bogdan201 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Pytanie do Biga Czy byłaby możliwość wynajęcia w pobliżu jakiegoś 2 osobowego pokoju ? Chodzi mi o jakiś nie za drogi hotel, motel z którego dałoby radę dostać się na teren zlotu pieszo. Ja mógłbym jechać i spać pod namiotem ale dla mojej "plecaczki" nie wchodzi to w rachubę.
dr.big Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Takich szczegolow nie znam !happybth , nigdy nie bylem na tym kempingu. Na stronie zlotowej sa podane adresy jakis pensjonatow, ale w jakiej odleglosci znajduja sie od zlotu, tego nie wiem... Prawdopodobnie przejade sie tam wiosna, to moze wyjasni sie tez sprawa z pobliskimi kwaterami .
Woody Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Chciałbym zajrzeć choć na jeden dzień, jako że mam zamiar przebywać w okolicach Berlina (Schoenefeld) w tym czasie, ale nie wiem jeszcze dokładnie ile wolnego będę miał i na ilu kołach się tam wybiorę (aktualnie planuje na 2)
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja też się już zarejestrowałem
Klaud Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Niby też się zarejestrowałem, poprawnie, ale mieli przysłać maila z dalszą instrukcją i nic nie przychodzi... Chyba, że mają takie opóźnienie "als Standard"
dr.big Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 154. Klaudiusz Z. (Klaud) 15230 Frankfurt (Oder) Suzuki Burgman 400 Burgmania.net Polen/Warschau www.burgmania.net 155. Agnieszka R. 15230 Frankfurt (Oder) Sozia von Klaud Burgmania.net Polen/Warschau www.burgmania.net
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja już się zarejestrowałem
Mareczek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Co by Wam nie było smutno to i ja się dopisałem O i tak mnie wpisali. 157. Marek W. (Mareczek) Polen 15230 Frankfurt (Oder) Suzuki Burgman 650 burgmania Polen/Danzig www.burgmania.net
KAZI Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Aż tak wcześnie nie jestem w stanie planować, ale mając tak blisko jestem w stanie dojechać nawet na jeden dzień - chyba, że będę miał pewność to się zarejestruję. Międzyrzecz dla paru osób będzie niemal po drodze więc na odpoczynek, kawę i coś do... oczywiście zapraszam.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dopisałem się. Berlin jest bliżej Szczecina niż Warka i bardziej prawdopodobny jest mój przyjazd tam. No i cieszę się, że w końcu może spotkam znajomych z Burgmanii. !sciana
Administrator Artix Opublikowano 23 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 23 Grudnia 2009 Kurcze Berlin to rzut beretem od Wawy chetnie bym pojechal ale mialem troche inne plany w terminie, czyli kolejny off road w Rumunii. Jeszcze podumam, ale te 10 skuterow zgloszone przez Berliner Bär to chyba bedzie w jednym z 4-5 rzedow skuterow !sciana
Mareczek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nasi sąsiedzi z za Odry powinni być szczęśliwi że Zlot w Berlinie odbywa się tydzień po Zlocie Burgmani i zawita do nich kilka skuterów a nie kilka dziesiąt.
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nasi sąsiedzi z za Odry powinni być szczęśliwi że Zlot w Berlinie odbywa się tydzień po Zlocie Burgmani i zawita do nich kilka skuterów a nie kilka dziesiąt. Jeszcze dużo czasu więc myślę że zdecyduje się więcej osób niż było w Merl, napewno dla wielu będzie to egzotyka. !OK !OK
Klaud Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 154. Klaudiusz Z. (Klaud) 15230 Frankfurt (Oder) Suzuki Burgman 400 Burgmania.net Polen/Warschau www.burgmania.net 155. Agnieszka R. 15230 Frankfurt (Oder) Sozia von Klaud Burgmania.net Polen/Warschau www.burgmania.net Dzięki Big, jesteś naprawdę Wielki i pomocny w sprawach niemieckich Bezpośrednio po wpisie nas nie było, przysłali kilka dni później maila z info, ale my byliśmy już wtedy na końcu świata bez netu. Tak patrząc na zainteresowanie wyjazdami za granicę, to moze w tym roku ktoś się skusi na Italię? Dzieje się u nich o wiele więcej (co zrozumiałe w tym "scooterlandzie"), a przejazd przez Szwajcarię z tymi dolinami, widokami... mniam! Na 2010 jeszcze planów nie ogłoszono, ale tak wstępnie wyglądał rok temu kalendarz na 2009 http://www.burgman.it/forum/viewtopic.php?f=32&t=369 Zresztą samych klubów burgmaniaków jest u nich więcej - oddzielnie Burgman.it, oddzielnie Burgman650.it, oddzielnie www.burgman650italia.it - albo się nie mogą dogadać, albo po prostu taka ich ilość, że "dla każdego coś dobrego"... A do tego kluby innych marek - od www.SilverWingClub.it po wszelkiej maści fora piaggowe czy innych marek, nie tylko wloskich... Ehh, a dopiero niedawno czytałem sobie o wyprawie Maćka do Italii z 2006 roku ... http://www.burgmania.net/index.php?go=italia
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 4 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2010 Obecny z kieliszkiem!
dr.big Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Otrzymalem wlasnie info z Bigscooter dotyczace noclegow na kempingu, klub wynegocjowal 10% rabat na noclegi. Dodatkowo, z tego co sie dowiedzialem, rejestracja na zlocie nie jest rownoznaczna z zarezerwowaniem miejsca na kempingu !sciana ... Trzeba tam dodatkowo dokonac rezerwacji, pomimo wyslania juz takowej na stronie zlotowej...
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2010 Lomatko, co za amatorszczyzna !sciana
dr.big Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Lomatko, co za amatorszczyzna No, tez bylem zaskoczony... Najwyrazniej staraja sie "zrzucic" dodatkowa prace na pojedynczych uczestnikow !sciana ...
Abach Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czy wpominali też, że trzeba z wyprzedzeniem rezerwować pisuar, toletę i prysznic? No dobra, żartowałem ale rzeczywiście amatorszczyzna !OKK Najgorzej to z tymi ręcznikami pod prysznicem
dr.big Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 (...)Najgorzej to z tymi ręcznikami pod prysznicem !sciana Adam, dasz rade ... Na pewno z kims sie "wymienisz" :D ...
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Abachu, na 100% jakaś Pani się tam Tobą zaopiekuje, taki młodzian jak Ty będzie dla nich atrakcją Czy pamiętasz jeszcze te piękne niewiasty, ech aż łezka się kręci w oku !sciana
Pleban Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ....Czy pamiętasz jeszcze te piękne niewiasty, ech aż łezka się kręci w oku !sciana Wydaje mi się, że byłem na innym zlocie
Administrator Artix Opublikowano 5 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 5 Stycznia 2010 No ja niestety juz wiem ze do Berlina nie moge jechac w tym terminie bo bede w 3M !sciana
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2010 Siemka. W ubiegłym roku z przyczyn nie zależnych ode mnie,musiałem odpuścić sobie wyjazd do Marl jednak w tym roku przyłącze się do uczestników wyjazdu do Berlina.
Rekomendowane odpowiedzi