Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2010 Miejscówka jak najbardziej OK... pytanie czy damy tam radę dotrzeć po nocy z czwartku na piątek !guns Miejsce zbiórki przed zlotem
Pleban Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No to miejsce już znamy. Pytanie tylko o której? Dla nas, z uwagi na dystans im później- tym lepiej (bez przesady oczywiście). Proponujcie godzinę bo ..... to Wy przygotowywać gardła na spotkanie z "germańcami" w przeddzień będziecie. !V !guns
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sugeruję godzinę 12stą... +- 30 min !guns Realnie chciałbym ruszyć grupą z Torzymia ok. 10tej- max 10.30 nach de.
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2010 To ja może z innej beczki. Komu obiecałem miejsce w moim namiocie, wiem że kiedyś na spocie gadaliśmy tylko nie wiem już z kim !guns
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2010 orzech napisał(a): Komu obiecałem miejsce w moim namiocie, wiem że kiedyś na spocie gadaliśmy tylko nie wiem już z kim !guns Coś kojarzę, że mi... ale straszyłeś, że będziesz spał w stringach!
Pleban Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 MariuszBurgi napisał(a): Sugeruję godzinę 12stą... +- 30 min To ja proszę raczej o +30 !guns
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ponownie zamieszczam listę chętnych na nocleg w Torzymiu u Sosny. Na 100% pokoje 2 osobowe dostaną: Krzytro, Antoniaczki i Burgi. Pozostałym chyba wszystko jedno !guns Lista : 1. Worlan 2. Mareczek 3. Klaud 4. Krzytro 5. Ola 6. Orzech 7. zdun113m 8. Antoniaczek 9. Maja 10. Grzegorz76 11. Działkowiec 12. Więcek 13. Lucjan73 14. Szuwarek 15. Siemik 16. Patrex 17. Burgi 18. Bunny 19. Dr.Big 20. Morwa 21. DIZEL 22. Paweł883 23. Migu 24. Agnieszka Co do wyjazdu jest plan w czwartek w rannych godzinach między 7 a 9-tą (ze względu na możliwy upał). Po wstępnych rozmowach są chętni: Więcek Działkowiec Morwa Worlan
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2010 7 rano? Jeśli 9- 10 (już na szlaku) to może być !V Ps. Kurcze, nowy T-max, brak kufra (czasu zabrakło ) 2 osoby, namiot, mandżur wyjazdowy... Ech... !guns dobrze, że choć Worlan poratuje przekrokówką i Orzech oferuje wolne miejsce zadupkowe Przyjaciół poznaje się w "biedzie"
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2010 Pleban napisał(a): Pytanie do organizatorów przejazdu głównej grupy, a z racji znajomości terenu także Big`a.Grupa trójmiejska nie będzie spać w Torzymiu, więc w celu wspólnego wjazdu na zlotowisko planujemy zabierając po drodze Marka "Bilety", spotkać się z Wami na trasie. (...) Zabieracie również mnie! Do Ringu jest kilka odcinków w remoncie z ograniczeniem do 60 i 80, a na ringu do zjazdu do Mc Donalda dwa tygodnie temu jeszcze był spokój, a więc powinno nam pójść sprawnie. Niemniej liczyłbym jakieś 2 godz. (raczej mniej niż więcej) do miejsca zbiórki. Pleban, rozumiem, że wyjeżdżacie z Trójmiasta w piątek skoro świt?
dr.big Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Więcek napisał(a): Jak będziemy po Berlinem na zlocie to może sobie zrobimy wycieczkę na pokazy lotnicze Kumpel mi przesłał link do strony http://www.ila-berlin.com/ila2010/home/index_e.cfm mało rozumiem z tego co tam napisane, ale może kogoś to zainteresuje Zawsze to coś innego niż nasze Na pewno beda nam lataly gdzies nad glowami, bo lotnisko Schönefeld jest w poblizu. Jak wracalem z Burgmanii, to nad autostrada zapychaly mi juz takie parchy ... PS. Calodniowe wejscie kosztuje tylko 19 euro, problem moze byc z upalem, na piatek zapowiadaja tu 33°C.
dzialkowiec Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Worlan napisał(a): Co do wyjazdu jest plan w czwartek w rannych godzinach między 7 a 9-tą (ze względu na możliwy upał). 7 rano to hardcore, poza tym nie będzie tragedii bo wilgotność powietrza jest na rozsądnym poziomie, więc tego tak się nie odczuje.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2010 dr.big napisał(a): Na pewno beda nam lataly gdzies nad glowami, bo lotnisko Schönefeld jest w poblizu. (...) Oby tylko latały, a nie spadały... Nie lubię pokazów lotniczych...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2010 7 rano to jakaś babarzyńska pora Ale Wam się śpieszy do tej Sosenki na
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam. Koledzy ja niestety będę zmuszony w samotności dotrzeć do SOSENKI. Startuje z Łodzi około 13-14, myślę więc że na godz. 18 dojadę. Pozdrawiam. Martwię się tylko czy upał nie spowoduje u niektórych Pomroczności jasnej .
Pleban Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ArtCho napisał(a): Zabieracie również mnie! ......... Pleban, rozumiem, że wyjeżdżacie z Trójmiasta w piątek skoro świt? Nie ma problema, jasne że zabierzemy. Faktycznie ruszamy w piątek rano z trójmiasta.
Gość Różalski Paweł Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam.Koledzy chciałbym się podłączyć pod grupę z w-wy .Planuje wyjazd z Szydłowca o godz.10 kierunek Łódz .Mój tel.602716947.
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wyjazdy, wyjazdy ....a ubiory ? Migu proponuje zabranie koszulek zlotowych z ostatnich lat. Może uda nam się ubierać jednakowo przez 3 dni Czyli zabieramy koszulki z Burgmani 2010, 2009 i czapki z 2008
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2010 Pleban napisał(a): ArtCho napisał(a): Zabieracie również mnie! ......... Pleban, rozumiem, że wyjeżdżacie z Trójmiasta w piątek skoro świt? Nie ma problema, jasne że zabierzemy. Faktycznie ruszamy w piątek rano z trójmiasta. OK. Pytam, bo jeśli byłaby potrzeba, to jestem w stanie 2-3 osoby (lub pary) przenocować
Lucjan73 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Worlan napisał(a): Może uda nam się ubierać jednakowo przez 3 dni Czyli zabieramy koszulki z Burgmani 2010, 2009 i czapki z 2008 Ja zabieram 4 koszulki przygotowane na wyjazd do Berlina - cała moja garderoba wyjazdowa oczywiście koszulki z poprzednich zlotów już są wyprane i czekają, tylko czapeczke po wiosennych porządkach gdzieś mi wcieło
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2010 Worlan napisał(a): Wyjazdy, wyjazdy ....a ubiory ?Migu proponuje zabranie koszulek zlotowych z ostatnich lat. Może uda nam się ubierać jednakowo przez 3 dni Czyli zabieramy koszulki z Burgmani 2010, 2009 i czapki z 2008 Ja niestety nie posiadam koszulek ze zlotów Burgmanii... Może Mariusz (albo ktoś, kto ma) przywiózłby jakieś, które być może się ostały po ostatniej Burgmanii - chętnie kupię (L). !OK Żeby za bardzo nie odbiegać od reszty. Bo pomarańczowe zlotowe berlińskie mam!
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ja mam cztery "Berlińskie" więc innych nie biorę.
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2010 orzech napisał(a): Ja mam cztery "Berlińskie" więc innych nie biorę. Zdrajca !OK Edit: Będziesz przez 3 dni robił za operatora toalet ????
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2010 Worlan napisał(a): orzech napisał(a): Ja mam cztery "Berlińskie" więc innych nie biorę. Zdrajca Edit: Będziesz przez 3 dni robił za operatora toalet ???? Dobre są! !OK Przetestowałem je niedawno w NRD. Tylko nie wiem dlaczego przechodzący Niemcy wrzucali mi do talerzyka pięćdziesięciocentówki...
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Worlan napisał(a): orzech napisał(a): Ja mam cztery "Berlińskie" więc innych nie biorę. Zdrajca !OK Edit: Będziesz przez 3 dni robił za operatora toalet ???? Zdrajca, zdrajca. W brudach leżą i czekają na pranie Ja z Wami rano nie jadę. Wypuszczę się solo w południe.
Klaud Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 orzech napisał(a): Ja z Wami rano nie jadę. Wypuszczę się solo w południe. To w temacie"solo" wspomnianego przez Orzecha - czy ktoś się wypuszcza z Warszawy do Sosenki-Sarenki !OK w czwartek wczesnym popołudniem? 15/16-ta lub później? Zawsze w grupie przyjemniej (kawałek drogi jest, więc trzeba będzie trochę cisnąć...) Odnośnie czapeczek - byliśmy w Sycowej Hucie, ale cholercia czapek nie było w torbie Chyba, że były to czapki-niewidki
Rekomendowane odpowiedzi