Administrator Artix Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 10 Czerwca 2010 No juz, czlowiek zakupow zrobic nie moze spokojnie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2010 Parowka vel Morphos i Tmax zameldowaly się w McDonalda Wildau. Dalsza cześć ekipy własnie podjezdza. Czekamy jeszcze na Posen i Abacha, plebana oraz bilety.0 Za chwile meldujemy się na zlocie Big Scooter !OKK. Pozdrawiamy
pidzam Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 , ze podobno nie nie ma "biedronek" w Berlinie !YES ... ... a moze sa "marienkafery" ? !OKK
Administrator Artix Opublikowano 11 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2010 Kolejna fota tym razem ze spota na McDonald's w Wildau.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2010 Kolejna fota tym razem ze spota na McDonald's w Wildau. ... Czy mógłby ktoś wrzucić fotkę nowego " Krzytroskuta " bo jakoś go nie kojarzę . !OKK ps. mam nadzieję że pogoda jest tak jak u nas za...a .(30* w cieniu) !YES
Administrator Artix Opublikowano 11 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2010 No i są na miejscu, a miejsce wygląda tak:
Bob Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Sluzby porzadkowe juz sa ale gdzie zlotowicze !YES !OKK
Administrator Artix Opublikowano 11 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2010 No i obóz rozbity, teraz zabierają się za łupienie okolicy
Administrator Artix Opublikowano 11 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2010 Kolejna porcja fotek: lodówka w wersji campingowej Berliner beer lodówka na pojezdzie typu chłodnia gruppen foto
Macek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Pozdrowienia dla calej ekipy - bawcie sie dobrze!! Tym razem sie nie udalo, ale duchem jestesmy z Wami Ysabel i Macek + serwisowy Avensis
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2010 Coś mi się wydaje, że zostaniecie najlepiej zorganizowaną grupą. Pewnie jakiś "medal" za to dostaniecie. Bawcie się dobrze, zdobywajcie co się da. Słońce Wam sprzyja. Do boju Rycerze Burgmanii. !sciana
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2010 Pokażcie chociaż raz zduna 13m jako nowego na pierwszym planie
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2010 Melduje się w domu. 2 godzinki w deszczu, ale dałem radę. Wielkie dzięki za świetne spotkanie! Bardzo się cieszę, że miałem okazję poznać sporą część Burgmaniaków, których do tej pory znałem tylko z forum. Było mi niezmiernie miło poznać Samego Ojca Dyrektora oraz Szacownych - za przeproszeniem - Członków tytularnych. No i widziałem na własne oczy nowy pojazd Krzytra, parówkę Biga i zaczynam rozumieć o co chodzi ze stringami Siemika! !piwko !bicz Żałuję jedynie, że musiałem już dziś opuścić imprezę i co było z tym związane - trochę mało się wczoraj wyluzowałem. Ale jest to nauczka, iż nie należy przyjeżdżać na jeden dzień... Jeśli Burgmania jest co najmniej taka (a wiem, że wiele lepsza), to jestem teraz bardziej zmotywowany do przyjazdu na następną. Plabanowi (i Plebance) oraz Abachowi i Biletom dziękuję za wspólną podróż do Berlina. Przepraszam, że nie dałem rady pożegnać się osobiście ze wszystkimi, ale musiałem już jechać... W załączeniu kilkanaście wspomnień - NADUŚ TU! !guns
GrzechoCnik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Fajne fotki. Jak na nich widać, Krzytro reprezentuje tam barwy "niezdobytego" Koziego Grodu !piwko To i mi trochę klata puchnie !guns !bicz - prawie rodak.
dr.big Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 Wlasnie spiewamy wspolnie "niech zyje bal", zabawa przednia, juz jutro wiecej wrazen i fotek !piwko
Mareczek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Cało i zdrowo dojechaliśmy - Ja i mój Burgman !V Wielkie dzięki za wspólne biesiadowanie Zdjęcia w późniejszym czasie
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2010 Bilety też się melduje już w domu - było SUPER, kto nie był niech żałuje. I oczywiście chciałbym podziękować grupie Pomorskiej i ArtCho za wspólny miły i bezpieczny przejazd. No i teraz nasuwa się pytania gdzie teraz jedziemy?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2010 (...) No i teraz nasuwa się pytania gdzie teraz jedziemy? No właśnie mi też takie się nasuwa pytanie. Czyżby skończyły się już zloty w tym roku? !V Pozdrowienia z pociągu do Warszawy...
Lucjan73 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam, ja dotarłem do domu koło 15. Z Pawłem i Migiem rozstaliśmy się we Wrocławiu. Coż można napisać, było super, dzięki za wspaniałe towarzystwo i dobrą zabawe
damianibeata Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 My również dotarliśmy do domciu.Dzięki wszystkim za spotkanie i dozobaczenia .
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ja też już w domku. Idę spać... Wrażenia trochę później.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2010 17;00 jestem w domu ,było super dzięki wszystkim . ps.Worlan i Więcuś kawa o 8;00
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 13 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2010 dotarłem do domku. fotki później.
Więcek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ps.Worlan i Więcuś kawa o 8;00 będę się czuł jak byśmy byli razem przy jednym stole !V Byłem w doku o 16.30 cały i zdrowy, jutro coś więcej napisze
Rekomendowane odpowiedzi