Sympatycy Baltona Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dlaczego Marynarz ma trzy namioty !OK
Barti Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dlaczego Marynarz ma trzy namioty !OK i garaż z klimatyzacją
Enek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja tez chce taki garaz:) rezerwuje kolo marynarza !OK
Sympatycy Baltona Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Myślę, że Marynarz nikogo nie wpuści na swuj teren. Patrząc na fotkę to mam odczucie, że broni swojego portu !OK
Klubowicze Doktorek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2010 Do Warki ruszam z Mrągowa w piątek ok. g 5, nie stety sam ale postaram się dotrzeć do Warki ok. g. 12 jak nie będzie zadnych przygód na trasie, pozdrawiam i do zobaczenia "Doktorek"
Sacetti Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Fajne foty, ale widać, ze zlot się nie zaczął na dobre, w tle pustawo i pogoda taka sobie. Ale nie powiem, zazdroszczę i chciałbym tam teraz być. Pozdro z nocnego dyżuru Piotr
orcio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 w wiadomościach podali że nad Warszawą przeszła nawałnica mam nadzieję że namioty w Warce stoją jak stały
upiór Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Orcio Kolego w Warce od godzin popołudniowych , pogoda iście letnia , normalnie LATO Wszak wszyscy wiedzą wszem i wobec że ZACNE marki tak będą gościc , innej opcji po prostu nie mam !scooter !scooter . P.S Pozdrawiam serdecznie organizatorów , którzy jak widac dopinają wszystko na ostatni ten jak to było , kapsel !scooter .
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 3 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2010 No to start..... 10:00 PES rusza. Do zobaczenia.
orcio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zazdroszcze wszystkim którzy już smigają dziś ja niestety dopiero jutro ok 15 tej
kmodzele Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 1. Jakby ktoś jednak chciał się pozbyć "miejscówki", to proszę o kontakt (najlepiej 601130093). Przygarnę. 2. W sprawie "indydentów". Jak KModzele przyjedzie, na pewno jakiś łomot zbierze. Powód się na pewno znajdzie. Żądni wrażeń się ucieszą. Kasku na wszelki wypadek nie będę zdejmował
Barti Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 My niestety zmuszeni jesteśmy zrezygnować . Nałożyło się zbyt wiele spraw które spowodowały , że nie możemy się zjawić na zlocie. Jeśli jest ktoś, kto nie zdążył się zapisać na Burgmanie 2010 a chciałby pojechać to możemy odstąpić 2 miejsca.(przynajmniej kasa nie przepadnie) !w00t kmodzele moze się dogadaj
pablos Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pablos w trakcie załadunku ruszam jutro w południe jakby ktoś miał problemy załadunkowo transportowe chętnie pomogę (szczegóły w regionalnych). PS. Pablos przygotował dla kilku śmiałków "nagrody konkursowe na jutrzejszy wieczór" !w00t . Orzech - Ty masz największe szanse jako wszechstronnie uzdolniony. Nie przepić się dziś wieczorem proszę aby Wam sił nie braklo jutro.!!!!
Waluś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Waluś też już zapakowany !w00t jutro tylko pilne sprawy w starostwie i w banku (trzeba wykorzystać jedyny wolny dzień od 3 miesięcy ) i w drogę
tomwiech Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Spakowany ! Rankiem wjazd z grupą śląską!! !w00t !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Klubowicze Doktorek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2010 spakowany i ok. g. 5 wyjazd do Warki nie stety solo
Gość suzuki.team Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Spakowany i rowniez wyjazd rankiem kolo 5 Pozdrawiam i do zobaczonka na miejscu:) !sciana
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2010 Trzeba iść spać, a Wy tam balujecie. O 9:00 grupa (zasadnicza) śląska rusza, a jeszcze przegląd rejestracyjny muszę zrobić !sciana
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2010 Grupa łódzka 3 !sciana wyrusza ok 11.Do zobaczyska
zx_space Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Piątkowa !sciana grupa warszawska rusza po 11-ej z Warszawy
dacja Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Bawcie sie dobrze , coz to moja pierwsza Burgmania na ktorej mnie nie bedzie ... coz nie z wyboru wlasnego ale z obowiazku. Życze wszystkim wspanialej zabawy i tyle..... Di...
ERMI Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Niestety Nas też nie będzie - dotknęła mnie powódź i trzeba sprzątać wory z piachem - jak się okazuje na kolejne podtopienia ... !sciana Ale bawcie się miło słodko i zdrowo.
pilot Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 No niestety pomimo prób odwiedzenia was w sobotę w Warce nie uda mi się przyjechać. W związku z tym życzę wszystkim wspaniałej zabawy i bezpiecznego powrotu do domu.
Makrotek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja tez niestety musze zrezygnowac z przyjazdu - dziecko w szpitalu. Zycze wszystkim dobrej zabawy...
Rekomendowane odpowiedzi