Sympatycy zdun13m Opublikowano 14 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2010 A tutaj mam kilka fotek z wyjazdu. Miłego oglądania. !sciana http://picasaweb.google.pl/ZDUN13M/Berlin2010?locked=true#
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2010 Link nie działa poprawnie !sciana
antoniaczek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Galeria nie jest publiczna. Ja rozumiem, że moga tam być zdjęcia, które wstyd pokazać ... ale wszystkie !sciana
Sympatycy zdun13m Opublikowano 14 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2010 Może teraz można tam zajrzeć Spróbujcie jeszcze raz.
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2010 Droga powrotna była bezpieczna, ale szybka bo jakaś żółta franca siedział mi na ty...ku i musiałem przed nią uciekać !happybth P.S. Paweł 883, Worlan ja już kawkę w nowym kubku kłapnąłem, smakuje wyśmienicie Żółtek franca !happybth , a ja myślałem, że fajnie nam się śmigało Kubek też już przetestowany. Tylko nie wiem czy za bardzo nie zbliżałem się do Pawła. !happybth Proszę kilka fotek i jak zwykle ALBUM
Tomekgdz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ps. Hasło wyjazdu? "Pokaż Pindola!" !happybth Pewnie się domyślam, kto tak powiedział i robił cały On !happybth Fotki bardzo fajne widzę, że zabawa była zajefajna !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2010 Powoli zabieram się za relację... Pomimo tego, że w nocy zmarzłem w namiocie !happybth to wyjeżdżać aż się nie chciało !happybth Co tu dużo gadać... Daliśmy naprawdę czadu i jestem z Nas dumny Poza tym TAKIEJ ekipy wyjazdowej to ze świecą szukać I Luv U! Ot takie pierwsze lepsze foty z brzegu... Mała partyjka w pingla Zatańczysz czy mam Cię spoliczkować? No dobra... zatańczę... ale dym musi pójść z podeszwy! !happybth Dawaj jeszcze wolnego przytulaka! Bez komentarza... Z naszym przyjacielem z HGF Nasze wyróżnienie z pucharem (vodka nein) Więcej zdjęć (kompromitujących i nie tylko ) już wkrótce w relacji z naszego wyjazdu na: > I Zlot Big Scooter w Mahlow pod Berlinem <
Marynarz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nasze wyróżnienie z pucharem (vodka nein) !happybth Więcej zdjęć (kompromitujących i nie tylko !happybth ) już wkrótce w relacji z naszego wyjazdu na: > I Zlot Big Scooter w Mahlow pod Berlinem < i te 2 nagie miecze he he... historia kołem (a może raczej patelnią z kielszkami) się toczy !happybth
ptaku_1 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ten alkopodajnik z dzwonkiem to calkiem fikusny, szczere brawa dla projektanta.
Abach Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Znów trochę spóźniony.... Dotarłem bez żadnych przygód. Jedynie trasa za Plebanem się dłużyła. On nie potrafi jeździć Wlecze się jak sierota a nie daj Boże zobaczy ograniczenie prędkości lub teren zabudowany - od razu zwalnia !happybth Nie wiem po co, ale klamki musiałem zaciskać, masakra... Kasiu i Andrzeju dzięki, wiecie jak lubię z Wami jeździć !happybth Marku (eMKa) dziękuję za gościnę i polecam się na przyszłość Miło tam u Ciebie !happybth Trzymaj się zdrowo i nie martw się o sprzęt, da się go zmienić. Marku (Bilety) dziękuję za pomoc w kontaktach na obcej ziemi... za pokazanie Berlina mimo kiepskiej aury i za prezent, dzięki Tobie rodzinie mogłem przywieść kilka drobiazgów. Jak sam widziałeś szczęście wyjątkowo mi nie sprzyjało Bigu dzięki za pomysł i ogarnięcie całego spotkania. Kolegom i koleżankom za mile spędzony czas serdeczne podziękowania... jak ktoś napisał, kiedy kolejna okazja? Kilka zdjęć NADUŚ PS Popsuty Grzesiu jest równie sympatyczny jak naprawiony
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2010 Żałowałem, że nie moge z Wami pojechać, a teraz jeszcze batdziej żałuję, że nie pojechałem !happybth . Gratuluje wspaniałego zlotu. Brawo Burgmania!!!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2010 (...)P.S. 24.06-26.06.2011 Mega-Grosroller-Treffen in Marl. Mam jeszcze z ubiegłego roku talony na piwo a Andy powiedział mi wczoraj, że za rok będą miały podwójną wartość. Grzech nie jechać !scooter !OK Jedzie ktoś ze mną? !scooter !piwko Jak dożyję, to jadę! !tut
Klaud Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Przypadkowy spot międzygalaktyczny. Opierdol się tarfił za latarnie w Warce !scooter My również dziękujemy za ten niemiecki weekend - dzięki uprzejmości Asi i Capo jeszcze zaliczyliśmy międzygalaktyczne spotkanie w Poznaniu !OK , więc do domu dotarliśmy przed północą. P.S. Bigu - w Tobie ostatnia nadzieja, bo nawet niemiecki policmajster nie chciał się ze mną zgodzić: naprawdę nie można jeździć w Niemczech !scooter między 4oo (szanując oczywiście ciągłą linię itp.)??? Bo dla mnie traci sens jazda dwukółką jeśli mam stać w kilometrowym korku w 30-stopniowym upale
antoniaczek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 My również chcemy podziękować. Spędziliśmy z Wami świetny weekend. Humory dopisały, pogoda również , no i towarzystwo genialne . Tu znajdziecie parę fotek KLIK Pozdrawiamy Antoniaczki
dr.big Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 (...)P.S. Bigu - w Tobie ostatnia nadzieja, bo nawet niemiecki policmajster nie chciał się ze mną zgodzić: naprawdę nie można jeździć w Niemczech !OKK między 4oo (szanując oczywiście ciągłą linię itp.)??? Bo dla mnie traci sens jazda dwukółką jeśli mam stać w kilometrowym korku w 30-stopniowym upale Jak mowilem, to prawie nikt nie chcial wierzyc !OK ... W kazdej sytuacji i na kazdej drodze -> przeciskanie w korku na 2oo odbywa sie na wlasne ryzyko i jest niezgodne z przepisami !OK . ------------------------------------------------------------------------------------------ Edit: Filmik krecony przez Andy'ego z HGF, polecam obejrzec od minuty 3:10 - BURGMANIA RULEZ !OK !!! : !
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nieźle, nieźle. Głównie widać Burgmanię
dr.big Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jeszcze do teraz gra mi w uszach AC/DC i "Thunderstruck" ... PS. A "Cudak" byl przedni .
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2010 (...)P.S. Bigu - w Tobie ostatnia nadzieja, bo nawet niemiecki policmajster nie chciał się ze mną zgodzić: naprawdę nie można jeździć w Niemczech między 4oo (szanując oczywiście ciągłą linię itp.)??? Bo dla mnie traci sens jazda dwukółką jeśli mam stać w kilometrowym korku w 30-stopniowym upale Jak mowilem, to prawie nikt nie chcial wierzyc ... W kazdej sytuacji i na kazdej drodze -> przeciskanie w korku na 2oo odbywa sie na wlasne ryzyko i jest niezgodne z przepisami . Edit: Filmik krecony przez Andy'ego z HGF, polecam obejrzec od minuty 3:10 - BURGMANIA RULEZ !!! : ! Jednym słowem warto coś wiedzieć o przepisach panujących w kraju do jakiego się udajemy . Widzę że Nasi trochę rozruszali atmosferę w Berlinie. ps. Gratulacje Dr.Big Jesteś coraz bardziej sławny ze Swoim Morpheusem .
Pleban Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 To i ja podzielę się kilkoma FOTKAMI ze zdobycia Berlina
Sympatycy szorstki Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nasze wyróżnienie z pucharem (vodka nein) Zabrać ze sobą na zlot do Berlina wódkę "Chrobry" - bezcenne Za wszystko inne załacisz kartą Uśmiałem się do łez jajcarze Fantastyczny zlot, sądząc po zdjęciach i filmikach. Widzę, że bardzo fajnych przyjaciół mamy za Odrą Burgmania była chyba najbardziej rozpoznawalną grupą pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 15 Czerwca 2010 Edit: Filmik krecony przez Andy'ego z HGF, polecam obejrzec od minuty 3:10 - BURGMANIA RULEZ !!! : ! Faktycznie od 3.12 min Burgmania jest ciągle na 1wszym planie Zybex i Nosek prawdziwe tancory Jak nie przepadam ze klimatami AC piorun DC to muza idealnie zgrywała się z cudakiem firemenem Filmik bomba PS. Parówka gwiazdą jest i basta
Pleban Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ....Parówka gwiazdą jest i basta Dla nas parówka a dla sąsiadów z zachodu wurst
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 15 Czerwca 2010 ....Parówka gwiazdą jest i basta Dla nas parówka a dla sąsiadów z zachodu wurst Andrzejku... trafiłeś w 10tkę. Oto dowód (Patrz tytuł)> Test Morphpousa w wersji DE.
Pleban Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Le Wurst Coś pięknego Dla mnie bomba!!!!! Foto z forum HGF
drzewo Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Le Wurst Coś pięknego !YES !OK Dla mnie bomba!!!!! Foto z forum HGF Jakaś nowa wersja GPS-a?
Rekomendowane odpowiedzi