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Prawdo podobnie ,jedna osoba, jeden namiot !happybth !YES Czekam na Prezesa może się zdeklaruje !OKK !happybth
Klaud Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Aga+Klaudiusz, 1 namiot (chyba, że będą dostępne domki; wiadomo za ile?)
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wg. obecnej listy wychodzi 25 namiotów.
DIZEL Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam . też zabieram namiot 2os. DIZEL
dr.big Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (...)Wiesz coś może bliżej na temat tych domków ? No wiem !bicz , moj jest firmy Fjord Nansen ... PS. Pod okresleniem "rozstawiane domki", mialem na mysli oczywiscie namioty !tut . PS2. Jeden namiot.
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Krzytro + Ola jeden namiot !tut
Więcek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dzięki pomocy Biga, zostałem zarejestrowany na zlot więc jak się powiedziało "a", t mówię "b" !tut Więcej + namiot jedna osoba
antoniaczek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Antoniaczek+Maja, jeden namiot.
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Więcej + namiot jedna osoba To ilu tych Więcków jedzie ? Jeden, czy więcej ? !OK !OKK Informuję, że kończy się termin przyjmowania zamówień na koszulki zlotowe. Więcej informacji w TYM wątku.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2010 fundi + namiot
Więcek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Więcej + namiot jedna osoba To ilu tych Więcków jedzie ? Jeden, czy więcej ? !tut Tylko jeden Jak bym Młodego zabrał, to jeszcze sobie jakąś Niemkę poderwie i na stare lata będę musiał się niemieckiego nauczyć , aby z wnukami pogadać !tut
dr.big Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Grzesiu, nie zapomnijcie zarejestrowac Miga na liscie zlotowej ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Migu teraz "fedruje", będę do niego dzwonił wieczorem i załatwimy rejestrację.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Migu jest telefonista a nie hajer.
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dobre ha ha !OKK zarejestrowałem się !wchair , namiot 3 osobowy (dzięki za pamięć !scooter ).
dr.big Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zaplacone maja Wiecek i Fundi !yeah . Edit: Nie przyjmuje juz zadnych wplat (wyjatkiem jest jedynie Migu).
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Lista zaktualizowana. Sporo nas. Wychodzi na to, że ostatnio tylko my się rejestrujemy.
Mareczek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Prawdo podobnie ,jedna osoba, jeden namiot !tut !tut Czekam na Prezesa może się zdeklaruje !NOT Czekałem – czekałem i doczekałem .Prezes jedzie !scooter !sciana
Tomekgdz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Prawdo podobnie ,jedna osoba, jeden namiot !OK Czekam na Prezesa może się zdeklaruje !tut Czekałem – czekałem i doczekałem .Prezes jedzie !scooter !sciana Mareczek tak bardzo Mnie prosił, !NOT że uległem namowie tak, że jadę !tut
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dzięki Robert !scooter zlecenie przelewu wykonane jutro powinno być zrealizowane !sciana .
winpio Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Migu jest telefonista a nie hajer. Z Miga to nawet taki łącznik jest hihihi grupy śląskiej !scooter Pawełku
Rekomendowane odpowiedzi