Skocz do zawartości
Forum Burgmania

VI Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterowy Burgmania 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ano przygotowuję  !tut. Jeżeli wszystko sie uda (mam taką nadzieję)  !tut , będzie można poćwiczyć przeciwskręt  ;)  :) .

A na tę chwilę to tnę, frezuję, to co pocięte przygotowuję do spawania i jeszcze raz tnę, wymieniam łożyska, toczę, wiercę  ;)

Jako, że dywagacje się zaczęły, to podywaguję i ja.

Czyżbyś Grzesiu szykował coś takiego jak ma ten pan z lewej:

pzdr

A może jak Worlan tak dużo tnie i przygotowuje to może skuter skręcający odwrotnie? Oczywiście z takimi kółkami Jak znalazł szorstki. !tut

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

75

• dr.big

37

• orzech

21

• Barti

21

• Klubowicze
Opublikowano

Rąbek tajemnicy... hmm... jedną z nietypowych atrakcji zlotu przygotowuje Worlan  ;) ... ale nie wiem czy przyzna się tutaj i teraz  ;)

Ano przygotowuję ;). Jeżeli wszystko sie uda (mam taką nadzieję) ;) , będzie można poćwiczyć przeciwskręt !w00t !scooter .

A na tę chwilę to tnę, frezuję, to co pocięte przygotowuję do spawania i jeszcze raz tnę, wymieniam łożyska, toczę, wiercę :)

W przyszłym tygodniu próby !TAZ i dwa wyjścia, albo odwiedzę skup złomu i oddam to wszystko :) , albo na zlocie będziemy mogli poszaleć "inaczej" na 2oo !w00t

Moim zdaniem będzie to angielska wersja skutera , z kierownicą z drugiej strony . whist

Opublikowano

Kajakarze będą mieć co wiosłować jeżeli masa wody dojdzie z południa. Ale "Warkowcy" będą dzielnie kibicować ;):)

Worlan mam troche frezów itp. mam CNC jakbyś potrzebował !scooter

Opublikowano

Mogę powiedzieć tylko tyle : Jak projekt wypali to będzie kupa śmiechu i zabawy !scooter :);)

Opublikowano
        Tak patrząc na listę, to na Pilicę zejdzie jakieś 70 kajaków - fiu, fiu ... poważna flotylla, obyśmy się wszyscy pomieścili

Sądzę, że organizator spływu podzieli tę "akcje" na 2 bądź 3 etapy.

Zapewne podzieli na 3 etapy - pierwsza grupa przynosi kajaki z hangaru, druga pływa, trzecia zanosi kajaki do hangaru !happybth . Kurcze, żeby tylko dobrą grupę wylosować !happybth !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
Ze wzgledu na techniczne mozliwosci, ostateczna aktualizacja listy wplat przeprowadzona zostanie w srode.

Wszystkie osoby, ktore do dnia dzisiejszego dokonaly wplat znajda sie po tej aktualizacji na liscie.

Magart spoko luzik, przecież Ci ludzie też mają swoje sprawy, a jest dopiero początek dnia. !happybth

Myślę, że dotrzymają słowa.

A swoją drogą nie bardzo rozumiem to ciśnienie bo było wystarczająco dużo czasu by już dawno być "czerwonym"

Opublikowano

Roni masz w zupełności rację - ale im bliżej imprezy tym większe człowiek ma objawy Reisefieber !happybth . Obiecuję już "kija w mrowisko" nie wsadzać !happybth. "ps" skasowany.

• Administrator
Opublikowano

Uwierzcie mi, że kompa mam prawie uwieszonego na szyi !happybth ... staramy się wszystko ogarniać na bieżąco ale tematy zlotowe troszkę się piętrzą... mimo tego, że wiele osób w tle pomaga przy organizacji zlotu a wszystkim grzeją się telefony. !happybth

Jak tylko dostanę ostatnią listę wpłat to odrazu zostanie naniesiona... czas ten nie jest zależny ode mnie.

• Klubowicze
Opublikowano
Ze wzgledu na techniczne mozliwosci, ostateczna aktualizacja listy wplat przeprowadzona zostanie w srode.

Wszystkie osoby, ktore do dnia dzisiejszego dokonaly wplat znajda sie po tej aktualizacji na liscie.

Magart spoko luzik, przecież Ci ludzie też mają swoje sprawy, a jest dopiero początek dnia. :)

Myślę, że dotrzymają słowa.

A swoją drogą nie bardzo rozumiem to ciśnienie bo było wystarczająco dużo czasu by już dawno być "czerwonym"

Ja jestem czerwony :) ale ze wstydu, że tak późno zająłem się sprawą płatności "... bo było wystarczająco dużo czasu ... "

• Administrator
Opublikowano

Najnowsze wpłaty zostały naniesione.

Lista zostaje zamknięta. :)

Proszę o kontakt osoby przy których postawione są znaki "?". Brak informacji o wybranych atrakcjach wariantu II. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Przy nas nie ma ????? ale wybieramy browar.

Orzech

Orzechówka

Opublikowano

Juz jest :) .

Prosze w miare mozliwosci sprawdzic poprawnosc wpisow :) .

Opublikowano

Wprawdzie pisalem w jednym z postow,ale w takim ich nawale umklo widze, jako ze mam "?" przy swojej pozycji. Takze jeszcze raz: Makrotek + os. towarzyszaca opcja BROWAR.

:)

• Sympatycy
Opublikowano

Po sprawdzeniu wpisów nie mogę dostrzec mojej żonki którą zgłosiłem 13.05. Nie to żebym się tym bardzo martwił ale moja ukochana ma przewieź grupie Łódzkiej parę rzeczy hi hi :) . Jak ktoś może to sprawdzić to bóg zapłać.Mój nr.173

• Administrator
Opublikowano
Po sprawdzeniu wpisów nie mogę dostrzec mojej żonki którą zgłosiłem 13.05.

Nie była dodana do listy.

Aktualnie żonka widnieje pod numerem 258 !scooter

Opublikowano

bylem na nr 74 teraz jestem na 234 jak pisalem wczesniej wersja 2 ( browar)

zgadza sie poprawialem posta

• Administrator
Opublikowano
nr 74 22hubert teraz nie ma mnie na liscie wcale a zaplacilem w niedziele !scooter

Kolego, pozycja 234, wszystko ok... gdybyś jeszcze podał co wybierasz, spływ czy wycieczkę do browaru to byłoby super !bicz

Opublikowano

Wpłaciłem już pod deadliną ale może ta forsa się jakoś dotelepie... ;):lol:

Inaczej... !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

;);) !tut

!OKK ;):lol:

• Klubowicze
Opublikowano
;) !tut ;)

!OKK ;):lol:

Takie małe OT!

Można wiedzieć co to znaczy? ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Roni. Pomimo tego że wypowiadamy się na forum publicznie nie wszyscy muszą rozumieć gesty skierowane do wybranych osób. Jeżeli masz problem ze zrozumieniem poczytaj posty które zostały napisane kilka dni temu. A wtedy twoje poranne wpisy będą mniej złośliwe. Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Rzeczywiście mam problem ze zrozumieniem co przedstawiają twarze sześciu emotikonków ( mimo, że się uśmiechają ) w poście bez żadnego komentarza i dotyczące ileś wypowiedzi wcześniej.

Zwietrzyłem przebiegłość z Twojej strony!!!

Na pewno nabijasz posty :lol:

ps.

Żeby admin się nie czepiał "że nie w temacie", jakiego koloru będą koszulki zlotowe ?

• Administrator
Opublikowano
Żeby admin się nie czepiał "że nie w temacie", jakiego koloru będą koszulki zlotowe ?

Jak nakazuje tradycja zlotów Burgmanii na terenie mazowsza- niebieskie :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Jak nakazuje tradycja zlotów Burgmanii na terenie mazowsza- niebieskie :lol:

Tradycyjnie, to były ciemnogranatowe (mam 3 sztuki i nawet ta z pierwszej

"Rynii" nie spłowiała do "niebieskiego" !happybth ), ale może ja się czepiam !happybth :lol:

pzdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...